100% de acord
Printable View
100% de acord
Da da, what he said.
Cred ca unii nu înțeleg ce vorbim noi pe aici. Niciodată nu am zis ca fata asta o sa fie la nivelul Serenei, Steffi Graf, Martina Hingis, Monica Seles. Eu cred ca are șansa sa ajungă cea mai bună jucătoare de tenis pe care a avut-o România pana acum. Deocamdată mai are ceva pana sa ajungă la nivelul Virginei Ruzici. "Cum zic" un GS rămâne un GS, no? :))
Simona warriors, nu am mai urmarit, ce mai face Halep? mai castiga vreun turneu,ceva?
Câștiga, câștigă... experienta!
Acum sa te tii!! Tremura rusoaica si americanca la gandul ca vor trebui sa joace cu "a noastra" din nou...
Ce a făcut mă Halep? Vai de...:))
A jucat tenis cum stie mai bine :evil:
Pentru a da o alta perspectiva asupra meciului, sa o bata pe "a noastra" intr-un turneu major locul 106 mondial in primul tur, este ca si cum Real Madrid este eliminata din CL in optimi de Ludogoret, cu scorul general de 3-0.
PS: Cei care o faceati maimuta sau barbat pe Serena, sau urlatoare pe Maria, pentru a lua apararea "marii noastre campioane", mai credeti ca in viata asta poate Simona sa ia un GS?
Ce vreți ma, băieți, bani a făcut ceva, marea dragoste a întâlnit-o, e mai greu acum cu tenisul... La fel s-a întâmplat și cu Ana Ivanovic după ce a câștigat Roland Garros, abia acum a început sa revină cat de cat.
E o mica diferenta in comparatia ta. :)
Acum sa fim seriosi, Ivanovic a castigat in aceleasi conditii in care are si Halep sanse, cu ceilalti iesiti din forma si cu un drum destul de usor pana in finala. Cand a dat de Sharapova intr-o finala a luat bataie in doua seturi.
Pai da, tocmai de aici comparația, au fost cam aceleași condiții.
Doar ca una are un GS, alta are ciuciu, cum se zice....dar e ok, este campioana noastra, romanii toti te iubesc, Simona!
Ba, eu aș iubi-o o dată, hai de două ori :D
Nu ai înțeles. Mai nou trollezi și pe aici?