Deocamdată doar o mică selecție, le urc pe toate undeva (inclusiv filmulețele) și las link aici pentru cei care vor să le descarce.
Printable View
Deocamdată doar o mică selecție, le urc pe toate undeva (inclusiv filmulețele) și las link aici pentru cei care vor să le descarce.
ce aparat ai ? ai ales foarte bine balansu de alb si desaturarea :P esti tare :D
cum a fost terenu ?
Intr-o poza parca levitam ! Multumim fotografului !
razvanrazy, pozele atașate sunt editate �n Photoshop. Am folosit un Canon 400D cu o lentilă fără zoom, 50mm.
Daca ma uit atent in poze , observ cam multe buruieni ... :) Nu-ngrijesc astia terenul deloc :))
Glumesc , evident . A fost chiar fun ... Hope we meet again !
Poza de grup e buna de cover la fifa 2011 .
Mai simte altcineva febra in afara de mine? :(|)
eu n-am febra insa ca niciodata ma cam dor gleznele. e cam tare terenul
PS: huuuaa inter (aka tristii)
Super pozele. Multumim Graft
Ps:goooool inter.
Special one
Faceti-ne si noua niste indicatii pe ultima poza ca sa va stim si noi pe toti!:D
De la stanga la dreapta , in ordinea capatzanelor ... Here it goes :
- k1du
- Renegade124
- Pizzi
- consol3
- Studentul
- Dante-ACM
- tray
- webpredator
- ocy
- Christien
- DJ_Andrei
- Laurentiu
Graft , nu merg downloadate ... Nu stiu de ce ... Youtube ar fi o solutie , daca poate cineva ..
nu merg downloadate pentru ca au avut o limita de downloadari cred..si daca baietii ne-au luat-o inainte, we lost!
btw, multi nu semanati cu ce imi imaginam lol...si nu rad de voi, ci de diferentele dintre imagiinatie si realitate.
pe tine parca te-am mai bunghit din poza de la avatar, aia alb-negru. dar de exemplu la Pizzi nu m-ar fi dus gandul ca ar arata asa. nu are aspect de artist neinteles sau de licentiat in arheologie(parca) :P. mi-l imaginam foarte slab si cu plete:))
---------- Post added 23-05-2010 at 12:53 AM ----------
si Andrei de ce are pantalonii uzi? l-ati trimis dupa minge in lac? lol
Am aplicat ce a indicat Laurentiu... Hope it helps. Btw, good job with the meeting !
Wow , thanks for posting pictures si da - citez pe Studentul aka Mourinho , vocea determinanta din teren - a fost super fun :D
Being personal a bit - Ma dor toate alea - dar febra musculara domina , momentan !
Dar nu ma vait , este doar feedback pt organizatorii iesirii :P
DJ Andrei , cand vrei sa organizam o Iesire la Rugby - sa ne anunti :D
Am avea talent :D :D
---------- Post added 23-05-2010 at 04:09 AM ----------
I share the feeling !
Great photos - again - arata foarte bine efectul de 'old' / haze :D
=D> :rulez:
Ati observat ca singurul imbracat corespunzator a fost Renegade ? ConsoleGames pana la moaaaaarte ! :D
P.S. Killzone 2 era pt. deruta...