Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 53 of 54 FirstFirst ... 3 43 51 52 53 54 LastLast
Results 1,041 to 1,060 of 1067

Thread: iOS Games

  1. #1041 SP
    Senior Member dronology's Avatar
    Star Trek: Legends iOS gameplay

    Quote Originally Posted by Eurogamer
    Star Trek: Legends is one of those games I didn't know I needed in my life until I saw it; captains and crew from every generation of the show coming together in a turn-based role-playing game. Dr. Phlox does Final Fantasy, Dukat's Dragon Quest - you get the picture - essentially, an idea I'm astonished I didn't dream up sooner.

    It's not exactly that, obviously, but to my surprise, placing Star Trek characters into an RPG like this works. Character quirks translate into abilities pretty well, as combat sees you trade blows with Romulans, Klingons and other notable factions during a series of away missions.
    Star Trek: Legends is a fun RPG caught between two worlds

  2. #1042 SP
    Manager paul's Avatar
    Gameplay of TiMi Studio Group's Metal Slug Mobile Game Authorized by SNK:

  3. #1043 SP
    Manager paul's Avatar
    Quote Originally Posted by The Verge
    Starting Friday, Facebook is bringing its nascent cloud gaming service to iPhones and iPads through a web app people will be able to add to their homescreens like a native app. The site will let you play simple web games like Solitaire and match-threes and stream more graphically intensive titles like racing games.
    Facebook brings cloud games to iPhone, iPad via web app - The Verge

  4. #1044 SP
    Manager paul's Avatar
    Assassin's Creed: Codename Jade playtest gameplay leak - https://www.reddit.com/link/zo3jqd/v...17sf6a1/player .

  5. #1045 SP
    Manager paul's Avatar
    Hardware RT si jocuri native pe iPhone 15 Pro si Pro Max:
    Quote Originally Posted by Apple
    The pro-class GPU is up to 20 percent faster and unlocks entirely new experiences, featuring a new 6-core design that increases peak performance and energy efficiency.

    Now with hardware-accelerated ray tracing — which is 4x faster than software-based ray tracing — iPhone 15 Pro offers smoother graphics, as well as more immersive AR applications and gaming experiences.

    iPhone 15 Pro brings true-to-life gaming to the palm of users’ hands with console titles never before seen on a smartphone, like Resident Evil Village, Resident Evil 4, Death Stranding, and Assassin’s Creed Mirage.
    Mirage, early 2024, restul, later 2023.

  6. #1046 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Resident Evil Village will be released for iPhone 15 Pro and iPad on October 30, Capcom announced during the Tokyo Game Show over the weekend: link here.
    While both games are free to start, they will require $59.99 and $39.99 in-app purchases, respectively, to unlock the full experience.
    Jizas, 59.99 + 39.99 pentru un joc care este totusi lansat acum mai bine de 2 ani? Greedy much, Capcom?!?

    Anyway, sunt sigur ca multi il vor cumpara, ca sa demonstreze ce consola misto au.

  7. #1047 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Problema nu e ca jocul a iesit acum 2 ani, ci ca vor sa pastreze preturile jocurilor AAA actuale, cand de fapt ei livreaza o versiune mai slaba, de jucat pe un ecran mic si sigur nu ofera nici macar ce ofera switch, adica acel sleep excelent realizat sau macar ceva sistem de checkpoints care sa permita joaca de cate 1-2 minute per sesiune daca vrei asta.

    Da, sigur, exista posibilitatea sa scoti pe un monitor sau TV, prin acel cablu USB Type C, dar cel mai probabil procentul care chiar va face asta este infim.

    Sunt curios totusi ce inseamna acel free to start - oare ai macar 5-10-30 min de joc free?

  8. #1048 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    ... cand de fapt ei livreaza o versiune mai slaba...
    De unde stii asta (ca va fi mai slaba)? Sau cine stie, poate s-o fi intamplat vreo minune si i-a crescut brusc puterea hardware a Switch-ului, eventual a trecut si la 120Hz... Serios acum, minunea in sine e ca au reusit sa-l faca sa mearga si pe Switch, chiar daca de multe ori cred ca de-abia duce 20FPS-uri, la o rezolutie de-ti vine sa-ti bati copiii.
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    de jucat pe un ecran mic
    Unii se mai joaca si pe iPad (plus versiunea de Mac), sau de ce nu, poate vrei sa faci mirroring pe un TV de 85". Macar stii ca nu vei scoate rezolutia aceea execrabila de pe Switch. Btw, here is some gameplay on iPad (pffft, cautati si voi alt video, ca in asta, omul nu s-a obosit sa scape de luminile reflectate fix in ecranul tabletei - horror):

    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Sunt curios totusi ce inseamna acel free to start - oare ai macar 5-10-30 min de joc free?
    Din ce scrie pe AppStore "A limited part of the base game can be played for free." - deci nu cred ca e limitat ca timp, ci probabil e doar zona de inceput. Ceea ce mi se pare foarte misto, asa ar trebui sa fie toate jocurile de tip paid.

  9. #1049 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    De unde stii asta (ca va fi mai slaba)?
    Se vede din videos pe care le-am tot vazut in reviews - pentru ca se pare ca majoritatea au avut si jocul disponibil, la review. Obiectele sunt very low poly si texturile low rez, dar in schimb atmosfera arata foarte bine. Se stie oricum ca ruleaza 720p si 30fps - da, e ft tare ca poate duce asa ceva - sure, dar pret full?

    Sa fim seriosi, cine-si cumpara asa ceva, care costa cat ambele console la un loc, cel mai probabil are un loc mai bun sa joace.

    Si la urma urmei, revin - cine joaca un joc de genu, pe telefon/tableta?

    Cine se ocupa de dezvoltare de mobile games, stie foarte bine cum functioneaza si ce trebuie sa iei in calcul - faptul ca lumea joaca in reprize fff scurte, deci trebuie misiuni fff scurte, multe checkpoints sau jocuri fff mici cu totul. Cei care stau cu orele pe asa ceva sunt exceptia de la regula.

    Personal nu m-am mai jucat un joc pe telefon (ipad nu mai am de multi ani) de foarte mult timp - am mai testat 1-2 chestii, dar in niciun caz sa ma joc. Da, ok, poti atasa gamepad si da, ok, au evoluat incredibil de mult, dar sa ajungi sa dai 60$ pe un joc pe care sa-l joci asa...

    Anywho - iar sunt hater. Probabil nu vad eu the super big picture Dar cred ca daca bagau jocurile la 20$ era cu totul alta situatie.

  10. #1050 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Despre pret, sunt complet de acord. E enorm, asa cum am zis mai sus, cineva s-a calicit rau de tot. Chiar sunt curios daca se va vinde bine la pretul acela.

    Despre rezolutie si fps, daca te uitai in filmuletul de mai sus, ai fi vazut ca in varianta asta deja sunt disponibile extra rezolutii, merge si in 120FPS, ai cam aceleasi setari ca pe PC (desigur, cu limitari)...

    Cat despre faptul ca tu nu te-ai jucat pe telefon, ca iPad nu mai ai de multi ani, stii cum e, nu? Daca nu se aplica la tine, nu inseamna ca e si adevarat. Eu ma joc mai mult pe iPad decat pe PS5 si XSX la un loc. Pe iPhone, alte mobile sau pe mizeria aceea de ecran de 7" al Switch-ului (valabil si la Steam Deck, dealtfel) nu mai ma pot juca, stiind ca am TV-ul de 85" langa mine, proiectorul de 150" mai sus, si cateva casti VR unde ecranul e... all arround you. Sau poate am imbatranit, si-mi place sa nu ma mai chiorasc la chestii minuscule. Bine, daca as calatori mai mult, poate m-as juca si pe portabile mai mult, but meh... in ziua de azi mai bine iei niste ochelari AR si ai 100-150" in your face.

    Apropos de asta, chiar ma bate gandul sa iau niste ochelari de genul... am vazut ca se tot bat diverse modele... as fi curios care s-ar pupa cel mai bine cu iOS-ul, si ce recomandati. Daca ati folosit vreunul asa ceva, desigur (poate chiar conectate la Switch, Steam Deck sau mai stiu eu ce, nu neaparat la un iPhone sau iPad). La chestii de genul acesta ma refer:



    ---------- Post added 26-09-2023 at 00:26 ----------

    Si a sarit internetul in aer, ca nu merge Genshin Impact bine pe noul 15 Pro. Avand in vedere ca toate celelalte i-au rulat perfect omului, eu as spune ca e vorba de ceva lipsa de optimizare acolo. Anyway, vedeti si voi de la minutul 12:30.


  11. #1051 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Despre rezolutie si fps, daca te uitai in filmuletul de mai sus, ai fi vazut ca in varianta asta deja sunt disponibile extra rezolutii, merge si in 120FPS, ai cam aceleasi setari ca pe PC (desigur, cu limitari)...
    Vorbim de lucruri diferite.

    Pe iPad cu M-uri, ma astept sa ruleze fix versiunea de Mac, adica aia de de PC, care ruleaza si pe laptopurile cu GPU integrat.

    Pe iOS in schimb, care momentan au A17 Pro-uri, ma astept sa fie ceva mai slab cu totul si sa ramana la 720p cu 30fps momentan - vedem de la iPhone 16 Pro ce se mai schimba.

    Problema este ca ei vand jocul la acelasi pret, atat pe iPad OS cat si pe iOS, iar pe iPad e clar ca e jocul de Mac, iar pe iOS e efectiv alt joc, mai low poly.

  12. #1052 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Chestia cu pretul cred ca o justifica oferind si versiunea de Mac, care ar trebui sa ruleze la fel de bine ca cea de PC.

  13. #1053 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Da, e posibil sa fie asa - cumperi odata si joci pe oricare din ele.

  14. #1054 SP
    Admin MonkY's Avatar
    E Universal app, therefore are acelasi pret. Jocul e fix acelasi, difera doar setarile. Plus faptul ca in aceeasi bani il poti juca si pe Mac, iPad si iPhone (spuneau inclusiv de cross-platform saves). Also, daca ne uitam la benchmark-uri si tinem cont de rezolutia mai mica a iPhone-ului, nu vad de ce sa fie jocul altul. A17 Pro duce cam tot pe unde este si M1. Cel putin in teste (care sunt ferm convins ca nici macar nu sunt optimizate pentru noul hardware RT). Basca, se vede in testul de mai sus, ca de fapt iPad-ul ruleaza in rezolutie wide, ca pe telefon. Daca era alt joc, ar fi avut macar o rezolutie sa fie full-screen pe iPad si Mac. Deci eu unul as spune ca e cam invers... jocul de iOS e baza, si iPad si Mac au doar avantajul extra setarilor. Acum, vom vedea... mai e un pic. Oricum o sa-l pornesc sa vad daca e "alt joc" pe iOS fata de iPadOS (Mac n-am, sorry). Eu pot paria ca e acelasi.
    Attached Images Attached Images jetstream.png 3dmark.png geekbench-gpu.png geekbench-cpu.png

  15. #1055 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Not too shabby!


  16. #1056 SP
    Manager paul's Avatar
    Resident Evil Village pe 15 Pro impressions:

  17. #1057 SP
    Manager paul's Avatar
    Resident Evil Village on iPhone 15 Pro vs iPad Pro M1 vs Steam Deck:

  18. #1058 SP
    Admin MonkY's Avatar
    E un inceput, zic eu. Cred ca se poate optimiza mult mai bine pentru iOS...

  19. #1059 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Call me old dar, nu ma pot juca pe telefon nici sa ma bati.

  20. #1060 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Mayhem View Post
    Call me old dar, nu ma pot juca pe telefon nici sa ma bati.
    Ii pui un gamepad sau un suport din acela cu gamepads si-l transformi in Switch, Steam, PSP, PSVita, Gameboy, whatever. Plus ca poti sa faci Airplay pe un TV sau un monitor, ceva...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 53 of 54 FirstFirst ... 3 43 51 52 53 54 LastLast

Similar Threads

  1. Ce te joci acum (iOS) By Trefla in forum Apple
    Replies: 8 Last Post: 13-12-2016, 20:44
  2. iOS 8 By MonkY in forum Apple
    Replies: 158 Last Post: 10-04-2015, 13:43
  3. iOS 7 By MonkY in forum Apple
    Replies: 245 Last Post: 25-08-2014, 18:28
  4. IOS updates By AndRewqp in forum Apple
    Replies: 5 Last Post: 19-02-2013, 21:19
  5. Update iPhone iOS By freddie91 in forum Software
    Replies: 6 Last Post: 11-02-2013, 13:35

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts