Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 32 of 54 FirstFirst ... 22 30 31 32 33 34 42 ... LastLast
Results 621 to 640 of 1074

Thread: iOS Games

1. #621 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu inteleg care-i faza cu joculetul asta. A primit atat de multe review-uri incredibil de bune incat m-a facut sa-l cumpar pentru iPad si cum nu am fost in stare sa-l inteleg (me retard) l-am sters si l-am luat pe Steam cand a aparut si nici pe calc nu am putut sa-l joc mai mult de 10 minute.

La fel si cu Year Walk recent lansat. Ori sunt eu super retardat ori sunt jocurile astea chiar proaste.

2. #622 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Daca era gratuit era ceva afacere, asa nu prea. Dar asta e genul de joc care merge mai bine pe un iPad decat pe un PC sau o consola.

3. #623 SP
    Member Funky.'s Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Nu inteleg care-i faza cu joculetul asta. A primit atat de multe review-uri incredibil de bune incat m-a facut sa-l cumpar pentru iPad si cum nu am fost in stare sa-l inteleg (me retard) l-am sters si l-am luat pe Steam cand a aparut si nici pe calc nu am putut sa-l joc mai mult de 10 minute.

La fel si cu Year Walk recent lansat. Ori sunt eu super retardat ori sunt jocurile astea chiar proaste.
    Aceeasi experienta am avut si eu cu Year Walk. Mai mult de 5 minute nu am rezistat nici eu.

4. #624 SP
    Member claudiutk's Avatar
    Eu am jucat mult pe iphone si il inteleg (na, acum ma faceti sa ma dau destept ). Chiar mi-a placut foarte mult povestea, atmosfera, ideea si gameplay-ul
    Thanx pentru ideea cu year walk, poate il iau

5. #625 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Cum se poate ca Plants vs Zombies, unul dintre cele mai vandute jocuri din Appstore sa nu fie optimizat pentru iPhone 5 si apare cu barile alea negre pe lateral? Eu nu imi pot explica. Si asta era un tower defense care mi-a placut mult cand a aparut acum vreo 3 ani, si vroiam sa-l incep iar. Dar nu pot trece peste partea cu ecranul.

6. #626 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Cine mai joaca Real Racing 3? Mi se pare superb pentru tableta. Il joc e Ipad 2.

Lasati un nickname sau email sa va adaug la prieteni. Eu joc de pe contul sotiei si nu il stiu .

7. #627 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by cosminbad View Post
    Lasati un nickname sau email sa va adaug la prieteni. Eu joc de pe contul sotiei si nu il stiu .
    Ai aici id-urile de GameCenter: http://www.consolegames.ro/forum/f81...enter-id-list/

8. #628 SP
    Member Funky.'s Avatar
    I, Gladiator gratuit astazi ! ;-D

9. #629 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Accesati cu VPN/proxy de SUA !!!

The Walking Dead: Assault - IGN

You can thank me later.

P.S. $3 savings

10. #630 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by JeNeI View Post
    Accesati cu VPN/proxy de SUA !!!

The Walking Dead: Assault - IGN

You can thank me later.

P.S. $3 savings
    Eu dupa ce am incercat vreo 20 de Prox-uri free de US m-am lasat pagubas. La toate imi dadea Error retreving code...

---------- Post added 08-03-2013 at 10:45 PM ----------

Phew... gata a mers. Postez aici proxy-ul si pt. alti doritori:
    164.107.123.10 port 80
    Thx JeNeI

11. #631 SP
    codul primit se poate folosi si in appstore romania ? sa stiu daca sa ma obosesc sau nu.

12. #632 SP
    Senior Member Alexandru's Avatar
    ^ nu.

13. #633 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    cine mai joaca Real Racing 3 sa dea add #catalina2012 in game center.

Nu e asa stresant jocul pt ca trebuie sa astepti cum zic multi in review-uri. Eu am investit la inceput 1,79 eur pt un boost pack cu Bmw Z4 M si altul cu 1,79 eur pt 50 000 gold - consider ca merita chiar si cinci euro jocul pentru ca e foarte bine optimizat si facut, iar grafica la nivelul unui joc pe consola. Interioarele sunt modelate foarte bine cu cadrane functionale.
    Acum am patru masini si le alternez, cand e una in reparatie o folosesc pe cealalta. Chiar mi se pare un arcade spre sim destul de bun , controlul e bun, dar il joc pe IPAD 2. Pe Iphone e mai greoi controlul, fiind mai mic si mai usor, il misti mai brutal si pierzi controlul.
    Iar pe Android, daca il las in fundal sa faca reparatiile, imi mananca bateria, daca il inchid nu le mai face, in rest e exact la fel, mai putin Game Center.

14. #634 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Pentru cei care mai joaca Real Racing 3, am descoperit o metoda de a trece peste timpii de asteptare cand reparati o masina. Daca de exemplu aveti de asteptat o ora pentru a repara o masina: inchideti jocul, intrati in setari si modificati ceasul cu o ora in plus, intrati inapoi in joc si masina va fi reparata, iar dupa puteti sa fixatii ceasul pe ora normala.
    Sper sa va ajute !

15. #635 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Ahhahahaha le-a scapat un astfel de bug banal?

16. #636 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Se pare ca da , ma gandeam ca nu o sa mearga in veci cand mi-a venit ideea...

17. #637 SP
    Banned darkpaul13's Avatar
    Recomand walking dead,joe danger,plants vs Zombies si back to the future...pana acum e crema de pe AppStore in ceea ce privește jocurile..

18. #638 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Un joc interesant ar mai fi Devil's Attorney(recomand pe iPad)

19. #639 SP
    Quote Originally Posted by Trefla0874 View Post
    Un joc interesant ar mai fi Devil's Attorney(recomand pe iPad)
    Poti detalia, te rog, ce este atat de interesant la el ? eu m-am plictisit ingrozitor si am tras de mine sa-l joc, dupa cata reclama i-au facut pe TouchArcade.

20. #640 SP
    Member Funky.'s Avatar
    Modern Combat 4 Zero Hour si Real Boxing la 1$, springsale. Recomand amandoua !

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 32 of 54 FirstFirst ... 22 30 31 32 33 34 42 ... LastLast