http://youtu.be/7sjvuBWJ_1o
Printable View
mancini dat afara, o decizie asteptata de mult timp. pellegrini este cel mai favorit sa preia locul vacant
Pai iti raspunzi singur, in privinta cifrelor. :)
Si ca sa terminam, da, Liga engleza e "zi shiznit", eu prefer insa sa ma uit la ligi mai proaste, care din cand in cand mai joaca cate 6 semifinale europene la rand,castiga cu noroc finale contra celor din ligi superioare, si danseaza ca niste balerine stupide pe teren, nu joaca ca niste barbati adevarati si alearga pe tot terenul 90 de minute.
http://www.youtube.com/watch?v=Gs5yxozm_84
Ce se intampla in liga a 2-a
propun sa fie banate linkurile de pe sport.ro
am cautat si pe google, multe siteuri de striri straine zic acelasi lucru, dar pana una alta toate-s speculatii
Bine joaca Chelsea, la fel de bine ca in finala UCL de anu' trecut, parca vad ca iar câştiga cu noroc :p
Rafa va aduce un nou trofeu european lui chelsea.
ca tot mor tabloidele de grija lui.
Rafa Benitez will be a failure at Chelsea if they lose to Benfica in Europa League final - MARTIN SAMUEL | Mail Online
doamne... sa fii acum suporter al benficai, dupa ce ai pierdut campionatul in ultimul minut de joc, acum sa pierzi cupa uefa tot in ultimul minut.
ps: si au avut o ocazie incredibila la ultima faza...
Premier League, echipa sezonului
Primul "11":*Cech*(Chelsea) Baines*(Everton),Ferdinand*(United),Vertonghen*(Sp urs),*Zabaleta*(City) -Bale*(Spurs),*Mata*(Chelsea) Carrick*(United),*Hazard(Chelsea) -Suarez*(Liverpool) Van Persie*(United)
Rezerve:*Begovic*(Stoke),*A. Williams*(Swansea),Fellaini*(Everton),Gerrard*(Liv erpool),Michu(Swansea),*Cazorla*(Arsenal),Benteke* (Aston Villa)
”Fără mine, Benfica nu va mai câştiga niciodată o finală de cupă europeană” Bela Guttman
Blestemul lui Bela Guttman - Tikitaka | Tikitaka
---------- Post added 16-05-2013 at 12:02 AM ----------
si de atunci 7 finale, toate pierdute
frank lampard mai ramane un sezon(cel putin) la chelsea
LAMPARD SIGNS | News Article | News | Official Site | Chelsea Football Club
Macheta pt noul stadion Ion Oblemenco, sper sa se construiască cat mai repede :)
Un fleac pt noi. In maxim 2-2 ani jumate e gata.