Asta in caz ca ai cumpara o consola "just for the looks"
mai contează cum arată?doar nu o să iţi chemi vecini să vadă ce ai tu l�ngă TV. At�ta timp c�t te joci pe ea & have f?un. Apropo, si cel nou dă, RROD? :D sa speram că nu
pana acum am crezut ca e un zvon,desi imi doream sa arate asa Xbox-ul.Azi am avut un soc cand am mi-am bagat gold si pria oara pe live mi-a aparut noua consola.
Poate reusesc sa imi iau si eu una,desi am un jasper nou de vreo 2 luni si un falcon care e reparat si functioneaza.
Sa inteleg ca inafara de WI-fi si mufele altfel aranjate la spate ca sa folosesti si optic si hdmi nu are altceva schimbat?
Ma refer in primul rand la un sistem de racire mai eficient and,o rearhitecturare a MB-ului....nu stiu.
Probabil ca are si o racire mai buna, dar e si mult mai silentios.
Fantele acelea de pe laterale indica o modificare a racirii... Din cauza lor, cred ca s-a renuntat la modelul de tragere a aerului prin "tunel" (care nu-si mai are sensul odata cu acele fante), si s-a trecut la metoda clasica (ventilator pe radiatoare direct). Automat inseamna un CFM mai mare, therefore o racire mai eficienta (depinde ce ventilatoare vor folosi)... De zgomot inca nu se poate spune nimic :)
WTF !!!!!! OMG ! ...
Pot sa fac asta cu porcaria mea de "LG extern" ... lol
Ah...well. At least it looks good overall, sper sa nu imparta si rrod-ul cu fratele mai "gras". Saracul Alan Wake :)). Nu ma asteptam la asta sincer.
Interesant, deci tot nu au fost in stare sa instaleze totusi ceva mecanisme de protectie pentru discuri. Adevarat, cred ca ar fi foarte dificil. Macar bine ca e shiny consola, yeah !!! 8-|
Era veche problema,era de asteptat sa nu o rezolve.
Warning! Kinect Shrinks People
Asta e tare de tot.
Clar nu imi mai cumpar, pai cum e posibil ca un produs care nici macar nu e lansat sa dea rateuri de genul asta, 2 inchi auzi !
Ma duc sa dau preorder la 3 seturi de Move.
Nu a avut tocuri. A fost imbracata aproximativ la fel. Chiar a facut aceleasi miscari de parca avea un rol invatat.
Da mi s-a parut foarte nostima faza. Tehnologia prezentata e extraordinara si poate fi folosita in multe alte domenii diferite de gaming.
Ba dimpotriva, eu sper ca nu. Cred ca gimmick-ul asta ar trebui sa ramane pentru partea casual si asa sa atace si targetul wii-ului, dar ar fi o greseala sa il forteze si pe partea mai horcore ca sa trebuiasca sa ne incurcam cu chestia asta pentru a juca Gears sau Halo.
Cooperativ lol
http://www.youtube.com/watch?v=Vj0nWnF2jIY&hd=1