Pai stai putin ca interpretezi ce am zis. Am zis ca folosesc ei nume pompoase care nu au nicio valoarea, doar suna fancy. Nobody cares ce denumire stiintifica sau fancy au dat ei unui strat anti zgarieturi. Dar nah, suna fancy si iau ochii lumii.
Da, de la iPhone 11, telefoanele sunt mult mai greu de zgariat/spart iar asta e foarte bine.
Dar surgical grade stainless steel?!?! Wtf? ce inseamna asta de fapt? Nu este tot un metal taiat/frezat cu un laser sau alte echipamente ca sa aibe forma aia? Cu ce e diferit de aluminiu care era identic facut pe iPhone 4?De ce as vrea sa-mi schimb telefonul pentru asta sau de ce m-as lauda vreodata ca telefonul meu are surgical grade stainless steel chasis?
Referitor la HDR, noi aici discutam despre jocuri care suporta, scos pe TV care suporta. Vrei sa-mi zici tu ca tot ce filmezi, te uiti doar pe telefon, iPad sau pe TV cu HDR? Nu vezi nimic pe telefon non HDR (si nimeni din cei carora le trimitu) sau laptop/monitor non HDR? Nici macar ce postezi pe facebook care e tot non HDR?
Cat de huse sau folii, never pe nimic. Skin pe spate pentru aderenta e tot ce pot pune pe un telefon. Iar camera bump e camera bump - e horror.
Dar nah, ne-am obisnuit cu ele.
Bookmarks