Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 26 of 30 FirstFirst ... 16 24 25 26 27 28 ... LastLast
Results 501 to 520 of 584

Thread: iPad

1. #501 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Can't play Espgaluda II Black Label (エスプガルーダII) on the iPad? No problem
    Attached Images Attached Images 20110118_1121903684_img_7863_1024x768.jpg

2. #502 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Can't play Espgaluda II Black Label (エスプガルーダII) on the iPad? No problem
    Mai mare nu puteau sa-l faca si ei? Controllerul e de 2 ori cat iPad-ul

3. #503 SP
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Mai mare nu puteau sa-l faca si ei? Controllerul e de 2 ori cat iPad-ul
    E un TE stick (probabil modat ca să meargă pe iPad).

4. #504 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Merita in acest moment facut upgrade la 4.2 si jailbreak? am 3.2 cu jailbreak acum (sunt nou in jailbreak doar sa experimentez).
    E stabil? ruleaza totul ok sau sa mai astept? A incercat deja cineva?
    Daca se poate, va rog sa imi dati si un link la un tutorial pe PM.
    mersi

5. #505 SP
    ...nu știam unde să-l postez. Nu există un topic General Apple Talk așa că l-am postat aici
    Ador testele astea lol (indiferent de produs)

6. #506 SP
    Admin MonkY's Avatar
    And voila. XBMC available on iPad (are nevoie de minim firmware 4.1)!!!
    XBMC for iPhone and iPad Now Available for Download [Jailbreak App] | Redmond Pie

7. #507 SP
    Member Catallin's Avatar
    Super tare. Am instalat si eu sa incerc dar nu stiu cum sa setez xbmc sa ia filmele de pe PC. Inca o chestie - ai idee daca merg puse si in tableta filmele undeva acolo prin ssh si sa le rulezi direct din tableta?

8. #508 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Catallin: din pacate pe iPad nu l-am testat (inca astept untethered pt. 4.2.1), insa in mod normal le poti playa din orice locatie (via ftp, samba share, media share, etc.). Nu am incercat sa le playez local (la mine tocmai asta era ideea... sa nu stau sa copiez filme de cate 20GB local, ci sa le pot vizualiza direct din retea).... incearca sa adaugi noi surse si vezi daca printre ele nu sunt si local sources. Bafta!

9. #509 SP

pew, pew, pew, pew, pew, pew!

10. #510 SP
    Member Catallin's Avatar
    Multumesc MonkY pentru raspuns. Se poate copia local unde vrei tu in /var/mobile. Eu mi-am facut un folder de test si am pus un avi acolo merge perfect chiar si cu subtitrare. L-am pus prin iFunBox si a durat max 1 min sa-l copieze. Am pus si mkv de 720 a durat 4 min sa-l puna si la fel functioneaza de minune.

Inceputul proiectului XBMC pentru iDevice e super, sunt sigur ca o sa ajunga ceva tare de tot cam in 2-3 luni. Adica e versiunea 1.0 si deja e mult mai tare decat orice alta aplicatie de acest gen existenta pana acum. Dar... nu-mi place ca interfata e f f greoaie, nu poti sa faci scroll prin filme si nu mai imi place ca nu are rotation. Adica daca ai husa de la apple cand vezi un film ti-e mai simplu sa-l pui invers fata de cum e el acum.

Am incercat sa iau si direct din retea si i-am dat sa adauge sursa si-mi cere o parola de retea (nu am pus o asa parola, stiu ca windows-ul iti aloca una cand il instalezi, o am si am incercat-o, din nefericire nu merge, chiar nu stiu cum sa fac. Tu cum ai facut?).

11. #511 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Catallin: este inca la inceput pe iOS, deci trebuiesc creditati. Eu nici nu ma gandeam ca vor reusi vreodata sa-l porteze. Ai putea incerca cu un alt skin (ceva SD pt. ca celelalte sunt gandite pt. un minim de 720p).... Scroll-ul este un pic lasat in urma (chiar si in versiunea Dharma pt. PC) pt. ca el a fost gandit sa se controleze cu gamepad/telecomanda. Incearca sa te joci cu keymap.xml, de unde sa-ti mapezi o anumita actiune sa faca jump to. Asta in caz ca se poate in versiunea de iOS. Promit sa ma ocup si eu mai mult de el (mai sunt si beta tester) dupa ce pun iOS 4.x. Inca sunt pe 3.x si nu ma lasa sa-l instalez

Referitor la retea, depinde si de ce fel de Windows ai. Daca ai Windows XP si ai activat Simple Sharing, ar trebui sa vada un Shared Folder fara user si parola. Daca nu ai Simple Sharing, atunci mergi in properties la Sharingul respectiv si bifeaza Everyone pt. acces. Pe Windows 7 trebuie sa ai bifate in Networking optiunile acelea (la Change Sharing Options for Network Profiles) de Turn on file and printer sharing si Turn Off Protection sharing. Daca nici asa nu merge, atunci pune-ti o parola la userul de Windows, si incearca sa te loghezi cu userul si parola ta de Windows din XBMC.

