Am facut ca si tine si NADA:D
Asta e acum, no beta for me:(
Printable View
Am facut ca si tine si NADA:D
Asta e acum, no beta for me:(
Beta-ul o sa tina pana fix inainte sa se lansez jocul. O sa ai timp destul. Daca esti VIP o sa primesti maine cred eu ca se da drumul la cate un set de key-uri.
Am primit betakey-ul de la GAMEKULT !
Felicitari =D> Poate diseara jucam impreuna. Ce Gamertag ai?
Cand? :| Acum? :|
Acum..
Quote:
Bonjour Dragos,
Voici votre cle pour la beta Xbox Live de Call Of Duty World At War : xxxx-xxxx-xxxx-xxxx
Cordialement, l'�quipe de Gamekult Jeux Video
Mda, vreau si eu :| Uratilor >:P
M-am inscris si eu pe GameKult si am primit mail de confirmare, dar cod nu.
Am mai primit un key pe al 2-lea mail! Cine il vrea sa zica aici ! Primul venit, primul servit
(cu conditia sa faca un preview pentru console games ;) )
Welcome to the club :) Tu macar ai primit de dincolo. Asteptam sa ne vina.
Key-ul merge la Bobby
Lucky me :D Va veni si un preview la el .. asta seara/maine..
Toti cei ce v-ati inregistrat pe Gamekult (cum v-am sugerat eu) veti primi un key astazi!
Verificati folderul SPAM!
Eu pe Gamekult am sa primesc key pe un e-mail de Yahoo si unu de Windows Live, si nimic pana acum :(
Pai m-am inregistrat cam pe cand mai erau 14.000 de keyuri :-?? Zic destul de devreme, oricum astept, o sa ma uit si pe eurogamer la acel 'Giveaway', daca prind mai multe(gamekult, eurogamer, jeux) le dau aici.
LE: Yep, ai dreptate Max, incep si astia pe Eurogamer sa posteze ca au primit de pe Gamekult, imi astept si eu randul :D
All Call Of Duty 5 WaW (World At War) Beta Questions Answered (FAQ) - Xbox 360 - Gaming - Discussion Forum /// Eurogamer - Games Reviews, News and More
Cititi update-ul de la inceputul postului.
Primit si eu cod de pe GameKult. Doar pe un mail din 2 inscrise.
Am primit si eu \:D/ :evil: La fel, tot pe un mail din 2 inscrise..
Bonjour, ....
Voici votre cle pour la beta Xbox Live de Call Of Duty World At War : ...
Cordialement, l'�quipe de http://www.gamekult.com
Care nu ati apucat sa va inregistrati pentru key dati un PM. Am 4 keyuri de dat. :)