Am avut comunism si tot ce deriva din asta.
Acu o sa ne stea capitalismul fix in gat.
Legea asta SOPA nu e rea in sine, dar se va ajunde, ca intotdeuna, la aberatii in aplicarea ei.
Iata un exemplu imaginar: daca postam o poza dintr-un film care detine drepturi de autor materialul poate fi considerat piratat si saitul blocat. Treaba devine deosebit de grava daca saitul respectiv e o componenta importanta dintr-un business.
Asta e riscul la aceasta lege, exagerarile si aberatiile.
Pentru ca in spatele legi stau mari companii media sau giganti software nu m-as mira sa se voteze. Iasa parnosul la guvernanti.
Pe de alta parte noi ne-am cam obisnuit prost sa credem ca filmele, jocurile, muzica date jos de pe torente e un 'drept' al nostru.
Facem asta de asa mult timp si in cantitati asa mari ca acum daca vine cineva sa zica STOP o interpretam ca "ingradire a libertatilor".
Ceea ce e cu totul altceva.
Si sa o luam si invers. Nu ataca nicio firma, lasa SOPA sa primeasca un vot afirmativ, si adio orice speranta sa ne exprimam liber. Adica adio exact ceea ce facem acum aici, ne spunem fiecare parerea noastra, fie buna fie reaTu poate nu realizezi ,dar ei fac rau ,ei atacand serverele sony ,cei de la sony pierd bani,pierzand bani ei or sa lase oameni fara servici ,ca de ..ei nu trebuie sa fie pe minus ...deci in final ei fac rau chiar daca ei cred ca ne fac un binesi bun venit profit si control si mai mare din partea corporatiilor precu Sony.
E stupid sa creada cineva ca internetul poate fi controlat. Daca nu au fost in stare sa dea jos bittorrentul care practic a usurat EXTREM de mult pirateria nu inteleg cum puteti crede ca vor reusi sa afecteze facebook, youtube sau alti giganti.
Prea multa drama. Exemplu ar fi Apple vs Samsung....sa fim sinceri acum Samsung i-a copiat pe cei de la Apple 100%, oricine e la curent cat de cat vede asta clar. Si uite asa s-au dat in judecata (iar ambele au o armata de avocati la dispozitie) dar nu s-a hotarat mare lucru, un ban temporar ici colo, dar f putin avand in vedere cat de flagranta si la mintea cocosului a fost 'copierea' si zecile de patent infrigement.
Parerea mea e ca pirateria avea un slow death in timp. Viitorul este cloud computing, iar o data ce va fi totul 'in the cloud' si nu pe hdd tau nu vad cum se vor mai putea pirata. Exemplu Blizzard cu bull****ul lor de sistem. Da sucks, dar se pare ca functioneaza.
chestia asta e foarte stranie. imi da impresia ca se va intampla ceva nasol tare... si ca mai este ceva in spatele acestor operatiuni.
in legatura cu pirateria... o sa fie o miscare de-a dreptul cretina daca vor elimina o mare parte din piraterie. vanzarile in nici un caz nu vor creste prea mult, dar vor fi multe revolte.
in primul rand daca sa va ia drecu de tampiti ce sunteti eu nu am chef sa stiu am ca ps3 si nu ma pot juca call of duty sau battlefield sau alte jocuri care sunt orientate spre componenta online. In al doilea rand daca iara este jos psn din cauza lui anonymous atunci si sony sunt devina ca nu si-au inbunatatit securitatea
Sunt curios daca parea cu Bieber / Gaga era un joke sau pe bune. 2012 ... a great year indeed![]()
Dox of GoDaddy CEO Bob Parsons || #BoycottGoDaddy | LegionNET
� GoDaddy lost 72,354 domains after supporting SOPA legislation Alex Jones' Infowars: There's a war on for your mind!
