Da, la 21:30.
Sursă.
Da, la 21:30.
Sursă.
1-1, frumos meci, la inceput am zis ca o sa ma uit din cand in cand la el dar se pare ca nu am plecat inca din fata televizorului![]()
se vede ca nu joaca pe cine stie ce miza, si joaca mai relaxat. d-aia e asa frumos. actiuni frumoase, pase frumoase, fara multe faulturi si simulari
Partea stanga a germanilor e foarte slaba si nu se integreaza deloc in jocul echipei. Jansen e execrabil, (dupa a mea parere, antrenorul germanilor a gresit si in meciul cu Spania, bagandu-l in teren in a doua repriza) iar Aogo, fundas de flanc stang mediocru cel mult..... Eu zic ca Jansen trebuie schimbat neaparat si incercat in locul lui poate Trochowski, cel care l-a inlocuit pe Muller in meciul cu Spania. E adevarat, e de profil mai ofensiv fata de Jansen, dar cred ca s-ar descurca si pe partea aia si ar fi o schimbare de bun augur. Nu inteleg cum un jucator ca Jansen e chiar si in lotul Germaniei pt un campionat mondial.....
2-1....hai germania
2-2 se poate
---------- Post added 10-07-2010 at 11:11 PM ----------
3-2dacami iese si rezultatul de azi si cel de maine....o sa ma dau cu capul de pereti ca nu am jucat la pariuri
![]()
Frumos meciul. Daca nu era gluma aia de portar altfel era meciu. A gresit la toate golurile marcate de nemti, pacat.
Am fost la pariuri aici(Atena) si toti pakistanezii pun de la 100-150 pana la 500 de euro pe Spania. Acuma nu stiu cum joaca, daca joaca la 90 de minute cam greu, au cota 2,00 spaniolii la 90 de minute. Astia-s nebuni.
Hai ca asa joaca pana cand lesina toti de oboseala ca nu se da gol, la penalty o sa se arate castigatorul.
in sfarsit a eliminat un olandez...wow...
si stai linistit ca la penalty e mai mult vorba de noroc, nu de care e mai bun...
By ciypriyan in forum Console Club
Bookmarks