Si la mine se aude (iphone 6)
Si la mine la 6S se aude ceva ff fin, chiar si cand tin mana pe toate butoanele. Dar da, stiu, o sa spuneti ca al meu e super defect![]()
La 6/6s si variantele cu plus se aude ceva, pentru ca au subtiat telefonul, dar la modelele vechi precum 5/5s nu se aude absolut nimic. Mi-au trecut zeci prin mana.
Eu tot cred ca nu este normal sa se auda zanganitul ala, indiferent de unde ar proveni. Cert este ca nubutoanele sunt de vina... dar bineinteles ca pot supravietui cu elvoi ce ziceti, merita sa-l returnez pt chestia asta? L-am cumprat online de la emag pe 22ian.
Poti incerca. La urma urmei, nu ai nimic de pierdut...
O sa vad si eu putin later la prietena mea la 5S, ce si cum se aude daca tin de butoane.
sa incerci sa lovesti usor cu degetul pe spate in jumatatea de suseu cand il scutur nu se aude nimic
La scuturare nu se aude absolut nimic. Cand il lovesti, e normal sa se auda. Am verificat acum si se aude la fel, la lovire, chiar si la 4S.
A dat febra Apple si in taica-miu care desi si-a luat 5s acum vreun an, ieri i-a sosit 6s Plus-ul. Asa ca am pus eu ghearele pe 5s.![]()
Si pana acum cel putin, ca proaspat utilizator de iOS, m-a impresionat in mod placut.
Asa ca imi puteti cumva recomanda aplicatii must-have pentru un coleg gamer (+ microbist)? Inca nu mi-am pus decat chestiile esentiale, dar vad ca multe site-uri/publicatii au app pe store, lucru pe care mai rar l-am intalnit la Windows Phone aka the red headed stepchild.
Salutare.Am o intrebare.Am un Iphone 4 blocat in ITunes,cam cat ma costa aproximativ sa il repar la un service si daca merita sa mai investesc in el?Multumesc
Daca ai factura la el, se poate reseta intr-un Apple Store din cate stiu. Am auzit diversi care au rezolvat Mac-urile in acest fel.
Wow... Apple ordered to help unlock San Bernadino shooter's iPhone
Chiar sunt curios ce se intampla pe viitor.
Ar fi un dezastru de PR colosal daca ar face ce li se cere, dupa problemele de securitate cu iCloud de anul trecut cred ca au nevoie sa arate ca sunt interesati si pot oferi securitate clientilor.
Guys: quick/trick question: cum fac pe ultimul iOS sa blockez orice Unknown Number, dar fara solutia cu DND?
Retro version de AppStore - Retro version App Store - Search result - retro game
Se poate alege si Mac AppStore sau Android Market![]()
Ati patit-o vreodata sa nu raspunda touchscreen-ul ? Am patit-o doua zile la rand in instagram si si-a revenit dupa lock/unlock ...
Bookmarks