Am incercat si eu WORLD OF GOO pe iPad.
Superb! l-am terminat si pe Wii, dar jocul asta parca e facut pentru iPad.
A nu se rata!
Stie cineva o aplicatie mai desteapta pt. management de imagini pe iPad ? Nu de alta, dar am ajuns la concluzia ca aplicatia Photos de pe el e facuta la misto. Nu poti crea albume (decat via iTunes), nu poti muta imagini in alte albume/foldere... nu se pot sorta. Wtf ? Oare Steve foloseste iPad-ul si pt. poze ? Daca da, nu cred ca stie sa mute/copieze ceva...
Daca ai 4.2.1 pe tableta atunci folosesti PhotoAlbumsPlus. E din cydia si e pe bani (3$). Treaba e ca nu poti sa faci management decat la Camera Roll (iPod/iPhone) si la pozele importate/salvate (iPad). Deci ce ai sincronizat cu iTunes, tot cu iTunes trebuie sa sortezi. Eu m-am obisnuit cu asta, dar as vrea sa cumpar si PAP pentru pozele pe care le fac cu iPhone-ul. Uite si un clip ca sa iti dai seama exact cum functioneaza totul.
Merci Catallin. L-as cumpara (3 USD e chiar ok daca ma scapa de mare parte din probleme), din pacate inca sunt pe 3.2.2. Asteptam sa iasa un jailbreak untethered pt. el... Daca stii vreo metoda desteapta, let me know. Thx.
---------- Post added 08-01-2011 at 06:17 AM ----------
Apropos, voua cum va merge netul 3G pe SIM-ul de la RDS ? Ca eu mai mult de 0.2MB/s UL si DL n-am vazut... Am facut o reclamatie, dar nimic (nu e de vina iPad-ul, la fel da si pe PC)![]()
Deocamdata nu ai ce face pe 4.2.1 decat tethered. Eu asa il tin si sa stii ca am restartat tableta doar prima data la instalare de cateva ori (cand mi-am pus toate pachetele din cydia care necesitau restart) in rest n-am avut probleme sa trebuiasca sa dau restart. A, o singura data s-a dus in safe mode, dar din safe mode merge "restartata" fara sa o conectezi la PC. Eu zic sa faci trecerea ca mai toate deb-urile de prin cydia sunt compatibile. In plus ai mult mai multe avantaje. Folderele, multitaskingul, micile tweakuri pe care le-au facut... asa am zis si eu prima data, bag sa vad cum se comporta daca nu e ok pun la loc 3.x.x dar ti-am zis, totul perfect.
Netul pe 3G asa si la mine ba merge, ba nu merge... are perioade cand merge ca melcul si alte dati merge al naiba n-ai nici o treaba cu el. Uite un print screen cu ce teste am mai facut asa cand mi-am mai adus aminte (inclusiv unul facut acum). 0.2MB cat zici tu inseamna 200KB, mie mi se pare destul de bine fata de ce am eu pe-acolo
PS: daca ai aplicatii de iPhone pe care le folosesti pe tableta sa-ti pui RetinaPad din cydia, cand dai 2x se vad super nu se mai vad pixelate.
Mai astept un picut cu 4.2.1 pt. ca vad ca deja a iesit untethered, dar pt. cei care au Mac
Foldere nu folosesc, multitasking-ul mi se pare demential cel din Backgrounder (unde pot seta frumos ce sa fie nativ sau full chiar si in background... sau ce sa nu stea deloc in background - la fel stau si pe iPhone cu 4.1). De micile tweak-uri duc dorul, si faptul ca deja sunt aplicatii care nu merg decat pe 4.x. De exp. RetinaPad nu-l pot cumpara, are ca dependency 4.2 (si intr-adevar se vad urat in 2x, chiar si cu FullForce)![]()
Da, nu o sa mai fie mult pana apare o versiune finala pentru untethered. Deocadata daca faci jb cu ce au ei acum nu-ti merg cateva alea (bluetooth si nu mai stiu ce), dar nu sunt sigur ca e si pentru iPad. Pe iClarified ultimul tutorial la iPad e cu tethered deci cred ca e doar pentru iPhone redsn0w-ul asta beta. Ma rog, daca zici ca nu ai nevoie de ce ofera 4.2.1 n-are rost sa faci trecerea deocamdata. A, daca esti amator de GPS vezi ca ultima versiune de navigon e nativ pentru iPad. E tare de tot gps pe ditamai display-ul si la o rezolutie buna.
