well..am primit si eu de la cineva..un iphone 4 impecabil..dar se pare ca ii codat..pe japonia...that sucks...se poate cumva decoda?si decodare permanenta?am inteles ca astia de la apple fac decodari permanente.ceva ideei?raman dator.
well..am primit si eu de la cineva..un iphone 4 impecabil..dar se pare ca ii codat..pe japonia...that sucks...se poate cumva decoda?si decodare permanenta?am inteles ca astia de la apple fac decodari permanente.ceva ideei?raman dator.
Are jailbreak pe telefon? Daca da atunci integritatea datelor nu mai e garantata.
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Are si jailbreak facut...am fost la apple..se pare ca iei decodeaza numai cateva modele din europa,din japonia nu...
Perfectionist
Steve Jobs' note for keynote | Flickr - Photo Sharing!
"It's a revolutionary phone, a full screen iPod with touch controls and a breakthrought internet device. A phone, an iPod and a internet device. Are you getting it?"
Apple a lansat ieri firmware 5.1.1 pt iPhone 3GS/4/4S, iPad 1/2/3, iPod 3G/4G. Iata ce aduce nou (mai nimic):
Improves reliability of using HDR option for photos taken using the Lock Screen shortcut
Addresses bugs that could prevent the new iPad from switching between 2G and 3G networks
Fixes bugs that affected AirPlay video playback in some circumstances
Improved reliability for syncing Safari bookmarks and Reading List
Fixes an issue where ‘Unable to purchase’ alert could be displayed after successful purchase
Pentru mine este ceva. Mereu cand trebuia sa fac update sau sa iau ceva de pe store imi aparea "unable to purchase" pana ma scotea din minti.
Guy's sa fac update la 5.1.1 nu am nevoie de JB si telefonul e neverlock,ceva imbunatatiri se simt?
A facut cineva update?
Va salut, mi-am cumparat recent un iPad 2 adus din afara. Priza e diferita, cred ca este din Anglia.
Stie cineva sigur daca pot folosi un simplu adaptor, fara transformator ? Au surse universale deviceurile Apple ?
Si inca o intrebare, pana cumpar adaptor, pot folosi incarcatorul de la iPhone ? Este diferit ca forma, cel de iPad e ca un cub, cel de la iPhone e lunguiet.
Mersi mult.
PS : Are 5.0 pe el .. din cate vad ar trebui sa mearga un JB cu absinth, dar nu recunoaste device-ul.
Edit : Superb, se pare ca am intarziat cu o zii, de ieri nu se mai semneaza 5.0.1 si astfel nu pot face update/jailbreak.
Poti folosi un simplu adaptor de priza. Asa il tin si eu de app 1.5 ani si merge fara probleme. Iti recomand sa folosesti incarcatorul de iPad, intrucat cu cel de iPhone o incarcare full va dura app 10-12h sau chiar mai mult.
Mersi de info.
Da, asta e , no jb pt moment .. nu am ce face. L-am dus la 5.1 si astept.
Intre timp nu am rezistat si am cumparat gta3 . Extrem de incantat de aparat!
Daca doriti sa faceti downgrade la iPhone 4S-ul vostru la 5.0.1 pentru a face jailbreak atunci va spun ca tocmai a iesit o solutie: redsn0w 0.9.11b1
Care e diferența �ntre a face update prin wifi si cea prin cablu cu pc-ului? Vad ca prin wifi are 50mb si prin cablu de date are 750 mb?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Direct din telefon/tableta este OTA si cred ca face doar update, iar prin itunes, intai ia tot FW si apoi face update.
Asta e una din noutatile iOS 5, Update over the air. Merge sa faci doar update la soft fara sa il mai rescri in intregime cum facea iTunes inainte. In final e acelasi lucru si e mai rapid OTA.
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Am o problema cu un iphone 4s.Am dat sa fac software update la 5.1.1 si s-a blocat in recovery mode.Imi spune sa fac restore.Am facut restore cu itunes, cu tiny umbrella dar tot asa imi face.Ce as putea face?
Bookmarks