In ultima instanta, poti pune un server de ftp simplu pe PC, si poti accesa cu XBMC-ul serverul de ftp. Bafta!

12. #512 SP
    Member Catallin's Avatar
    Multumesc pentru indrumari. Am win 7. Intr-adevar daca pun parola pe user merge sa le vad direct. Cam enervant sharingul in win7 (sau poate nu il inteleg eu exact). Pe xp setai share si gata il vedeai, aici trebuie sa setezi parole, sa dai o gramada de clickuri... Aici sunt issues pe care le au si le cunosc ei si la care lucreaza. Ce pot sa zic, viitorul suna bine. Sa le multumeasca Apple pentru ca precis multe tablete iPad2 se vor vinde fix pentru xbmc care pana atunci sunt sigur ca va fi mult imbunatatit (luand in considerare si puterea de calcul mai mare a iPad2). Mi-ar placea sa pot vedea filme de pe un hdd extern legat prin kitul acela pentru camera...

La tine merge sa faci scroll prin filme? Adica sa te duci mai inainte in film fara sa dai pe fast forward? Eu nu am gasit vreo bara de scroll.

Probabil multi stiu de jocul acesta, Plants vs Zombies, dar cine nu stie sau nu l-a incercat pe iPad, nu stie ce pierde.

13. #513 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Catallin, ca sa nu-ti mai ceara parola mergi la: Network and Sharing Center - Change Advanced Sharing - Selectezi tipul tau de network (Home/Work/Public) si Bifezi Turn Off password protected sharing.

Si nu, in skinul acesta inca nu exista o metoda de jump to... o sa incerc sa ma joc cu keymap.xml-ul (daca exista pe iOS) si sa vad ce se poate pune in locul unei combinatii de taste.

14. #514 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Konkreet Performer is a music control and performance instrument for the iPad. Its unique and intuitive multi-touch interface reconnects the musician’s
 actions directly with the music.

Use PERFORMER to play your Synth, operate your DAW, or anything that receives OSC or MIDI.
    Re-explore your favorite music software tools with a whole new way to search, find and perform your sound.

Available now in the app store!

15. #515 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    ar fi foarte interesant daca ar intra si PS in aceasta competitie a tablet-urilor (nici nu stiu cum sa zic in romana, tablete? )

http://www.consolegames.ro/forum/f64...et/#post549788

16. #516 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Opera vine in curand si pe iPad (no flash intended)

17. #517 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    sper sa vina si pe iPhone 4, ca ma zgarie pe ochi faptul ca nu este optimizat pentru retina display.

18. #518 SP
    Admin MonkY's Avatar
    XBMC new build is out! Get it from Cydia (of course). Changes:
    • GUI speedup
    • Webserver enabled
    • RTMP support
    • AC3/DTS Audio Dialogs
    • Rotating for the iPhone and iPad
    • Black and Dim screensavers working
    • Bluetooth Support
    • SMB shares with Windows Live Essentials should work.
    • Sleep timer works
    • Add-on updates now working
    • Decrypted ISO playback works
    • Thumbnail creation fixed

19. #519 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    FastPDF e FREE!

App Shopper: FastPDF (Productivity)

---------- Post added 22-02-2011 at 12:06 AM ----------

Paote sa ma ajute cineva?
    Mi-am facut restore la ipad si mi-am reinstalat si windowsul si itunes.
    toaTe bune si frumoase, dar sincronizarea in itunes mi se face extraordinar de incet. Adica 4 poze dureaza cam 20 min sa se sincronizeze. La fel si cu mp3, 10 melodii de 100 mb dureaza mai mult de 30 min.
    Sigur ceva nu e in regula. A mai patit cineva asa ceva? vreo solutie?

20. #520 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Bizar. Dupa reinstalare ai pus si tu ultimele drivere pt. USB? Presupun ca si ultimul iTunes... Incearca alt port USB si vezi daca face la fel. Never happened to me...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 26 of 30 FirstFirst ... 16 24 25 26 27 28 ... LastLast