Da. Modelul wi-fi only nu are modulul GPS.
Daca faci, se foloseste de localizarea telefonului. La fel ca si cum ai intra pe harta de pe wi-fi.
Apple lanseaza iPad 3 imbunatatit odata cu iPad Mini !
Hm, am descoperit o stire interesanta cum ca Apple va lansa o noua versiune a lui iPad 3 cu procu de pe iPhone 5 - A6.
New iPad3,6 With A6 Chip Shows Up In Developer
cryyo, sa vedem intai... poate se va intampla la fel cu iPad2-ul in varianta "revised"... pe care nici in ziua de azi nu reusesc sa-l gasesc pe nicaieri![]()
Stai tu linistit. Cu siguranta nu vor baga noul procesor in "vechiu" New iPad, cand in doar 4-5 luni vor lansa new New iPad
Prin "o noua versiune" se refera la o realiniere a componentelor interne, eventual folosint procese mai bune de fabricatie, costuri mai mici de productie, poate il vor face la fel de subtire ca 2-ul si nu se va mai incinge chiar asa tare.
Not bad. Desi e complet diferit fata de celalalte leak-uri de pana acum, cu, componente "obtinute" din fabricile in care se asambleaza.
Am o husa Belkin cu tastatura bluetooth si am observat ca tastatura numai functioneaza cu iOS 6 sau iPad 3 (nu imi pot da seama exact care ar fi cauza deoareca am mai incercat pe un iPad 2 cu 5.1), asadar mai are cineva aceasta problema? Sau puteti sa imi recomandati o alta husa cu built-in keyboard?
Au �nceput să apară și prețuri (neconfirmate oficial, evident):
- 8GB iPad mini Wi-Fi in Black � $249 / �249
- 8GB iPad mini Wi-Fi in White � $249 / �249
- 16GB iPad mini Wi-Fi in Black � $349 / �349
- 16GB iPad mini Wi-Fi in White � $349 / �349
- 32GB iPad mini Wi-Fi in Black � $449 / �449
- 32GB iPad mini Wi-Fi in White � $449 / �449
- 64GB iPad mini Wi-Fi in Black � $549 / �549
- 64GB iPad mini Wi-Fi in White � $549 / �549
- 32GB iPad mini Wi-Fi + Cellular in Black � $549 / �549
- 32GB iPad mini Wi-Fi + Cellular in White- $549 / �549
- 64GB iPad mini Wi-Fi + Cellular in Black � $649 / �649
- 64GB iPad mini Wi-Fi + Cellular in White- $649 / �649
Hmm, sigur nu e ceva in neregula cu setarile? Nu am auzit/citit ca vreun device sa nu mai functioneze via Bluetooth dupa upgrade la iOS6. Eu am 3 tastaturi Bluetooth (nu sunt in husa din pacate) si merg cu iOS6. Ai incercat un restore, reset la settings, ceva?
---------- Post added 16-10-2012 at 10:59 AM ----------
Aia cu "Stereo Speakers" ma enerveaza la culme. Nu au avut spatiu sa le puna pe 9" dar au gasit spatiu sa le puna pe un 7"![]()
Am dat reset settings si tot nu merge, de la settings ce poate fi ca nu vad nicio set are care sa aiba vreo legătura cu tastatura bluetooth? Ce tastaturi ai tu si pe care ai putea sa mi-o recomanzi?
Reset Network Settings cred ca ar trebui sa se aplice si pentru Bluetooth.
