Re: iPad 3 & iPad 4 - The New iPad
Razvan trebuia sa le duci OPC-ul pe cap. 3 luni e nesimtit de mult.
Mythul, daca a trecut 1 an de garantie Apple nu mai ai ce face pt ca atat ofera americanii. Deci Apple il scoatem din discutie. Ramane operatorul roman care e obligat prin lege sa ofere si al 2-lea an de garantie persoanelor fizice. Ei ne mai avand de unde procura alt iPhone 4 vor trebui sa scoata banu la inaintare daca telefonul nu mai poate fi reparat. E si normal sa nu le convina sa dea un 4S pt ca pierderea lor ar fi si mai mare.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Sa ne ti la curent ca sunt curios cum se termina treaba.
Monky, mai trebuie sa zic ceva? Ecranele sunt la fel toate, stiu la ce te referi dar am o presimtire ca asa va fi cu toate, ajungi la 10 buc si tot nu gasesti ok. Ai rabdare ca vine jb si faci ecranul cum vrei. Nu e vina iPad-ului e doar o simpla calibrare a culorilor. Eu am patit la fel cu iPad 3 dar am vazut ca si cele expuse la fel se vedeau (iPad 2 era insa mai rece la ecran), am facut jb si problem solved.
iPad 3 & iPad 4 - The New iPad
Al 3-lea paragraf din pagina dedicata display-ului din review-ul de la gsmarena:
http://www.gsmarena.com/apple_ipad_4-review-850p3.php
Toate sunt asa si nu mai ai ce sa faci. Ori te obisnuiesti, ori te reorientezi spre alt device.
Eu cand am zis nu m-a crezut nimeni. Apple nu mai are timp sa se ocupe si cu treaba asta, vinde prea mult. An de an ecranele de iPad au devenit tot mai "calde" ca si tenta a culorii. Cel mai ok e cel de iPad 2 care e rece din fabrica.
Monky, ai rabdare sa vina jaikbreak si o sa vezi cum se "lumineaza" situatia ta la propriu. Stiu ca nu e normal asa dar n-ai ce face. Toate sunt asa.