Foarte ciudat, cand si-a luat concediu nelimitat parca au scazut actiunile timp de o saptamana.
Foarte ciudat, cand si-a luat concediu nelimitat parca au scazut actiunile timp de o saptamana.
MonkY, se pare ca tot au scazut... "After Hours: 357.10 -19.08 (-5.07%)"
Dupa cum am citit si pe iDevice, o scadere mult mai mare probabil ca va aparea la redeschiderea bursei.
S-a oprit scaderea, cred, pt ca nu s-a retras de tot din activitate. A ramas inca in consiliul director.
baietii ,este vreo aplicatie ca sa pot primit/trimite melodii prin bluetooth? ca m-am saturat tot timpu cand aud vreo melodie pe la cineva sa ma duc acasa si sa o scote mult mai comod daca mi-o trimite direct el
![]()
Aplicatia se numeste CELESTE, o gasesti in cydia, personal am incercat-o si eu, si nu sunt foarte multumit, dar incearca totusi, poate te ajuta.
Okey. Eu este un noob daca ma pot exprima asa mai plastic. Daca imi iau un Mar4 ( nu am mai avut mere pana acum, ci numai din gradina) si il umplu pana la 13 gb respectiv 28 daca e de 32, o sa intampin ceva lag in meniu, aplicatii s.a.m.d?
Nu o sa intampini lag, daca planuiesti sa il jailbreak-uiesti atunci depinde pt ca mie singura data cand am sesizat o sacadare minora a fost cand aveam deschise mai multe aplicatii "greoaie" pe idevice, dar lagul se intampla doar cand inchideam o aplicatie oricum nu era frecventa chestia doar din cand in cand.
Planuiesc sa imi iau unul neverlocked iar de ce aplicatii ma folosesc sa le platesc. Deci nu cred sa fie nevoie de jailbreak
Jailbreak nu inseamna numai piratare de aplicatii, cum crede/interpreteaza deja prea multa lume. Inseamna in primul rand personalizarea terminalului si accesul la aplicatii/servicii la care altfel nu avem acces.
Poti face jailbreak fara probleme si sa cumperi toate aplicatiile (cum facem multi de pe acest forum si nu numai)
Depinde. Eu tot voi vrea SBsettings sau ceva echivalent. Precum si Barrel, cu care m-am obisnuit atat pe iphone cat si pe ipad. Sa nu mai spun de HideCarrier, pull to refresh mail, slide to unlock si poate alte mici tweeks-uri care sa faca acel terminal "al meu".
Ce imi recomandati pentru jailbreak-ul unui iPod Touch 2nd Generation? (4.2.1) unii spun ca greenpois0n e instabil si buggy (nu stiu cum poate fi pentru ca rezultatul e acelasi) altii spun ca redsn0w e mult mai stabil in comparatie cu respectivul greenpois0n.
Cica vine iTunes Store si in Romania, muzica pt toti
---------- Post added 29-09-2011 at 09:54 AM ----------
A venit![]()
...cum pot atasa fisiere normal folosind banalitatea aia de tapatalk?
Mereu se pun pozele aiurea![]()
Problema e ca pe consolegames nu se poate incarca poza din tapatalk pe site ci doar prin serveru tapatalk (vezi poza). Pe computer... merge insa butonul de hostare a pozei prin site. Poate se citeste monky si isi da cu parerea. O fi un plugin lipsa.
![]()
Bookmarks