Daca esti fan al genului... da, desigur ca merita la 1.99 USD. Bine, sa fiu sincer... eu n-as putea sa joc asa ceva pe iPhone. Insa pe iPad e foarte OK. Uite si un filmulet cu gameplay si review:
Daca esti fan al genului... da, desigur ca merita la 1.99 USD. Bine, sa fiu sincer... eu n-as putea sa joc asa ceva pe iPhone. Insa pe iPad e foarte OK. Uite si un filmulet cu gameplay si review:
Buna
Voi de unde cumparati itunes gift cards pentru US?
Ma tenteaza mai multe jocuri zilele astea
Depinde de oferta. Voi incerca sa-ti listez optiunile mele:
1. eBay.com - sunt multi care ofera la discount iTunes cards. Mare atentie insa cu tzepele. Iti recomand sa cauti un user care cu asta se ocupa, si care trimite repede codurile. Sunt sanse sa gasesti iTunes cards de 100 USD chiar si la 80-90 USD. Dar, e de cautat...
2. http://www.offgamers.com - aici gasesti non-stop iTunes cards, pentru orice regiune. Si livrarea este... cum sa zic, almost instant (daca platesti cu PayPal). Au si promotii cateodata, dar ca idee, un iTunes card de 100 USD de obicei iese pe la 110 USD (cu tot cu PayPal).
3. Allromedia - de la RobertDinu.
4. De la Webpredator (dar am inteles ca are ceva probleme cu achizitiile din US lately).
Hope it helps!
Happy Easter everyone!!!
4 persoane norocoase primesc de la mine 1x Minigore 2 (beneficiul mai multor deviceuri - Minigore 2: Zombies - IGN ) :
XKKN36XEWAFA
RFY69YFFRE3M
LK67ATALRTKR
XYMJYYLNJ6TN
La mine toate codurile spun ca sunt folosite... Am zis sa postez ca sa nu mai incerce si altii![]()
Thanks JeNeI, l-am folosit eu pe primul.
Daca aveti cont pe UK: 6PEE4L79H3RK
Free iPhone game worth £1.99 for 50,000 readers | The Sun |Fun|Gaming
Wow, superb. Trebuie sa imi iau iar iPad. Sigur vor face si Kotor II.
LE: Bai, au facut fix pix. Mi-l luasem de pe Appstore pentru Mac si am cerut refund ca nu era fullscreen. Vad ca nici pe iPad nu e fullscreen. Puteau si ei sa-l adapteze ecranului si rezolutiei cum trebuie. Asta e fusereala.
L-a luat cineva ? Astept niste pareri. Mi se pare incredibil de scump si astept o oferta. Macar la jumatate de pret daca nu la 0.89![]()
Pai da ma Tudor, ca aipedu nu e wide iar video e wide si baietii de la IGN cand au editat video, l-au facut pt full HD si decat sa lateasca imaginea, au pastrat asa cum este.
Plants Vs. Zombies 2: It's About Time Release Date, First Details - IGN
PopCap has announced that Plants vs. Zombies 2: It’s About Time will hit iPhone, iPad and iPod Touch worldwide on July 18th. The game will be free-to-play with upgrades and in-game items available for purchase, though PopCap notes that “players can face every zombie and access every level in every world at no cost.”
Bookmarks