Console Games Forum - View Profile: boghy1995 press find all posts ca baiatu e fenomen
Console Games Forum - View Profile: boghy1995 press find all posts ca baiatu e fenomen
dg1oco : ,,Am gasit si cu 130 sigilat dar este plecat si poate sa decat saptamana viitoare sa mi-l dea si cautam mai devreme. Bafta la vanzare .,,
nu-i nimeni AS ,toti gresim ,dar totusi .... :)
Nu e de aici, e de pe un magazin online de jocuri care se ard dar nu m-am putut abtine...god help us all.
Quote:
Pai da poți sa �l lași sa le modeze asa ca oricum �mi cumpar eu una noua si �mi bag laiv si de toate,�mi bag si niste points acolo si �mi bag un super gamertag.Vineri ma duc sa �mi iau GTA 4.Sper ca nu �mi iau degeaba?Va bagati la multiplayer nu?Ca si asa jocurile e scumpe si daca �mi mai si iau degeaba... .
L-am vazut si eu si mi-a luat app 1 minut sa citesc "romanu" ala :)))) eu nu inteleg cum foloseste "�" asa des, cand e mult mai usor sa pui "i"
Nici nu cred ca are rost sa mai cauti o logica..asta e...tre sa imi maresc procentajul la pensia privata :))
,,da ,este,, .atat am de zis boga dupa ce am citit :)
Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar cum am citit chestia de mai sus m-am dus direct pe topic-ul Tekken 6 :)) Sunt multi oameni acolo, pe care-i respect, dar sunt multi aparuti ca ciupercile, doar pentru asa ceva (pentru ca pentru alte jocuri, nu-i duce neuronu) iar "domnu'" de mai sus ne-a demonstrat asta :))
Eu zic ambele variante. lol Sau poate a vrut sa spuna "doar cu plata inainte" da' a uitat cum se scrie. lol