Chiar sunt curios: cum ti s-a parut, comparativ? Ma refer la versiunea de Xbox 360 si cea de iPad (eu n-am jucat decat de iPad). Este taiat/limitat... sau e OK si nu e nimic pierdut pe iPad?
Printable View
Chiar sunt curios: cum ti s-a parut, comparativ? Ma refer la versiunea de Xbox 360 si cea de iPad (eu n-am jucat decat de iPad). Este taiat/limitat... sau e OK si nu e nimic pierdut pe iPad?
MonkY eu le-am jucat si pe PC si pe X360 si pe iPad, si nu credeam ca o sa zic asta vreodata, dar pe iPad mi-a placut cel mai mult.
E EXACT la fel pe X360 si iPad. Nu esti limitat de absolut nimic. Arata la fel. Se misca la fel. Se controleaza de 1000 de ori mai bine (cum zice si Tudor) pe iPad pentru ca nu mai tre sa pierzi timp miscand cursorul. Ai totul la deget.
Sunt sigur ca sunt zeci de joace de XBLA/PSN care ar putea fara probleme sa apara pe iOS (vezi cazul Bastion), dar nu vor producatorii (si nu inteleg de ce, ca ar scoate bani frumosi). Eu personal as lua Limbo sau Braid fara sa clipesc si multe altele in genul asta. Un Castle Crashers ar fi genial, tocmai pentru ca este atat de usor sa te conectezi si sa joci cu altii fara sa te obosesti cu nimic.
Braid @-)
Primul care va reply acestui post primeste un Redeem Code (US) pentru Angry Birds Star Wars (iPhone version). 1#
Cred ca sunt nevoit sa dau primul reply (dar daca vrea cineva code-ul, i don't mind)... pentru ca mi-am calcat pe suflet si am cumparat toate episoadele (well, 2-5) din The Walking Dead. M-a prins rau de tot, si m-am simtit ca si cand m-as fi uitat la serial, cu "mica" diferenta ca in functie de actiunile mele se schimba scenariul. M-am enervat tare rau insa (si am rejucat anumite pasaje chiar si de 5 ori), incercand sa salvez anumite personaje... fara succes din pacate. In final cred ca e ceva normal, scenariul nu poate fi atat de libertin incat sa-ti permita orice/oricum/oricand.
Mai mult, cred ca daca ai reusi sa-i salvezi pe toti, unde ar mai fi acel feeling de "disperare" si "agonie" caracteristic unui joc/film post-apocaliptic? E un joc care cred ca a meritat cu adevarat titlul de GOTY (mai am un episod), si care sper sa fie continuat. Imi place la nebunie faptul ca pe langa ca e un joc, e un film... si totodata iti da feelingul ca te uiti la o banda desenata (din care are si originile de fapt). Superb!
Wow! Angry Birds? :D
Nu, se refera la The Walking Dead :))
Felicitari MonkY. Acum poate intelegi de ce ziceam de GOTY :P
Deci sa inteleg ca nu ai nevoie de cod, Monky? (atunci o sa-i trimit codul lui Venom).
Mai am 2 redeem code-uri:
- unul pentru Bad Piggies
- unul pentru Robot Unicorn Attack
- unu pentru Angry Birds Star Wars
Cine le vrea, sa spuna.(iPhone/valabile pentru US)
Bad Piggies daca nu ai nevoie de el. Eu nu aveam punctele..
Ma abonez eu man la Robot Unicorn Attack, daca mai este valabil.
Am facut 26 Achievements la un joc, iar in Game Center imi arata doar 6, chiar daca in joc am 26.
A mai patit cineva ceva de genu? Stiti cumva cum pot sa sincronizez si cu Game center ?
E adevarat ca 20 dintre ele le-am facut cand nu eram conectat la internet, dar asta inseamna ca nu se mai sincronizeaza in momentul in care sunt online ?
Update: a mai ramas un redeem code pentru Angry Birds Star Wars. (iPhone / US Store)
Hai da-mi si mie... sa scapi de ele :))
---------- Post added 27-12-2012 at 12:03 AM ----------
Incearca un logout din GameCenter si re-login. Acelasi lucru eventual si din joc (daca are mai multe profiles).
Si verifica te rog lista cu achievements din joc cu cea din GameCenter... pentru ca sunt ceva jocuri care au "extra" achievements, dar sunt doar in joc, nu si in GameCenter. E vorba de cele care-ti dau bonus coins sau mai stiu eu ce...
Am incercat de toate. I-am dat logout si login. Am mai facut inca 2 Achievement-uri, acestea le-a considerat, dar restul tot nu mi le ia. E vorba de Fifa 13. In fine, asta e. Eram doar curios daca ati mai patit, nu imi dau seama care ar putea fi cauza.
Free for a limited time:
arc-squadron:
https://itunes.apple.com/us/app/arc-...512808632?mt=8
minigore:
https://itunes.apple.com/us/app/mini...324016249?mt=8
avengers-initiative:
https://itunes.apple.com/us/app/aven...507283331?mt=8
Pentru fani, azi avem Sonic Jump (aplicatie universala) si Swordigo (aplicatie universala) gratuite.
Am un cod pentru Sims 3 pentru US!