pulse news reader e acum gratuit
sariti pe el
la naiba ca si pe asta am dat vreo 5 euro, ce sa faci![]()
pulse news reader e acum gratuit
sariti pe el
la naiba ca si pe asta am dat vreo 5 euro, ce sa faci![]()
si elementZ HD e FREE
---------- Post added 15-11-2010 at 08:33 PM ----------
acum vad cum mi-a pus pozele tapatalk de pe ipad, sorry nu am cum sa le pun altfel![]()
Vezi ca pentru update-urile "nedorite" poti sa folosesti un program din Cydia (asta daca ai jailbreak), se numeste MetadataRemovr din sursa hackulo. Asta daca te deranjeaza numarul acela care-ti apare la updates (badge-ul la Appstore).
Rage HD - 1,59 eur (rezonabul pret zic eu)
App Shopper: RAGE HD (Games)
new features to the iPad 2 | iPhone Jailbreak
Apple will add 5 new features to the iPad 2: video phone, better mobility, USB port, new display technology and 3-axis gyroscopes.
surse: Report claims five features for future iPad 2.0 - Computerworld Blogs
Pai si cand apare ipad 2? Ca eu as vrea sa mi-l iau pe cel 3G dar acuma cu ipad 2 ce sa fac?
La inceputul anului, ianuarie februarie
LE.mai asteapta cateva luni si la aceasi bani o sa ai ipad 2
Eu as fi avut nevoie neaparat de el si e cam tarziu in ianuarie sau februarie. Sunt dif asa de mari?
Sunt zvonuri ca ar apare in Q1 2011... insa de la zvonuri la fapte e cale lunga... Unde mai punem ca in prima luna de lansare n-o sa se atinga nimeni de el datorita pretului. Si eu am tot asteptat sa-mi iau iPad... el e superb, insa mobilitatea Tab-ului ma atrage mult mai mult. Cum e mare gaura in buget, am decis sa astept 2011... intre timp vad ca ies tableturi pe banda rulanta. Daca nu va deranjeaza dimensiunea (fata de Tab) si nu aveti nevoie de camera... iPad is still the king of the hill![]()
Cateva detalii despre iPad 2 (sa speram ca se materializeaza). Daca e cum spune acolo, iPad 2 va avea un aspect asemanator cu iPhone 4 (mai patratos) si spatele nu va mai fi de aluminiu, ci din acel cristal/plastic (poate chiar tot ceva ca iPhone 4)
Gata... daca tot se apropie iPad 2... am intrat si eu in club
Cam tarziu... dar am tot avut pe mana cate unul altul... si nu am simtit atat de mare nevoia. Pana cand, n-am mai rezistat. Am luat 3G de 64GB si nu regret. Merita fiecare banut! Acum astept unul cu Retina Display si cel putin 512MB RAM... si sunt un om fericit![]()
By MonkY in forum Tech News
By MonkY in forum Apple
By OEE in forum Videos
By MonkY in forum Videos
Bookmarks