Avesta este un pamflet si nu trebuie tratat ca atare
Quote:
Originally Posted by
Payutzu
god of war Xlll:D
God of war e trilogie,nu treisprezecime! :p
asta nu inseamna ca vor mai lansa si alte titluri (ca in cazul Chains of Olympus)precum:
God of war Luxor:in care Kratos va merge in Egiptul antic,unde va calatori in piramide,va descoperi morminte,se va lupta cu mumii,apoi cu sacali,lacuste,pisici,hipopotami,crocodili,mai apoi cu zeii Isis,Osiris,Horus,Anubis,Toth,Hathor,Sobek,Seth,Ap ophis,Bastet,Amon-Ra,Geb,Nut etc,
de ce nu,sa apara si Cleopatra,iar scenele de sex in stil egiptean.....wau,como fantastik!!!!!
Alte titluri:
-God of War vs Prince of Persia
-God of War made in Japan:cu samurai,ninja,luptatori sumo
-God of War Roman Gladiator
-God of War Lord of the rings
-God of War New World-in america descoperita e columb fie in Vestul Salbatic
-God of WW 1
-God of WW 2
-God of WW3-HARMAGHEDON>:)
-God of war AVATAR :evil:-Kratos ajunge pe planeta Pandora unde va intalni populatia bastinasa albastra Navi,se va combina cu o albastroaica,si va lupta cu colonelul
-God of Starcraft
scuze daca vi se pare ca am facut Spoiler,desi nu mi se pare ca aceste titluri care le-am dat sunt doar pamflete,dar cred ca pana in 2020,o sa avem macar o treime din ele lansate
Pacat ca nu ar face un God of war in Romania-sa semene cu GTA ,unde Kratos se bate cu mafia,da in gropi si se lupat cu autostrazile nereparate,conduce masini,mananca mici,bea bere,asculta manele si se uita la OTV ,sau candideaza la presedintie impotriva lui Bazeus ,ar fio cea mai tareeeee parodie a jocului! lollol
God of Emo! :rulez: