Sper sa nu schimbe radical designul actual. De multe ori m-am trezit cu intrebari "Ce tare arata scula aia. Ce e?":)) Si mai ales, sper sa testeze la sange, fiabilitatea noului design.
Printable View
Sper sa nu schimbe radical designul actual. De multe ori m-am trezit cu intrebari "Ce tare arata scula aia. Ce e?":)) Si mai ales, sper sa testeze la sange, fiabilitatea noului design.
pai nu stiu, e... urat... cred ca au vrut sa-l faca frumos si rotund dar dup-aia s-au gandit ca nu incap toate piesele si au facut partea aia de jos dreptunghiulara :)) E doar parerea mea (am PS3). Pe cand la Xbox 360... ala arata ca un mini desktop asa ca la capitolul imaginatie au cam dat faliment designerii.
In design area ps3-ul arata mai bine. Weekend-ul trecut mi-am luat si 360, asa ca am putut face comparatie indeaproape. :)
Daca s-ar vota pt design, categoric ps3 ar castiga. Incepand de la forma consolei pana la modul cum se pun discurile in consola. Cand mi se inchide disc tray-ul la Xbox, parca cineva imi tranteste nervos usa la camera. lol Se intampla doar la mine? :)
Eu nu cred ca e doar 399$ poate 499$,nu ar face Sony o asa efteneala la PS3
---------- Post added at 05:14 PM ---------- Previous post was at 05:09 PM ----------
Faza cu PS3 de 120GB in 2010 e o gluma exista deja de 160GB la 499$ in USA.
La 499$ ar fi fost mult prea scump. Poti lua consola si cele 2 jocuri la 450-470$. Acesta e pretul, atat au costat toate bundle-urile
Hai sa nu incepem un PS3 vs X360. Lui i se pare X360 mai bun la toate capitolele, noua nu. Fiecare cu parerea lui
2 jocuri geniale in bundle