Daca vrei sa scapi de toate cele... trebuie setat ca nou. Dar poti sa faci linistit si upgrade, si nu va mai merge nimic legat de Cydia.
Printable View
E de la aplicatie, e prost facuta. Nu e de la firmware. La fel patesc si eu pe iPad 2 cu fw 5.0.1 instalat.
In rest cum postase si speedo puteti face update la ultimul fw 5.0.1 (pana mai puteti) ca saptamana viitoare vom avea jailbreak. ;)
Sent from my iPad 2 using Tapatalk!
CloudOn for iPad = FREE
Attachment 154458 Attachment 154461 Attachment 154460 Attachment 154459
Este Office 2010 (FULL) legat de DropBOX.
Nu a mers pe RO-Store, dar merge de pe USA.
* Practic un remote "undeva" pe care e pus Word, Excel, PowerPoint 2010 (de Windows).
* Are timer de 2h, probabil ca e limita max cat poti fi logat per sesiune. Se reseteaza la un log-off.
* Poti crea documente noi sau edita (si salva) tot ce ai pus in DropBOX.
* Se creaza cont pt CloudOn (in-app, no registrarion) si se adauga un cont de DropBox (obligatoriu).
Nu merge rau, meniurile un pic pixelate.
Un pic de delay este, si ma indoiesc ca face fatza prin remote la documente masive.
Are o bara suplimentara cu functii si sageti, Del etc << foarte folositoare.
Este enervant ca merge numai landscape.
Tastatura de iPad ocupa jumatate de ecran, si ribbonul un sfert.
In Powerpoint abia ramane loc sa vezi o casutza.
Partea buna, daca ai toate resursele intr-un folder DropBox, si NET, poti sa faci "REAL WORK".
Face autosave des, si daca pica netul, poti continua cand revine.
Fiind niste versiuni "custom" de Office 2010 nu am gasit "Options" si nici Spelling.
UnArchiver = FREEQuote:
.+.
Attachment 154463 Attachment 154462
* Unpacker pt Zip, Tar, RAR, 7zip and many other old and obscure formats << cine stie ce inteleg ei prin asta ???
* File management (folders, delete etc) FileSharing (HTTP WiFi / USB iTunes) si File viewer (iPad formats)
* Inter-app document interchange (open-in)
Au dat drumul din nou la CloudOn? Nu de alta, dar pana mai ieri era mesaj "We are sold" :))
Acum am incercat si am putut sa salvez, new-file etc.
Numai acum am vazut aplicatia. Nu stiam ca exista asa ceva :)
Cine stie ce planuri au pt viitor :)
Sigur vor sa "capitalizeze" dar fiind un produs MS, poate e mai "intunecata" problema cu licente etc.
Si MS are Office 365, dar nu e chiar $$ cheap.
Astia practic ofera acelasi lucru, gratis.
Asta da case solid :D
http://youtu.be/X4xNcF6T7Is
Olive Office Basic HD = FREE
Attachment 154667 Attachment 154668 Attachment 154669 Attachment 154675 Attachment 154674
* in afara de evidentele doc, xls, ppt suporta si variantele XML (docx, xlsx, pptx)
* din gama "free" este numai ODT (bun si asa) * mai surprinzator este ca avem si formatul MHT !!!
* nu suporta WebDAV dar suporta WiFi transfer si (evident) iTunes FileTransfer.
* poate dezarhiva ZIP, RAR (cool) si tot la file-management - suporta delete si send by e-mail
* suporta OpenIn din alte app, deci se poate folosi pt email cu atasamentele suportate.
* Compatibilitatea e OK. Vede culorile, stiluri, tabele si poze (n-am incercat cu ceva "killer" doc cu embedded xls si macrouri sa vad ce poate :) )
OO Reader = FREEQuote:
Ca utilizator de Opera, salvez pagini web ca MHT, si ma bucur ca in sfarsit este ceva FREE sa le poata vedea.
Nici nu stiu daca MHT se poate deschide si in alt app?
Attachment 154665 Attachment 154666
* Writer, Calc and Impress - reader (ODT, ODP si ODS)
* acum "the catch": ONLINE CONVERSION, merge numai ca "Document Interaction Target" (fara parole, si MAX 20 MB)
Quote:
Probabil il voi sterge, dupa ce am citit "the small print".
Daca ma gandesc bine, de fapt nici nu e un APP. GoogleDOCs poate deschide OpenOffice si le poate si edita !!!
