Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 25

Thread: Xbox One necesita conexiune la internet

  1. #1 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

    Xbox One necesita conexiune la internet

    Consola Xbox One a fost dezvaluita in urma cu cateva ore, unele lucruri din pacate nu au aparut in conferinta Microsoft. Dar ca sa nu va plictisesc cu o introducere prea stufoasa hai sa trecem direct la subiectul din titlu. Ei bine, se pare ca pana la urma noul Xbox are nevoie de internet. Cei de la Kotaku au avut o sesiune de intrebari si raspunsuri cu vice presedintele Microsoft, Phil Harrison. O sa incerc sa traduc cat mai bine dialogul dintre cele doua parti, stiu ca sunt colegi care isi doresc acest lucru, fara citate in limba engleza.
    Phil Harrison: Exista multe dispozitive in viata noastra care necesita o conexiune la internet pentru a functiona. Xbox One este unul din aceste dispozitive, chiar daca nu cere o conexiune permanenta. Deci cat de des se va verifica conexiunea? Depinde de experienta.

    Pentru jocurile single-player, care nu necesita conectivitate la Xbox Live, te poti juca fara intrerupere chiar daca iti va pica internetul. Filmele Blu-ray si alte forme de divertisment ar trebui sa fie accesibile atunci cand conexiunea la internet este intrerupta, dar dispozitivul este fundamental conceput pentru internet, doar asa isi poate arata adevarata putere, asa cum este cazul si altor dispozitive din ziua de azi.
    Din pacate asta nu e tot, ce e mai "bun" am pastrat pentru final:
    Kotaku: Daca joc un titlu single-player, ar trebui sa fiu online cel putin o data pe ora? Sau pot chiar sa treaca saptamani intregi?

    Harrison: Eu cred ca vreo 24 de ore.

    Kotaku: Deci trebuie sa fiu conectat la internet cel putin o data pe zi?

    Harrison: Corect
    Acestea fiind zise astept bineinteles si parerile voastre, daca se poate in termeni cat mai civilizati si fara flame.
    Attached Images Attached Images k-bigpic.jpg

  2. #2 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Deci...

  3. #3 SP
    Member Dante's Avatar
    deci nu pot sa ma duc in varful muntelui sa ma joc single player o saptamana. fascinant

  4. #4 SP
    Senior Member Clopotarul's Avatar

  5. #5 SP
    Member RELOADED9's Avatar
    Daca pana acum am incercat cat de cat sa sustin acest produs, acum chiar nu ma intereseaza si mi se pare cea mai idioata miscare facuta vreodata in industria gamingului. Au dat-o in bara de doua ori: o data cu asta si inca o data cu "blocarea" jocurilor SH. Daca nu am timp sa pornesc consola o data pe zi ce fac? Imi dau ban ca sunt inactiv, imi scot jocul din colectia online sau ce? Ideea cu cloud e foarte buna. ATAT! Daca nu era always-on si daca nu blocau utilizarea aceluiasi disc pe mai multe console era un must-have, dar asa e un gunoi pe care nu il voi cumpara. Monky avea dreptate ca in 2014 colectia lui va fi de 100% jocuri ps4. Nici nu ma intereseaza ce face sau ce nu face ps4. Daca are multiplayer gratis, pot cumpara un joc sh fara sa mai dau bani pe alta taxa si daca nu e always-on o voi cumpara, dar nu la inceput datorita disponibilitatii reduse de titluri. Un alt lucru de stiut despre Xbox One este ca nu e backwards-compatible pentru ca are o arhitectura AMD x86 a procesorului( din cate spun cei de la CNET). Acum ca Sony au avantajul unei miscari, sper sa nu faca vreo tampenie si sa blesteme generatia asta de console si sa ajugem, Doamne fereste, sa ne jucam toti pe WiiU.

  6. #6 SP
    Member Mythul's Avatar
    Attached Images Attached Images 468px-3uidpv.jpg

  7. #7 SP
    Junior Member flonils's Avatar
    I love sony playstation.... Sper sa nu faca si ei o prostie ca asta cu ps4

  8. #8 SP
    Junior Member MySeL's Avatar
    Sa speram ca sony nu va face mici retusuri inspirate de la Microsoft la consola pana la momentul dezvaluirii sale in totalitate la E3

  9. #9 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Ce wishfull thinking....lucrurile sunt de mult asezate si maini stranse....nu face nimeni nimic de capul lui in industrie...

  10. #10 SP
    Member temugin's Avatar
    Sa si puna MS xboxul sub brad de sarbatori, legat la net.

  11. #11 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Temugin, nu ai prins ideea postului meu, care este ca nu conteaza daca te numesti MS sau Sony in cazul asta. Sa nu va asteptati ca Sony sa nu aiba aceleasi restrictii pt noua lor consola...daca o faceti nu e decat wishfull thinking.

  12. #12 SP
    Senior Member iPaul's Avatar
    Ramane de vazut,nu ne putem pronunta inca cu privire la PS4,din moment ce nici un oficial de la Sony nu a relatat nimic care sa dea de inteles ca vor implementa aceste functii.In scenariul meu idealist,sper ca cei de la Sony sa ramana intr-un punct impartial,si sa lase developerii sa decida care jocuri vor avea sau nu DRM,fara a constrange sau a-i impune utilizatorului ce fel de jocuri poate folosi sau in ce contex se poate bucura de propria consola(always on).

  13. #13 SP
    AkF
    Member AkF's Avatar
    Quote Originally Posted by iPaul View Post
    Ramane de vazut,nu ne putem pronunta inca cu privire la PS4,din moment ce nici un oficial de la Sony nu a relatat nimic care sa dea de inteles ca vor implementa aceste functii.In scenariul meu idealist,sper ca cei de la Sony sa ramana intr-un punct impartial,si sa lase developerii sa decida care jocuri vor avea sau nu DRM,fara a constrange sau a-i impune utilizatorului ce fel de jocuri poate folosi sau in ce contex se poate bucura de propria consola(always on).
    Eu nu cred ca o anumita companie care produce console poate sa impuna asa ceva. Sunt pur si simplu o platforma de lansare. Jocurile si consolele au ajuns intr-un anumit punct in care nu se pot debarasa una de alta. Din acest motiv mi se pare aberant ce se intampla intre EA si Wii U.
    In acest scenariu idealist cred si eu. Jocurile concepute pentru multiplayer(ex EA sports) doar asa vor functiona si jocurile concepute pentru singleplayer(uncharted, alan wake) o sa functioneze offline.

  14. #14 SP
    Junior Member ArchieX's Avatar
    Ca sa va limpeziti mintile! =>>>>>>>>>
    <========

  15. #15 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Update oficial:
    Xbox One: A Modern, Connected Device
    With Xbox One you can game offline for up to 24 hours on your primary console, or one hour if you are logged on to a separate console accessing your library. Offline gaming is not possible after these prescribed times until you re-establish a connection, but you can still watch live TV and enjoy Blu-ray and DVD movies.


    At Xbox, we’ve always believed in a connected world of games and entertainment. With Xbox One, we are planning for a connected future. We can’t wait to show you what’s to come.

  16. #16 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    La revedere XBOX One, ne bagam pe PS4.

  17. #17 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by catalineatza08 View Post
    La revedere XBOX One, ne bagam pe PS4.
    Nu zice hop pana nu ai sarit parleazul... Crezi ca publisherii vor permite un "Free PS3 & NO DRM" in timp ce vor "suge" de la Xbox One? Eu unul am mari indoieli ca se va intampla acest lucru... dar totodata inca mai sper. Poate Sony "pune piciorul in prag". Hell if i know...

  18. #18 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Si ce e atat de rau la faptul ca trebuie sa fie online? Adica in ultimii 2-3 ani am ramas fara net doar atunci cand am ramas fara curent, cand oricum nu ma puteam juca din motive evidente.

  19. #19 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Păi poate rămâne MS fără net. Ce faci atunci?

  20. #20 SP
    Sunt Eco Dj Mo's Avatar
    Hai mai bubli. Te stiam om citit.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 10 Last Post: 12-11-2014, 10:39
  2. Ghid Conexiune optima Internet - Consola By Iulian in forum Console Club
    Replies: 7 Last Post: 05-10-2011, 16:25
  3. Probleme Conexiune Internet Ps3 By hock3yboy in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 6 Last Post: 14-06-2010, 20:16
  4. Conexiune internet By maniac360 in forum Offtopic
    Replies: 26 Last Post: 14-04-2009, 19:13

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts