Se apropie Pastele lor si d-aia le dau asa. Nu va aruncati banii inca. Vor fi cam toate, ca in fiecare an, la oferta/gratis.
Se apropie Pastele lor si d-aia le dau asa. Nu va aruncati banii inca. Vor fi cam toate, ca in fiecare an, la oferta/gratis.
Recomand fanilor un joc care a aparut din neant pur si simplu (n-am auzit absolut nimic de el pana acum): Stargate SG-1 Unleashed.
Nu l-am luat inca, dar arata prea bine pentru un joc de tableta/smartphone...
http://itunes.apple.com/nz/app/starg...-1/id608911836
Schimb cod Minecraft Pocket Edition ($7) cu Amazon GC ($7).
P.S.Am si un cod Whatsapp Messenger pentru $1 Amazon GC.
O mica observatie: Sky Gamblers-urile am impresia ca sunt facute in Romania, daca sunteti ca mine si va enerveaza stilul lor de a face un joc evitati-le![]()
Sky Gamblers este destul de ok dupa parerea mea, probabil te deranjeaza pentru ca esti un fan al jocurilor cu avioane si acesta nu prea are treaba cu realitatea. Este prea arcade la unele faze cum ar fi: decolare, aterizare, angajarea avionului si vrie( inexistenta). In schimb pe partea de combat sta foarte bine, iar controlul este perfect pentru un device mobil.
Death Rally este disponibil gratuit in AppStore.
Am urmatoarele jocuri/aplicatii (US App Store) la schimb pe Amazon Gift Cards :
Minecraft : PE - $5 Amazon GC ($2 savings)
What'sApp Messenger - $1 Amazon GC
Le Vamp (5 codes) - $2 Amazon GC
Arc Squadron - $2 Amazon GC ($1 savings)
Temple Run : Oz (2 codes) - $1 Amazon GC
Camera+ (2 codes) - 1$ Amazon GC
Preturi bune la jocurile de la EA, recomand. Eu unu astept Bastion sa fie la 0,99$ si poateeee ceva reducere la episoadele din Walking Dead.
Are cineva Fight Night Champion? Eu tocmai l-am luat si merge foarte sacadat. M-am uitat la clipuri pe youtube si la mine merge foarte greu.![]()
Bastion a fost la 0.89 euro acm cateva luni![]()
Tudor, la mine pe iPad 2 merge perfect. Sterge-l, da un restart la tableta si redownloadeaza-l.
Stiu ca a fost la 0'99$ .. am stat ca prostu' inloc sa-l cumpar.![]()
Tudyniuz, iti recomand Real Boxing, eu zic ca e peste Fight Night.
Nu sunt pe tableta ci pe telefon. Am citit pe net ca cica ar fi probleme de compatibilitate intre Fight Night Champion si iPhone 5. De ce naiba nu il scot sau nu ii fac un update?
Aaa, in cazul asta e posibil. Oricum, la fel ca Funky., iti recomand Real Boxing. Este foarte bun. Eu nu sunt fan al boxului, dar am pierdut multe ore in joculetu ala.
Bookmarks