GoDaddy's Response to the Boycott: "Go Daddy has received some emails that appear to stem from the boycott prompt, but we have not seen any impact to our business." Reddit, Lets make them feel the impact and move your domains! Spread the word! : poli
GoDaddy Boycott - Godaddy is supporting sopa, let's show them thats not ok.
o sa fie penale clipurile, mai mult ca sigur. playstation e doar un pion, o cale de a transmite un mesaj. ei vor sa atace acele programe impotriva pirateriei si chiar reusesc. politicienii trebuie sa inteleaga ca asa e cel mai bine. nu poti opri un om sa ia lucruri gratis. e prea tentant. totusi trebuie mentinuta intr-o balanta pirateria, deoarece daca va fi mai puternica si toate jocurile piratate vor fi ca cele originale(ma refer la multiplayer) companiile care le produc vor da faliment si criza care inca se tine pe picioare va deveni prea puternica si totul se va transforma intr-un razboi pentru supravieturie....asta e partea pesimista
partea optimista: politicienii vor intelege mesajul si vor lasa balta subiectul pirateriei.
Referitor la Anonymous:
Eu nu pot intelege rationamentul celor care ii suporta pe FAILnonymous. Eu ca si consumator, de buna voie si nesilit de nimeni, imi incredintez datele personale catre Sony si ii suport prin cumpararea de hardware si software licentiat numai ca apoi sa apara acesti criminali cibernetici sa "imi aprere drepturile" prin a-mi fura datele personale si bancare...mda...multumesc din suflet Anonymous!
Nu vreau sa iau apararea unei corporatii, dar sa ma lase pe mine in pace sa ma bucur de niste servicii pentru care platesc de buna voie. Nu au decat sa atace corporatii, dar sa o faca pe o cale LEGALA si fara a ataca implicit si consumatorii, pe care vezi Doamne incearca sa ii apere in primul rand...
Referitor la SOPA:
Subscriu la ce s-a spus mai sus. Aia sunt niste infractori, nimic mai mult. Niste hoti cibernetici si ar trebui pedepsiti ca atare. Nu mai dati vina pe Sony. Da, pot si ei sa investeasca mai mult in securitate, dar asta nu rezolva prea mult, doar se duc mai multi bani de la Sony in securitate in loc sa mearga in arii mai utile pt noi, pt gameri.
Ce mama naibii, daca un hot iti sparge usa si fura ce ai in casa esti tu de vina ca nu ti-ai cumparat o usa mai buna? Sa fim seriosi, sistemele de securitate sunt pt oamenii cinstiti, un hot/cracker va sparge in final aproape orice sistem. Eu nu suport grupurile astea care sparg site-uri, sunt niste jeguri, niste hoti si vandali care nici macar nu au curajul sa faca o chestie reala si se ascund in spatele monitoarelor.
Daca se cred asa de inteligenti de ce nu creeaza ceva util? Sa faca jocuri, sa faca programe, sa faca sisteme de operare, etc. E simplu sa distrugi si sa furi, e mult mai greu sa construiesti si sa creezi ceva util.
Sper sa-i prinda pe toti si sa-i bage la parnaie cu restul infractorilor, sa imparta celua cu violatorii si cu talharii...
RaverX, ai uitat sa zici huooo !
Hai La Multi Ani si sa ne reintalnim sanatosi la anul tot aici la un pahar de vorba.
Acu e timpul pt unul de vodka, pe care l-as ichina impreuna cu comunitatea si poate in mod special, de ce nu, in cinstea celor ce au tinut saitul in viata.
La Multi Ani Consolisti !
Logica celor de la Anonymous: Sony MUSIC este �n favoarea SOPA, atacăm serviciul onlinde de gaming.
s-a mai zis de o mie de ori: nu PSN e ținta, ci SONY in general. toate domeniile lor.
imi place cum toți cred că aici e vorba numai de Sony, și de securitatea lor și de nu știu ce alte ***********uri de doi lei. e vorba de ceva mult mai mare aici, oameni buni. e vorba de tot internetul. dar ce vă doare pe voi ? voi vreți să jucați Call of Duty.
țineți-vă mintea deschisă. tot așa in continuare.
Bookmarks