Nu va costa foarte mult si va functiona la toate Xbox 360 vandute deja. Partenerii deja le primesc de astazi.
Printable View
Nu va costa foarte mult si va functiona la toate Xbox 360 vandute deja. Partenerii deja le primesc de astazi.
Nu chiar asa mult :D:D:D:D
Cand va apararea chestia asta?:|Credeti ca pana in toamna?Sau pana in 2010?Ca peste 1 luna ma duc sa imi iau x360.
Peter.. he is alive !
sa speram...SI ACUM PETER MOLINEAUX!!
Se vede aparatul sus pe televizor.
Absolut genial!
vorba lu' peter...ti se ridica paru pe spate:))
The future of gaming is happening now, only on Xbox 360.
GATA? mi s-a blocat
Yup, fin.
S-a terminat.
Partea interesanta este ca natal va putea fi testat la E3 de catre "a select few". Sunt hyper ;;)
Am scris un articol despre toata conferinta cu tot ce s-a prezentat si s-a vorbit :) Acum doar sa il aprobe ca sa intre pe site.
fratilor..cred ca ne-am nascut cand trebuie...nu imi imaginam astfel de chestii decat peste vreo 10 ani=D>:rulez::rulez::rulez:
Mi-a ramas in spatele creierului Forza 3 ...
E3 a inceput in forza, sa vedem replicile :)
Destul de tari,si controllerul Natal si stirea cu next MGS:o m-au impresionat.
Peste 10 ani vom intra cu totul in jocuri, realitate virtuala.
Au stat chiar bine anul asta. Cel putin comparat cu anul trecut ... un pic de concurenta la Wii, MGS pe 360 ... nu a fost rau deloc
omg, omg, omg, omg:O. Microsoft, cea mai buna conferinta din istorie. incredibil ce au reusit sa faca =D> "Natal" omg. i-au batut pe toti. Motion controller? nah, body controller. :x trebuie neaprat sa-mi iau si eu xbox. :| am ramas stunned, de abia mai pot sa scriu.