Well, daca pana acum la party-uri cel mai mare succes il aveau Wii-ul + SingStar + ceva multi (fighting and stuff), de data asta cel mai mare succes l-a format trio-ul SingStar + Kinect + iPad. De data aceasta n-am mai folosit iPad-ul ca player (asa cum m-a salvat de Revelion, cand ne-a salvat iPad-ul conectat la niste boxe 2.1 de la Logitech)... insa joculetul MultiPong (in 4) a fost super tare. Daca mai stiti jocuri de genul asta... pls let me know
De Navigon inca nu am bani... astept vreo super oferta![]()
Pe o scara de 1 la 10 MultiPong e cam pe la 3 comparativ cu... Marble Mixer. Pai asta e joc de jucat in 4. Adica ai succes si la fete si la baieti si la copiii si la ce vrei tu. Cu jocul asta n-ai cum sa dai gres. Eu m-am jucat o vara intreaga cu prietenii. Ia-l legat la ochi, asculta-ma ce-ti zic![]()
Thx Catallin, o sa incerc la urmatorul party. Pun si cateva poze de la MultiPong match
Btw, am observat ceva bizar astazi... nu stiu daca este un defect (sau e ceva temporar pt. ca a stat iPad-ul pe langa o boxa mai mare de 1m), dar sunt curios daca ati patit asa ceva. Mai exact, pe un ecran complet negru, in partea dreapta vad "lumina" de la led-uri sau asa numitul backlight bleeding. Pana acum nu am vazut asa ceva pe el... Sper ca nu ajung si cu asta la garantie (am mai schimbat unul care avea o "pata" pe ecran)...
Nu am avut parte de problema pe care o zici. Venisem pe aici pentru ca am dat peste o aplicatie care se lauda ca se ocupa cu managementul de poze si stiu ca tu cauti asa ceva. Nu stiu nimic mai mult despre ea deocamdata, dar m-am gandit ca ar fi un punct de plecare pentru tine. Bafta.
PS: nu m-am gandit sa fac vreodata poze, arata bine cand vezi multa lume care se bucura de acest mic device. Dar ti-am zis, o sa fii surprins de Marble Mixer.
Am incercat acum ceva timp aplicatia aceea. Din pacate se ocupa de managementul propriilor foldere si nu a celor deja existente sau salvate in Photos. Stie sa importe (pe iOS 4.x) insa mi se pare aiurea ca la fiecare poza sa ma duc sa o caut si sa o import intro aplicatie third party...
---------- Post added 10-01-2011 at 08:53 AM ----------
Kinect pt. iPad
Acum ca a disparut VLC din AppStore, am cautat ceva alternative. Am descoperit ceva si mai interesant, care pe mine ma ajuta mai mult decat VLC-ul (la care trebuia sa stau sa sincronizeze fiecare film pe iPad). Este vorba de aplicatia StreamToMe. E pretty cheap. Va mai trebuie pe PC sau pe Mac o mica aplicatie pe care o gasiti aici: Projects With Love: ServeToMe. Doar adaugati folderele dorite si voila... aveti streaming pe iPad (muzica, poze, filme). Surpriza mare este ca playaza chiar si .mkv-uri 720p fara niciun fel de problema. Si fata de alte softulete de streaming, acesta stie si poate sa sara printr-un film (nu ca la PS3 unde aveai Play/Pause si atat). Poti face skip oriunde in film, aproape instant. I'm really impressed.
P.S. La imagini mari (gen 18Mpx) se misca un pic cam greu... dar pt. filme e superb. Ah, si pt. doritori, inca n-am gasit o modalitate de a pune si subtitrare... Anyway, daca gasiti ceva mai bun de streaming, let us know !
---------- Post added 12-01-2011 at 03:33 PM ----------
Later Edit: playaza chiar si 1080p via WiFi dar munceste ceva PC-ul la treaba asta![]()
Stiti cumva daca prin acest cablu pot face si altceva inafara de a vizualiza filme/slideshow poze?
Vreau sa-mi conectez iPad-ul la TV pentru jocuri in special, este posibil asa ceva? Daca da, cum?
Well, si de ce am nevoie pentru a juca Rage de exemplu? Ce cablu? Cel mentionat de mine sau altul?
Hazer: In mod normal orice joc/aplicatie care stie tv-out iti merge. Nu exista cablu mai bun sau mai putin bun... important e sa fie acceptat de Apple (altfel iti va spune unsupported cable or something). Cum este insa pe site-ul Apple, nu vad sa fie probleme.
Am si eu o dilema: de ce Dzeu imi arata in Cydia ca am salvat SHSH-ul pt. iOS 4.2.1 cand eu am 3.2.2 si nici n-am incercat sa pun 4.x ? Stie cineva cum pot sa fac un re-save or something ?
va rog sa incercati FIDDLE, e uluitor. am jucat toate jocurile cu instrumente pe consola, dar vioara pe ipad te termina. best music app ever!
---------- Post added 16-01-2011 at 10:37 AM ----------
ps: ce bine ca nu se vad urmele de la degete si barbie de pe ecran si in poza![]()
Daca nu-ti merge un cablu anume, atunci daca ai jailbreak in cydia e o aplicatie, resupported se numeste si te scapa de eroarea respectiva.
MonkY daca ai dat o data "make my life easier" atunci serverul lui saurik, pe baza UDID-ului telefonului tau o sa tot salveze shsh-uri pentru toate versiune care apar, indiferent de ce ai tu pe telefon. E o chestie server side. Tu cand o sa vrei sa faci un restore la o versiune mai veche decat cea curenta pusa la dispozitie oficial de apple, atunci o sa ai nevoie de shsh-urile alea.
Pentru plictisiti si pasionati de jocuri fac si eu o recomandare: Mad Skills Motocross.
By MonkY in forum Tech News
By MonkY in forum Apple
By OEE in forum Videos
By MonkY in forum Videos
Bookmarks