-
pai l-ai si uitat pe Chifteluta? :)
-
Da h0stile, la fel de "biased" ca de obicei. Eu zic sa sapi putin pentru a vedea de ce nu mai este Chifteluta pe acest forum. Sau iti face enorma placere sa starnesti asa apele, doar pentru a isca controverse nedocumentate si nefondate?
-
da, tot eu sunt biased, nu Khan si Mika care parca si pus browserele in sync si fac tot felul de comentarii absurde. nu stiu daca ai/au observat insa au inceput sa comenteze in gol. nu se mai oboseste nimeni sa le raspunda. nu stiu, sorry, poate mi se umple mie prea repede paharu in ultimul timp.
-
Imi pare rau baieti, n-am vrut sa tulbur apele, mai mult decat erau. Stiu ca toata lumea sufera de RROD. Si eu am un "internal bomb" in x360-ul meu. Dar cand vine vorba de un contra-argument, nu se lasa decat cu ironii si arogante. Nu vreau sa se faca iar abuz de putere pe seama mea, (cum s-a mai facut), asa ca imi cer scuze si ma retrag din aceasta discutie ce tine sa devina foarte neortodoxa.
-
Atata timp cat eu nu am vazut niciun report post am considerat ca totul a fost nice and dandy si ca lumea stie sa nu ia in serios fiecare comentariu. Daca va simtiti lezati, de ce incercati sa faceti dreptate cu aceeasi moneda? Credeam ca e lumea mai deschisa la minte si nu e plin de hateri.
@eXist stai linistit prietene, nu te baga nimeni in seama cand vii cu flame-uri doar asa, de dragul de a intepa.
Eu zic sa incetam cu offtopic-ul aici, va rog folositi cu incredere butonul de "Report Post".
-
Lighten up ppl ! Ce Dzeu, nu se mai poate face nici-o glumita ca trebuie sa se supere cineva ?
Suntem gameri, nu politicieni... after all, nu ne plateste nimeni sa aparam consola favorita, si vad ca in ultima vreme unii nu mai stiu cuvantul fun... Aici apropos de Chifteluta, care prin fun a inteles ca poate sa scrie "rahat" in termeni mai ne-ortodoxi :evil:
P.S. Pe de alta parte, trebuie sa recunoastem ca userii Xbox 360 sunt ceva mai activi pe forum si poate de asta poate aparea impresia ca fanboys X360 sunt "la putere". Din pacate e doar o iluzie... la putere sunt fanii Nintendo Wii. Ei se lupta din umbra, nu-i doare ca n-au BlU-Ray, ca n-au Forza Motorsport sau Killzone 2... :))
-
OMG Deci e Xbox Natal sau 720?
-
prea tari comment-urile....=))
-
OMG post hunter!
Nu observi ca ultima data cand s-a postat in acest thread a fost in 13 iulie 2009?
Daca tot vrei sa maresti numarul de posturi, fa-o si tu intr-un mod mai putin evident si mai putin offtopic.
-
I am a post hunter... i am a post hunteeeeeeeeer... and i fear the banhammeeeeeeeer... :violent:
Si eu care credeam ca a aflat cineva noutati despre Natal cand am vazut threadul urcat... :evil:
-
Pai ma speriasem si eu, credeam ca e thread nou lol
-
Daamn. Ma asteptam la vreun zvon legat de X720 or something sau ceva de Natal. lol