L-am cumparat chiar dupa ce am lasat postul, mersi pentru sfat !
Printable View
Sigur o sa ajunga si FIFA 13 si NFS la 0.89. Asa fac mereu. :evil:
Nice, trebuie sa fac curat prin telefon.. mai am 250MB, nu stiu de ce am luat varianta de 16 GB.
Eu le iau din itunes (PC) ca pe device-uri nu mai am loc deloc :)) Si cum mai termin un joc, il sterg si transfer altceva :evil:
Momentan, orice ar pune la reducere nu ma va face sa-mi sterg GTA Vice City de pe iPad si iPhone (le joc in paralel cu salvari in iCloud)
GTA Vice City e un must-have, serios :))
Ca tot vorbeam ieri, AZI, FIFA 13 si NFS Most Wanted - 0.89 euro :evil:
Yessir! Le-am cumparat deja ! :D
A facut zaone un articol interesant cu toate jocurile Gameloft si Electronic Arts disponibile la 0.89 euro. In principiu sunt cam toate jocurile din oferta lor. Pur si simplu superb. Asa se duce salariul meu (din pacate, la paritatea noastra 0.89 euro = 5 ron)
Reduceri.
si eu am luat cateva jocuri la oferta, dar ma "obsedeaza" Hill Climb :)) e atat de simplu, dar pe atat de greu :)) il recomand daca aveti timp liber !
Pentru iubitorii de Mario, a aparut de cateva zile si este doar 0.89 euro, ca o aplicatie universala, Mutant Mudds - https://www.youtube.com/watch?v=-A6cInuJXSQ
Ma poate ajuta cineva cu un gift code pentru Need for Speed™ Most Wanted (US Store)
Pot oferi un gift card de 2 dolari pe amazon.com + 1 gift code pentru Dude Perfect.
---------- Post added 20-12-2012 at 07:36 PM ----------
Intre timp am cumparat un GiftCard de 10 dolari, multumesc oricum.
---------- Post added 20-12-2012 at 07:45 PM ----------
Bastion - 0.99$ (defapt 1.10$ in realitate)
Pfff, e superb Bastion. Acum l-am luat.
stat adica judet. Cum ar fi ca la Vaslui iti ia taxa 10% pe tarie asa ca te duci si cumperi spirt din Galati intelegi?
Ontopic:
https://itunes.apple.com/us/app/turn...570961479?mt=8
Free game pe iOS facut de niste prieteni :) Go go go!
Printre altele recomand RAD Soldiers - free TBS
Total War Battles redus la 1.79 acum 2 ore
proaspatul Ravensword 2 in caz ca mai aveti spatiu liber :)
Edited, my bad.
@LE: Credeam ca a aparut dar defapt e fake.
Deci e superb The Walking Dead! Au facut buna treaba ca au lasat Episode 1 free... aproape ca nu rezist tentatiei de a da 14.99 pe celelalte 4 episoade... Damn, that's "expensive". Mai ales ca un episod e totusi destul de scurt (cred ca 1 a durat intre 1h si 2h)... E cineva care le-a luat pe toate? Merita? :)
Eu le-am jucat pe X360 si doar ep 1 (asta free) l-am rejucat pe iPad. Jocul merita. Pentru mine, este pe primul loc (la jocul anului) impreuna cu Far Cry 3. Este o capodopera care merita toti banii. Povestea se adanceste si te prinde in ultimul hal. Pot spune ca daca le poti lua pe toate, ia-le. Eu a trebuit sa astept ~o luna intre episoade si ma omora asteptarea :evil: