Gasiti lamuriri despre ULTRASN0W 1.2 (noua metoda de decodare) aici
Cititi cu atentie!
Gasiti lamuriri despre ULTRASN0W 1.2 (noua metoda de decodare) aici
Cititi cu atentie!
tu ai citit ce scrie in linkul pe care l-am pus in ultimul post (de pe blogul dev team)? daca era asa usor nu crezi ca ma "laudam" acum 6 ore ca am in sfarsit un iPhone unlocked. oricum am reusit acum sa-l fac, dupa ce a fost lansata ultima versiune al programului redsn0w, lucrurile par mai clare. daca aveti nevoie de ajutor puteti sa ma contactati aici sau pe PM. bafta
o sa revin cu un mic guide/tutorial si mai multe informatii in seara aceasta.
---------- Post added 29-11-2010 at 06:28 AM ----------
o sa mearga, dar o sa pierzi garantia si nu te mai poti intoarce niciodata la un BB de iPhone. citeste de mai multe ori postul de pe Blog dev team inainte sa faci ceva.
TUTORIAL DECODARE ORICE 3G/3GS aici
nu ai ce sa astepti, crede-ma. nu cred ca vor maif ace ceva, oricum acum se concentreaza pe iphone 4 asa ca... o sa astepti mult si bine. am facut azi unlock-ul si merge foarte bine telefonul, semnal full, se aude bine si nu e greu deloc cu nou redsnow, nici nu ai macar nevoie de firmware de la iPad.
Stiu, dar cand o sa mai scoata alt fw, va trebui sa asteptam mereu sa sparga fw de iPad. vom fi mereu legati de el.
am vb acum cu un tip care asta face, dar contra cost, si mi-a spus ca 05.13 se putea decoda si pana acum si sa merg la el ca mi-l face pt 25 ron. nu e de bani, dar nu vreau sa merg ca stiu ca mi-l pot face si singur.
aveti idee cu ce anume ? a zis ca merge absolut tot. jailbreak + activare + decodare.
Aveti cumva idee daca iau iPhone 4 de aici, va veni neverlocked oare? Sau ce versiune iOS va avea. Oare o sa ii pot face unlock?
Amazon.com: Apple iPhone 4 Black Smartphone 16GB: Cell Phones & Accessories@@AMEPARAM@@http://ecx.images-amazon.com/images/I/41H5OxLlC8L.@@AMEPARAM@@41H5OxLlC8L
iPhone de pe amaznon. din cate stiu eu, in america toate iphonurile sunt locked si de obicei vin cu ultimul sistem de operare, pentru care nu exista inca un unlock. totusi iti recomand sa-ti iei iPhone 4 din RO, de la orange sau dintr-o sursa sigura, dar sa fie neverlocked.
"The Iphone is locked. I returned the Iphone, they received it. Now I am asking for refund but they are ignoring my emails. "
Unul din commenturile celor care au cumparat Iphone 4 de pe Amazon.
Activare iPhone 3G/3GS bug free! iPhone - tutoriale jailbreak & unlock!: Activare iPhone 3G/3GS bug free!
Ideea e ca as fi vrut sa il iau cu banii facuti pe mturk, altfel va dati seama ca nu m-as mai fi complicat cu Amazon.com. Multumesc oricum.
o sa incerc si eu in seara asta daca am timpHOW TO: Upgrade to New Cydia on iOS 4.2.1
New Cydia features:
- Reduced loading changes time
- Section remapping optimizations
- Faster reloading data
- Faster, native search
- Uses public SDK classes whenever possible
- Rewritten, faster web views with zooming support
- Changes badge works again
- More stable webviews (no crashes when queueing)
- Redesigned settings page
- Redesigned stashing page
- Faster scrolling of table views
- Bug fixes
- Ads no longer break the package views until restart
- Much better queuing UI
- Stabler refreshing bar
Nu mai updatati basebandul la cel de iPad, multa lume raporteaza ca sunt probleme mari cu GPS-ul. Numerotarea fiind destul de mare acum pe tableta (6.xx) mai dureaza pana cand o sa ajunga si iPhone-ul la o numerotare la fel de mare si cum downgrade nu functioneaza o sa ramaneti cu problema asta cu gps-ul mult si bine daca aveti "bafta" sa o intampinati. Nu va grabiti!
Da ai dreptate in legatura cu gps, dar dev teamul a anuntat ca vor incerca sa remedieze problema. Acum serios, ce preferati un telefon fara gps sau un ipod touch cu gps? Daca am fost atat de... Sa facem upgrade la 4.1. Oricum dev teamul a anuntat ca nu mai incearca sa nimic cu bb de la 4.1 si 4.2.1 pt 3g/3gs, acum prioritatea lor fiind iphone 4. Daca vreti sa mai asteptati inca cateva luni bune cu telefonul blocat e alegerea voastra. Insa ca semnal eu nu am avut probleme pana acum, totul e ok cu bb de ipad. Eu nu recomand sa faceti acel hack pentru deblocare, e alegerea voastra pana la urma. Bafta
nu stiu ce naiba s-a intamplat, dar nu mai am sunete pentru lock sau unlock iphone, nu mai am cand tastez (desi toate astea sunt pe ON in settings) dar cand ma suna cineva, e super ok. am dat si restart, l-am si inchis si redeschis, am dat si respring si tot nimic. any ideas ?
mie cand mi s-a intamplat asta dadusem din greseala switchul de silent pe ON. Dar daca zici ca iti suna ok nu stiu ce sa zic.
...mda, peste c�teva zile voi primi și eu un iPhone 4 (16GB) so I guess I'm in.
După cum am scris și pe Facebook:
...lopată....ce să facem, dacă trebuie, trebuie....deși cred că �n maxim două luni e spart. Unde dracu-l mai bag și pe ăsta-n buzunar? Oribil. De-l iau cu mine-n skate park nici o carcasă din titanium nu-l protejează.
Caca maca.
Heh, what's next? an iPad?
Ce mă disperă pe mine fazele astea, c�nd ALȚII iau decizii �n numele meu/tău.
Bookmarks