Mythul: e normal daca era la incarcat. Oricum ai incerca, nu poti sa compari bateria de la unul la celalalt. La fel si CPU (GPU). La fel si ecranul (care are dublu nr. de led-uri pt. backlight). Nu stiu, e ca si cand ai compara un i3 cu un i7. TDP-ul e altul, bateria necesara sa tina ambele procesoare e diferita. Normal ca i7-ul se incalzeste mai mult, indiferent daca e in idle sau nu. Ganditi-va ca numai CPU-ul este cu 310% mai mare... automat consuma si se incalzeste mai mult, fiind in aceeasi tehnologie (45nm).
Pancu: diferenta intre WiFi si WiFi+4G nu este data doar de conexiunea 3G/4G... ci si de faptul ca modulul aGPS exista doar pe varianta cu 4G. Deci daca vrei si GPS, nu ai de ales!
tudyniuz: din pacate noi suntem in Europa. Nu US, nu Canada! Ca idee, nu doar ca ne raportam la pretul in EUR, dar in timp ce noi avem 24% TVA, Canada are 5% TVA... Teoretic, ar trebui sa platesti vama pentru produs adus din Canada, caz in care iesi la acelasi pret (aproximativ). Also, ar fi bine sa ti-l testeze cineva in Canada, pentru ca daca ai probleme... e complicat.
Laurentiu: eu culmea, am observat fix invers. Daca la iPad2 toata lumea se batea sa-si ia alb... acum la iPad2 majoritatea sare pe negru. Probabil era atunci albul o "fitza"... pentru ca otherwise, tehnic e mai "urat" cu alb pe margini (ecranul fiind negru). In contrast cu negrul ecranului si in ideea ca la orice lucrezi iti "fug" ochii pe marginile mai luminoase (albe). De aceea dealtfel nici nu vei vedea un TV cu margini albe (teoretic, ca nebuni sunt multi)...
Bookmarks