Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 13 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 ... LastLast
Results 141 to 160 of 246

Thread: iOS 7

1. #141 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Observ ca pana in momentul de fata exista aplicatii care nu au fost updatate cum trebuie. Youtube si Tapatalk au primit minim 5 update-uri de cand a iesit iOS 7 si chiar si acum utilizeaza tastatura veche. Whatsapp la fel.

Mie imi da o puternica senzatie de inconsistenta a sistemului de operare.

2. #142 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Trefla0874 View Post
    Am incercat acuma si pe cealalta parte , tot 0.Mi se pare ciudat ca pe spate arata -1 , poate sa testeze cineva si cu alte iPhone-uri ?
    Ce aplicatie folosesti acolo? Sa incerc si eu cand mai prind un 5S.
    Quote Originally Posted by Razzosinni View Post
    Observ ca pana in momentul de fata exista aplicatii care nu au fost updatate cum trebuie. Youtube si Tapatalk au primit minim 5 update-uri de cand a iesit iOS 7 si chiar si acum utilizeaza tastatura veche. Whatsapp la fel.

Mie imi da o puternica senzatie de inconsistenta a sistemului de operare.
    Apple nu poate scoate complet tastatura veche... daca ar face asta nu ar mai functiona jocurile si aplicatiile pe iOS < 7. Mai departe totul tine de developeri. Daca ei nu vor sa foloseasca tastatura noua, ii poate obliga cineva?

3. #143 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Este aplicatia default Compass din iOS 7.

4. #144 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Hai ca incepe Apple sa ne asculte. Se pare ca deja la iOS 7.1 (beta), avem posibilitatea sa ne activam tastatura neagra (in locul aberatiei aleia albe cu gri). Lovely!

5. #145 SP
    Sa mai primim si un black theme si e perfect.

6. #146 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Din ce am vazut pana acum 7.1 e destul de stabil, pentru un beta. Spre deosebire de 7.0.x care a avut destul de multe probleme

7. #147 SP
    Ceva de genul este acel dark style, plus ca se pot face modificari si la transparency .
    Attached Images Attached Images img_0006.png img_0007.png img_0008.png img_0009.png

8. #148 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Se poate face dunga din docking transparenta sau macar mai transparenta ? Intrebare valabila si pentru culoarea din foldere.

9. #149 SP
    Da, sigur ca da exista optiunea asta acum

10. #150 SP
    MIG
    Banned MIG's Avatar
    Se mai aude ceva legat de jailbreak-ul pentru ios 7?

11. #151 SP
    Admin MonkY's Avatar
    MIG: unii spun ca ar fi deja spart... dar ca se asteapta ca iOS 7 sa ajunga la un stadiu cat mai stabil posibil. Ar fi chiar aiurea sa scoata jailbreak acum cand iOS 7 are atatea issues.

12. #152 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    unele exploituri sunt bune si oricum trebuie asteptat mult si bine, ca prima oara vor face un jb tethered. din pacate eu depinde de JB, ca mi s-a stricat butonul de sleep/awake si folosesc activator

13. #153 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Hai man ca te costa 50 RON or so sa ti-l inlocuiasca... E chiar aiurea sa depinzi de asta. Cum intri in DFU sau Rstore Mode fara buton de Power? Cum faci un screenshot?

14. #154 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    l-am reparat cu 80 de ron chiar, pareau foarte seriosi baietii, dar dupa 3 zile s-a stricat ... screenshot fac cu alta combinatie, iar deocamdata ios 6 este foarte stabile si nu am avut probleme de aproape un an de zile si nu am simtit lipsa lui, m-am obisnuit deja, am butonul de volume up pui ca sleep/awake la un single press si daca tin mai mult se da volumul mai tare. o sa-l reapar cand apare jb pentru ios 7 si sa stii ca am facut jb fara acel buton, am intrat in DFU prin redsn0w are o optiune

15. #155 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Daca ai dat 80 RON presupun ca au dat si ei garantie... Sa-l repare din nou, ca e pacat. Butonul (plus toate accesoriile) costa 2-3 lire pe ebay.

16. #156 SP
    O prietena are un iPhone 5 cu iOS 6. Urmeaza sa il vanda, insa cumparatorul vrea neaparat ca telefonul sa ramana pe iOS 6. Poate nu stiu eu ceva, dar de fiecare data cand resetez un iDevice la setarile din fabrica, imi instaleaza automat ultima versiune. Exista vreo posibilitate ca fata sa isi faca un backup ( atat in iCloud, cat si in iTunes ) , iar cand ii da Set As New, sa aiba tot 6.1.4?

17. #157 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Da. Daca-i da din telefon, reset all content and settings ar trebui sa mearga, dar nu stiu cum face cu contul de iTunes.

In schimb, daca dupa ce face asta, il leaga la un alt PC, ar trebui sa treaca pe noul cont si sa stearga tot ce e in el.

18. #158 SP
    Aha, de povestea cu iTunes-ul mi-era frica.

19. #159 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar
    Guys, tocmai ce am facut update la 7.0.4 pe un Ipad 2 si observ ca daca il tin la incarcat in priza tot mi se descarca bateria numai stand in browser numai cu wifi on. WTF asa e si la voi ? Pe Ios 6 nu mi se intampla asta.

20. #160 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Pisboy, la mine nu se intampla asta (pe i5 si Air).

Am si eu o mica intrebare. La voi tot asa, in Photos, daca dati pe o imagine fullscreen (sau un filmulet), inca vedeti bara de sus (cea cu ceasul, providerul, bateria)? E prima oara cand le vad atunci cand ma uit la poze, si mi se pare complet aiurea (sper sa fie de la un tweak or something).
    Attached Images Attached Images fullscreen-photos-iphone5.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 13 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 ... LastLast