Cred ca la asta se referea http://www.consolegames.ro/forum/showthread.php?t=67359
---------- Post added 28-12-2012 at 11:41 AM ----------
Edit : mi-a luat-o �nainte![]()
Cred ca la asta se referea http://www.consolegames.ro/forum/showthread.php?t=67359
---------- Post added 28-12-2012 at 11:41 AM ----------
Edit : mi-a luat-o �nainte![]()
Pe mine ma omoara threadul acela, ca a pus linkuri la imagini... in loc sa fie atasate. Dar, thx... e bine de stiut!![]()
A incercat cineva Sync iOS: Syncios: Free iPod Transfer, Free iPod to PC Transfer, Transfer App Music Video Photo Ebook from iPod/iPhone/iPad to PC ?
Wow...installous a murit. Se pare ca, pirateria poate fi invinsa daca chiar se vrea. GG Apple.
Installous Shuts Down: Piracy App Hackulous Calling It Quits | iJailbreak.com
Oricum sa ai un gadget de 2500++ lei si sa piratezi jocuri la $1 e chiar penibil. Sincer la cat sunt de ieftine aplicatiile pt iOS, si faptul ca le poti refolosi pe alte 5 gadgeturi toata viata ... totul la $1 nici nu merita sa pierzi 1-2 ore cautand o aplicatie crackuita.
Eee. Nu e chiar asa. Nu am folosit niciodata Installous, dar am testat si inca testez foarte multe jocuri (pe iPad pe care am jailbreak) inainte sa le cumpar. Intr-adevar, sunt multe care-mi plac in primele 3-5 minute si le cumpar chiar si la full price, dar sunt unele pe care nu as da nici macar 0.89 euro. Daca ar avea toate o versiune free, cu siguranta rata piratarii ar scadea sub 20%.
Adevarata problema a Installous-ului era ca majoritatea aplicatiilor crackuite se comportau execrabil. Pe de alta parte,nu pot contesta faptul ca pentru o anumita categorie de utilizatori,Installous a avut o reala utilitate. Multi oameni mergeau pe ideea "Cred ca ar fi ok aplicatia asta,dar costa si cum pe App Store nu are o varianta Lite (de exemplu),utilizez Installous si daca e ok,o cumpar."
Si sa fim seriosi...Apple elimina din ce in ce mai mult nevoia de Jailbreak? Really?iOS 6 are 3 feature-uri majore noi care existau in Cydia de cand lumea si pamantul.
Sent from my iPad using Tapatalk
Salut guys. Stiti vreunul din voi de o rezolvare pentru problema asta ?
Totodata, am observat ceva ciudat (dar acum nu-l mai arata ca l-am pus la incarcat) la aifonu meu. La Usage, in loc sa-mi arate de cat timp il folosesc (fiind incarcat de anu trecut), imi arata doar o linie (-) in dreptul fiecare rubrici. Acum fiind la incarcat, s-a "resetat" la zero (0).
Stiu ca au fost probleme si anul trecut cu alarma, dar eu nu am fost afecatat. Se pare ca acum sunt...
Intru si eu in clubul problemelor activez DND si nu intra in functiune apare semiluna dar pot sa primesc apeluri si alerte...![]()
Oare se rezolva de la sine sau trebuie facut restore? Abia l-am facut!
Thx
Se pare ca jailbreaking-ul e cam dead. 0 stiri, 0 teasers. Nici nu are rost sa scoata un nou jailbreak pt ca probabil in 2-3 luni vom vedea iOS 6.1, iar in 6-9 luni iOS 7. De la iPhone 4s in sus totul e locked, iar 4s-ul e vechi deja de un an si jumatate.
RonanN1, vezi ca in filmulet foloseste absinthe 4.0.1 iar tu ai incercat cu 2.0.1. 4.0.1 cu siguranta e super fake din simplu fapt ca-ti cere bani sa-l downloadezi. Nu exista asa ceva.
Pai ai 4, de ce nu faci jailbreak?
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
Bookmarks