Jocuri
Sent from my Nokia 1600 with touchscreen
You don't say...
Ma intereseaza ceva de testat (ca banuiesc ca astia in service nu stau si se joaca pe telefoane toata ziua pana se consuma bateria).
Am deschis tot ce se poate deschide (wi-fi, 3g, bt), luminozitate la maxim, nu se blocheaza si il tin doar in CSR Racing si tot abea se consuma...
Am pe iPhone cateva aplicatii pe care nu vreau sa le folosesc acum,ci doar peste cateva luni. Acum nu am nevoie de ele. Pot sa le pun pur si simplu pe Cloud si sa le repun pe telefon cand imi doresc?
Daca sunt luate din AppStore, le poti sterge fara probleme si le re-downloadezi fara a implica nici un cost suplimentar.
Pe iCloud nu poti pune decat fisiere, nu si aplicatii.
Daca sunt aplicatiile native si nu le poti sterge, pune-le intr-un folder (mai putin Newsstand pentru care iti trebuie jailbreak pentru a scapa de el daca nu-l folosesti). Totodata, daca ai jailbreak, iti poti instala sbsettings si "ascunde" orice aplicatie doresti si cand doresti sa o refolosesti, ii dai simplu "unhide" si gata![]()
Dati va rog un like la aceasta poza.Voi alege o persoana dintre cele care au dat like care va primi un cod The Dark Knight Rises.
FreeMyApps Olympic Contest! | Facebook
Se poate face orice iPhone 4 sau 4S Neverlocked? Am un amic care mi-a spus ca imi pot lua orice iPhone si cu 150 Ron il fac neverlocked. Daca se poate, unde pot face asta in Bucuresti?
Da se poate. Insa depinde de reteaua pe care e codat telefonul. Preturile variaza in functie de conditia de mai sus de la 75 ron pana la 650 ron. Daca vrei oameni care sa-ti decodeze iPhone permanent ii gasesti pe forum la www.idevice.ro
Sent from my iPhone using Tapatalk
650 RON pt. Neverlocked? Wth?!? Tudyniuz, daca ai o pila pe la Orange/Vodafone... ti-l rezolva si gratuit. Ideea de Neverlock este ca se face o cerere catre Apple cu IMEI-ul tau, acestia dezactiveaza lock-ul pe acel IMEI si la urmatoarea conectare cu iTunes-ul, primesti un update de baseband or something. Si gata, e Neverlocked.
Dar intr-adevar, daca nu ai pile... si ai telefonul luat de la O2 (sa zicem) si mergi cu el la Vodafone/Orange... va trebui sa platesti (era 30/50 EUR or so). Sau il iei din start Neverlocked (de obicei e cu 50-100 USD mai scump).
Pile nu am niciunde si sunt acum in cautare de un telefon pe care nu o sa-l folosesc in tara, dar vreau sa il iau de aici pentru ca sunt mai ieftine. O sa incerc sa cautceva care sa ma coste mai putin prin site-ul dat de Mark.
M-am grabit si m-am exprimat gresit. Vroiam sa spun ca in cazul in care nu gasesc Neverlocked in bugetul meu, optez pentru unul blocat si apelez apoi la persoane de pe forumul postat de Mark pentru a-l debloca permanent. Oricum, stiu si eu ca cel mai bine este sa optez pentru Neverlocked din fabrica.
Eu mi-am deblocat un iPhone 4 luat de la Orange, tot la Orange. A costat 100 EUR si nu am primit niciun update prin iTunes. Pur si simplu a fost deblocat.
Am gasit cateva telefoane neverlocked din fabrica, dar cum pot sa stiu sigur ca sunt intradevar neverlocked?
Dupa multe cautari m-am decis la 4S. Daca aveai 4S cu tine macar mergeam la sigur, asa, inca nu stiu cum sa fac sa nu iau teapa.
Verifica-i serial number-ul pe net ca sa vezi daca e nerverlocked sau daca mai are garantie internationala....bine la 4s ar trebui 99% sa ai pt ca nu a trecut deja un an, doar daca a fost banat nu mai are garantie.
Bookmarks