mersi...si ce skate imi recomandati?
P.S.: In cat timp ti-a venit placa?
Printable View
mersi...si ce skate imi recomandati?
P.S.: In cat timp ti-a venit placa?
eu am acum un almost 7.6 , axe independent si roti darkstar . Placile almost , blind si darkstar mi se par cele mai bune :D . Dar poti sa incerci ceva nou si poate gasesti ceva ce iti place :p . A da si placile Toy Machine is f bune .;)
L.E. din cate tin minte a ajuns intr-o saptamana , o saptamana jumate max ,
mersi. vreau ceva complet, sa nu stau sa asamblez. vreau ceva bun si rezistent.
geniala placa! si o sa spui de multe ori "mersi" acele protecti pentru coloana lol foarte buna achizitie...
---------- Post added 23-01-2010 at 08:07 PM ----------
S-a redeschis Area52? Din informatile detinute de mine, au dat faliment...dar din cateva au preturi un pic cam piperate :-S
---------- Post added 23-01-2010 at 08:11 PM ----------
dude...te-ai mai dat pana acuma pe skate? ai pentru inceput sa iti iei ceva mai ieftin...nu foarte foarte rezistent, dar sa fim seriosi...nu vei da ollie la 10 trepte din prima luna, si daca vezi ca merge treaba si iti place (asta e foarte foarte important, sa nu te dai doar ca e cool, sau mai stiu eu ce...) iti o placa mai buna (care depaseste 300-400ron)
Deci pentru ineput ce as putea sa-mi iau?
sfatu meu e sa incepi cu o placa simpla , una romaneasca (in RCO sau first bike sau ceva de genu ) si dupa ce inveti ollie abea dupa aceea sa iti cumperi ceva mai bun . Am un prieten care si-a luat placa de firma din prima (placa Chocolate , axe Tensor , roti Spitfire ) si pentru ca nu stia ollie deloc , l-a exersat pe placa asta . Si la inceput o sa trantesti cel mai mult placa , crede-ma . Si lascurt timp dupa ce a invatat ollie placa s-a rupt (treptat s-au rupt tot mai multe straturi de la cat de mult a fost trantita si aterizata gresit pe ea ) si uite asa o placa de 1 mil 800 l-a tinut o luna si ceva . Dupa aceea si-a cumparat o placa Blind Eternal Life care pana pana si in ziua de azi e in stare perfecta (si o are de 1 an jumate , 2 ) . Da asta tu alegi ;) . Daca esti curajos . poti sa iti cumperi un sk8 scump din prima ;) .
Acu, am ajuns de la Baisoara....partia a fost excelenta (pe ici, pe colo ceva gheata, dar trece), si vremea perfect! \:D/
Saptamana viitoare...e cineva prin Poaia Brasov? Poate jucam ceva pe PSP pana ajunge telecabina in varf...:>
sunt eu de marti pana vineri:D..cred ca o sa incerc sa schiez
azi am venit. mi-am dat seama ca nu pot sa invat in 2-3 zile, asa ca pentru mine a fost ca o iesire. mai mult m-am plimbat si am jucat biliard/tenis de masa. oricum, a fost foarte frumos.
Care e faza cu marimile la skateboard 7.5, 7.75, 7.6 care este mai buna:)?
se refera la latimea placii . si e calculata in inci :p . 7 inchi , 8 inci etc :p .
Care e mai buna ? :-? Ei bine , asta difera de la un skater la altu. Eu de exemplu am o placa 7.75 . Da poate tie tie mai usor sa faci diferite trick-uri cu o placa mai ingusta :p .Trebuie sa experimentezi si sa vezi care marime ti se potriveste ;) .
Depinde si de marimea la picior...si cum zicea si tudoran mai sus, depinde si de trickuri....:D
---------- Post added 07-03-2010 at 10:20 PM ----------
In legatura cu discutia inceputa aici http://www.consolegames.ro/forum/f7-...skateboarding/ din care am aflat ca Shaun White e si skate...am cautat cateva filmulele si am ramas uimit :| Luand in calcul filmul de mai jos, e clar ca el a fost un skater de cand era mic, nu e ceva actual...
http://www.youtube.com/watch?v=HIbMu...eature=channel
P.S. omul asta era nebun si cand era copil! :|
http://www.youtube.com/watch?v=UYxY1LL3AUk
Au ajuns snowboarderi de afara, sa vina in Romania si sa fac documentare despre snowboard in Romania. Macar ei au ajuns sa aprecieze ce avem noi, ca tara, de oferit din punctul de vedere al sporturilor de iarna. Prea multa vorbarie strica...asa ca pun un trailer al documentarului, si in caz ca va place de aici blickinsfreie | INDIVIDUAL FILM PHOTO ART PRODUCTION|FROM ROMANIA WITH LOVE - TRAILER puteti downloada documentarul complet (pentru suma de 3 dolari, trimisa prin PayPal). Eu zic ca merica fiecare cent! =D>
http://www.youtube.com/watch?v=hl0KUw3GoWQ
P.S. Sper sa nu fie interpretata ca o reclama, este doar o recomandare...
mi-am luat si eu un skate RCO de 2 zile, e mai greu decat pare. nici nu stiu sa iau viraje:))