La jocuri nici eu n-am probleme..doar la filme fullscreen de orice fel..daca ma uit la film la scala normala nu-s probleme..insa cum il dau in fullscreen incep alternantele
Printable View
La jocuri nici eu n-am probleme..doar la filme fullscreen de orice fel..daca ma uit la film la scala normala nu-s probleme..insa cum il dau in fullscreen incep alternantele
Eu chiar nu inteleg despre ce alternante vorbiti... si de felul meu sunt foarte maniac cu problemele. Daca aveti un link pe youtube sa vad si eu despre ce e vorba... sau daca puteti filma sau face o poza care sa arate problema, please do so!
Deobicei apar la filmele mai lungi de 10min+ si 4 iPad-uri din cate am avut nu puteau sa fie toate defecte :)
Here
http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1125441
---------- Post added 21-04-2013 at 05:05 PM ----------
Au trecut 60 min ,numai pot da Edit
Am facut filmulet mai jos sa vedeti ca nu e nimica grav :) (Scuzati claritatea)
https://www.dropbox.com/s/x8au2ajaa1...%2056%2042.mov
Inca o problema cu clientul de youtube...daca ma uit la video-uri mai mari de 5-10min uneori schimba automat calitatea si ma trezesc la 360p sau 240p(desi semnalul wi-fi este maxim iar netul merge foarte bine)
Instaleaza ProTube extension din Cydia (daca ai jailbreak) si dupaia iti alegi tu ce calitate vrei , 480p,720p,1080p etc.Mi se pare ca Google prin fiecare update parca strica mai rau aplicatile ca sa para Android-ul mai cu mot.
Well, am testat cu o duzina de filme de pe YouTube... si nu, nu apare acel defect despre care vorbiti voi. Atat pe iPad 4 cat si pe iPad 3... La fel si la iPhone 5 si iPhone 4.
---------- Post added 23-04-2013 at 12:59 AM ----------
Oh da... sunt complet de acord. Eu am un Android TV, unde am ramas socat sa vad ca nu mai pot playa nimic in Fullscreen. Pur si simplu a disparut optiunea. E jenant...
Postati si voi va rog ce rezultate primiti pe Speedtest.net... Sunt curios daca cineva a prins mai mult de 100Mbps (cu provideri care ofera mai mult de 100Mbps, desigur) :D
Monky ce router ai ?
Am airport extreme gen 5th , pe mac prind viteze de 70-75mbps dar nu stiu de ce am viteze asa mici pe iPad...
iPad 4. Any tips ?
Pai, in primul rand verifica daca esti conectat pe 5Ghz si nu 2.4Ghz (n-o sa mearga niciodata dual channel pe 2.4Ghz). In al doilea rand, verifica si tu canalul pe care ai WiFi-ul, sa nu fie deja ocupat de alte retele din zona (daca e prea busy, schimba canalul pe manual si pune unul pe care nu ai nimic). In al treilea rand, stiu ca era un bug la anumite firmware-uri de la Airport Extreme prin care daca setai WPA/WPA2, mergea foarte prost. Rezolvarea era sa setezi tu doar WPA2 Personal. Si in ultimul rand, update de firmware la Airport Extreme si daca nu ajuta nimic din toate cele... un install as new la iPad. Bafta!
Am reusit sa am ping 2-3 ms si viteze de 60-65Mbps(e ok zic eu).
Ai o bere de la mine daca vi in Constanta :)
Bine v-am gasit, sunt nou pe acest forum insa lecturand discutiile voastre de aici si vazand ca si altii au avut ceva batai de cap cu ipad-ul 4, m-am gandit sa scriu si eu despre problemele intampinate cu acest I-device. Primul IPAD 4 de 16GB wifi Black l-am cumparat de la QUICK MOBILE in luna martie. Fiind patit anterior cu un Iphone 5 in sensul ca am schimbat vreo cateva la garantie (pixeli morti, defecte la display) pana sa dau peste unul ok din punct de vedere tehnic si estetic, am decis sa inspectez IPAD-UL mai amanuntit inainte de a-l cumpara, insa desi nu am observat nimic in magazin la momentul achizitiei, a doua zi am constatat ca display-ul era jumatate alb si jumatate galben. M-am deplasat imediat la magazinul QUICK MOBILE de unde am achizitionat produsul si am solicitat inlocuirea acestuia.
Problema insa a fost ca garantia se solutiona la BAIA MARE conform politicii vanzatorului, motiv pentru care a trebuit sa-l fac pachet si sa-l trimit acolo, solicitand inlocuirea acestuia cu unul fara neconformitati. Pana la urma, dupa vreo 2 saptamani, cu interventii telefonice si e-mail-uri am primit noul ipad 4 care de aceasta data era perfect, cu un ecran luminos si alb, fara tenta galbuie si fara pixeli morti. Bucuria mea nu a tinut insa decat vreo cateva zile, pentru ca si-au facut aparitia 2 pixeli blocati, nu chiar pe centrul ecranului dat destul de enervanti. Stiind prin ce am trecut cu cei de la QUICK MOBILE si vazand ca acest produs nu este lipsit de probleme, am vandut tableta si am zis ca nu o sa mai cumpar de la Apple niciodata.
In cursul acestei luni am decis sa mai incerc totusi cu o a treia tableta de la PC GARAGE, fiind la oferta, 2100 RON. Si de aceasta data tableta era impecabila la momentul achizitiei, in urma inspectiei vizuale, insa la cateva zile din nou mi-a aparut un pixel blocat, iar pe marginea ecranului pe sub ecranul de sticla, am observat o particula de praf care apare ca un pixel mort dar care insa nu este atat de deranjanta.
Intrebarea mea este, credeti ca ar fi bine sa merg la garantie cu ea sau sa mai astept macar un pixel mort, avand in vedere ca din ceea ce scrie pe net, politica neoficiala apple pentru tablete privind pixelii morti sau blocati presupune existenta a minim 3.
M-am uitat si prin magazine la IPAD-urile expuse si cam toate aveau pixeli blocati/morti, sa fie oare o problema majora cu aceste tablete? Adica din 10 doar 2-3 sa fie fara probleme si asta lasand la o parte problemele cu tenta de culoare galbena.
Iti recomand sa mergi cu ea la pcgarage, si sa ceri schimbarea produsului. Este dreptul tau sa faci acest lucru, mai ales daca este luata de curand.
@iry
Mersi pentru sfat. Tableta are doua saptamani, insa sincer ma tem ca or sa ma tina foarte mult fara ea, termenul este de 15 zile calendaristice pentru solutionarea garantiei. Oricum cred ca asta voi face pana la urma, imi incerc norocul si cu a patra, poate cine stie.:)
alex24buc: sincer mi se pare ciudat ca toate iPad 4-urile pe care le-ai vazut erau cu pixeli morti/blocati. Mie mi-au trecut vreo 20-30 prin mana... plus cele pe care le-am vazut pe la dealerii autorizati, plus service. Si desi am vazut alte defecte (in special probleme de gama/yellow si flashlights/backlight bleed), cu pixeli morti nu am vazut chiar niciun iPad 4.
Mai bizar este faptul ca spui ca ti-au aparut dupa cateva zile de folosire... asta da ghinion curat...