Really nice: OnLive Desktop brings full Windows apps to iPad - SlashGear
Quote:
Known for delivering instant-action gaming over the cloud, OnLive is now adding a new service of delivering enterprise productivity tools over the cloud. The company will be bringing the first no-compromise Windows apps experience to the iPad. Through its free OnLive Desktop app, which will be available this Thursday, iPad users will be able to access full-featured Windows 7 applications, such as Microsoft Word, Excel, and Powerpoint, that are remotely hosted in the cloud.
iPad users will be able to easily and securely view and edit cloud-hosted documents with Windows desktop apps in a smooth and seamless experience. Instant-response multi-touch gestures combined with a full on-screen Windows keyboard and handwriting recognition will make it easy to view and edit even complex documents directly on the iPad.
The OnLive Desktop app is free and comes with 2GB of cloud storage along with access to available Windows 7 apps, which so far include Microsoft Word, Excel, Powerpoint, and several utilities and games. An OnLive Desktop Pro option will be coming soon that offers 50GB of cloud storage and accelerated priority access, and additional PC apps and features for $9.99 per month. The free OnLive Desktop app will also be heading to Android soon.
In afara de varianta de mai sus mai puteti recomanda o alta suita office free sau platita pentru iPad 2 ? Si-a cumparat un amic, dar el nu se pricepe foarte bine si ar avea nevoie in mod special de posibilitatea de a edita .doc .
Multumesc !
salut,
am si eu o intrebare daca se poate, garantia internationala la apple functioneaza in baza a ce ? mai exact, as dori sa cumpar un Ipad2 de la cineva (luat din HK); in eventualitatea unei posibile probleme, e suficient aparatul ? sau am nevoie si de ceva hartogarii?
mersi.
Depinde unde mergi. La Noumax (asa se numeste service-ul iStyle) nu ai nevoie de chitanta. poti merge doar cu iPad-u (chiar si fara cutie) si daca mai are garantie (daca nu a expirat anul de cand a fost cumparat), beneficiezi de gratuitate. In caz contrar, totul este contracost.
cool, mersi mult de raspunsuri :). Ipad-ul are doar 3 saptamani, deci ar trebui sa mai aibe ceva garantie :). mersi mult.
l-am luat intre timp, si pe site la Apple scrie asta ptr serial numberul lui:
Your product is covered for eligible hardware repairs and service under Apple's Limited Warranty.
Estimated Expiration Date: November 26, 2012
Poti sa iei linistit suita iWork pt iPad de la Apple.
Nu sunt chiar 'eftine (costa 8 EUR fiecare) dar sa stii ca nici restul nu sunt cine stie ce.
Apple nu merge ok decat cu iCloud sau daca ai un WebDAV adevarat (adica nu DropBox), in rest email, PDF, open-in (the usual)
* Pages v1.5 < (word)
* Numbers v1.5 < (excel)
* Keynote v1.5 < (powerpoint)
iOS are view-er native de office, dar daca vrei editare...
* iWork (Pages, Numbers, Keynote) sunt singurele care te lasa sa inseri si grafice si curbe bezier in pagini.
* Keynote e singurul care stie sa faca tranzitii si animatii la prezentari.
* Cu ultimul update, poti exporta in formate office si alte chestii de bun simtz care ar fi fost bine sa fie de la v1.0 (dar nah, e apple)
Gresit! PPT nu mi le afisa corect, XLS de editat era un cosmar, DOC-urile pierdeau chestii inapoi in Word (horror).Quote:
Eu am zis ca faca economie si am luat Office2HD (pt iPad) la 6 EUR si am rezolvat toate trei (doc, xls, ppt).
* Desi arata bine in poze si pe hartie, nu e decat un fel de notepad++.
* Chiar daca se mai blokeaza si are probleme de compatibilitate, e ok pt DOC simple (fara coloane, tabele complexe etc) si XLS. Pt PPT e praf.
* Suporta DropBox si arhive si are version control.
Un articol mai de demult sa-ti faci o parere :: link ::Quote:
Alta alternativa ar fi Quickoffice Pro HD dar la 16 EUR mai bine iei doua apps de la Apple, depinde ce ai nevoie mai mult.
jailbreak in c�teva zile :x
iClarified - Apple News - The iPad 2 Has Been Successfully Jailbroken on iOS 5.0.1 [Photo]