Ah, eu nu pot sa-ti recomand o tastatura (presupunand ca vrei sa fie si in case)... cea mai buna tastatura pentru mine este degetul. Am 3-4 tastaturi pe-aici, pe care le conectez la diverse, doar cand e nevoie. Cel mai mult cred ca folosesc jucaria asta (desi track pad-ul nu functioneaza decat pe PC si Android): Bluetooth Wireless Rii Mini PC Keyboard Touchpad Laser Pointer Ver 2 Black for PC, HTPC, MAC, Apple IPad, Google Android, Nokia Symbian S60, Sony PS3, Nintendo Wii (touchpad does not work with iPad or mobile phone): Amazon.co.uk: Computers & Accessor
Atasez o poza (scuze, facuta pe intuneric) ca sa-ti faci o idee de marime... e cam inghesuita pentru "Word stuff", dar e perfecta pentru ce am eu nevoie (cand stau aruncat in pat)![]()
si o mica comparatie intre principalele tablete (ce urat suna in romana)
Apple iPad vs Galaxy Note 10.1 vs Microsoft Surface � Everything You Need To Know
acum chiar ca este o alegere mai dificila, mai ales ca acum se va lansa si iPad mini, in caz ca v-ati hotarat sa va achizitionati una, eu unul sunt foarte interesat de surface, dar pana nu vad niste review-uri nu ma pot hotara. in plus retina display de pe iPad 3 si ios sunt niste features foarte convingatoare, insa sunt curios daca MS este in stare sa ofere o alternativa competitiva
. o sa vedem pe 26 octombrie, oricum cred ca noi, clientii, avem cel mai mult de castigat
model Microsoft Surface Apple iPad Samsung Galaxy Note 10.1 Pricing $499 for 32GB w/o Touch Cover; $599 for 32GB w/ Touch Cover; $699 for 64GB w/ Touch Cover $499 for 16GB; $599 for 32GB; $699 for 64GB $499.99 for 16GB; $549.99 for 32GB Operating system Windows RT Apple iOS 6 Android 4.0 Ice Cream Sandwich Size 10.81 inches high by 6.77 inches wide by 0.37 inch thick; 1.5 pounds 9.5 inches high by 7.31 inches wide by 0.37 inch thick; 1.44 pounds 10.3 inches high by 7.1 inches wide by 0.35 inch thick; 1.31 pounds Display 10.6-inch, 1,366 x 760 pixel multi-touchscreen 9.7-inch, 2,048 x 1,536 pixel multi-touchscreen 10.1-inch, 1,280 x 800 pixel multi-touchscreen Camera 720p HD rear- and front-facing cameras 5-megapixel rear camera, VGA front-facing camera 5-megapixel rear camera, 1.3-megapixel front-facing camera Processor Nvidia T30 processor Dual-core Apple A5X processor 1.4GHz quad-core Exynos processor Expansion slot Yes No Yes Sensors Accelerometer, digital compass, ambient light, gyroscope Accelerometer, digital compass, ambient light, gyroscope Accelerometer, digital compass, ambient light, gyroscope Ports USB 2.0, 3.5mm headphone jack, HD video out, cover port 30-pin connector, 3.5mm headphone jack USB 2.0, proprietary power connector, 3.5mm headphone jack, infrared port Connectivity Wi-Fi (802.11a/b/g/n), Bluetooth 4.0 Wi-Fi (802.11a/b/g/n), Bluetooth 4.0 Wi-Fi (802.11a/b/g/n), Bluetooth 4.0 Notable features Features a �VaporMG� magnesium casing, ships with Microsoft Office Home and Student 2013 Siri personal assistant app, retina display with IPS technology for wider viewing angles Ships with S Pen, a pressure-sensitive stylus that can be used to take handwritten notes Colors Black Black, white Gray, white
Guys, caut si eu un browser care sa afiseze imaginile in full res (by default, fara sa fiu nevoit sa le salvez ca sa le vad in full res). Am incercat cu Safari, Chrome, Terra, Atomic Browser... toate afiseaza oarecum "comprimat" sau "resized". La toate, daca salvez imaginea si o vizualizez in Photos, se vad de n ori mai bine detaliile... deci e clar ca browserele imi "strica" imaginea.
Ca maniac de fotografie si detalii, ma enervez pe chestii de genul asta.. mai ales atunci cand vine vorba de imagini peste 12Mpx. Vreau sa ma uit la o galerie online fara sa stau sa salvez...
Thx in advance!
P.S. Luati ca exemplu imaginile din galeria unui G15: Canon PowerShot G15 Photo Gallery | Digital Camera Resource Page si uitati-va la Full Image Size in browser... salvati si vizualizati-le in Photos. O sa ramaneti un picut mirati de diferenta![]()
Bookmarks