In intervalul ala trebuia intradevar sa incarca tableta 100% lejer. E incarcator de putere mica, asta e.
In intervalul ala trebuia intradevar sa incarca tableta 100% lejer. E incarcator de putere mica, asta e.
Stiti cumva daca si unde as putea gasi o husa/case subacvatica pentru iphone 3gs sau 4s?
Pe unde mi-as putea face si eu telefonul(i4) neverlocked fara sa dau ~550 lei? Telefonul e codat pe Orange Sw. Eventual daca are cineva rude prin elvetia care ar fi dispuse la un efort ar fi de apreciat. Si de rasplatit.
Cineva si-a crapat display-ul la iPhone (4) si m-a intrebat daca am idee unde il poate schimba si cam la ce pret. Display-ul inca este functional, de altfel telefonul este folosit, dar daca s-a crapat sticla, banuiesc ca se schimba cu totul. Help!
Nu am gasit un topic dedicat iTunes-ului si am zis sa imi incerc norocul aici. Uitati care e problema, cand incerc sa imi fac cont pe iTunes imi tot spune ca metoda de plata e invalida (WTF!?). Am incercat cu doua carduri si acelasi lucru...
Sunt acceptate doar anumite carduri. De la ce banca ai ? ce fel de card este ? este cumva Visa Electron ?
Cu ING-ul nu stiu sa fie probleme (desi prietena mea are tot mastercard de la ING si nu i l-a recunoscut), dar cu BRD-ul stiu mai multa lume cu probleme. Eu am un Mastercard de la Raiffeisen (stiu ca la de la RZB nu merg VISA Electron) si merge fara probleme de ~3 ani.
Guy's am nevoie de un sfat
Jailbreak sau Nu?
As dori sa il mai customizez(telefonul) si fara Jb nu pot
Thx!![]()
Jailbreak clar.
Desi pe iPhone stau fara jailbreak de mai bine de 3 luni, pe iPad nu pot![]()
Salut as Avea si eu o intrebare pot cumpar a cu card de Romania programe de pe AppStore Us? Am cont la bt visa electron...
Nu ai cum. Ramai cu contul de US si cumpara itunes gift cards (prin robertdinu daca nu ma insel) sau cum te descurci si cu ele iti incarci contul.
Nu inteleg, cum adica nu poti? Eu am un cont de US si un cont de RO si pot cumpara de pe ambele la fel de usor cu un Visa Electron de la Raiffaisen.
Guys, cum pot consuma cat mai repede bateria unui iPhone ? Ce sa dau sa ruleze sa il foloseasca la maxim si sa nu se inchida ecranul ?
Bookmarks