Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 13 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 ... LastLast
Results 101 to 120 of 246

Thread: iOS 7

1. #101 SP
    Member maravela's Avatar
    Eu nu inteleg care e problema cu noul sistem de operare iOS7. Mie imi place mult, imi functioneaza perfect. Nu mi se pare deloc ca seamana cu Android, ce seamana mai exact cu android? Poate tastatura? ca e neagra? asa si? Atunci si forumul asta seamana cu android pt ca e negru...

Sunt de parere ca este un update bine venit.

La 6 nu mai revin, asta e clar.

2. #102 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Trefla: daca ai terminat-o cu Apple doar pentru chestia cu interfata la iOS7 (pe care dealtfel nu te-a obligat nimeni sa-l pui)... atunci e grav

tudyniuz: poate se rezolva cu un update (extra optiuni in iOS7) sau jailbreak.

Eu unul nu inteleg de ce toata lumea discuta decat despre "interfata" cand e vorba de iOS7. Cateodata am impresia ca unii vor ca la Android, sa stea doar in "dashboard". Eu pe iOS-uri stau 99% in Apps/Games, si doar 1% in home screen. De asta nu ma agit prea tare de cum arata si ma intereseaza mai mult chestiile legate de baterie, viteza, stabilitate. Pentru a o termina cu Apple la mine ar trebui sa fie ceva grav, gen sa-mi taie contul fara motiv... sa pierd datele si sa nu mai pot face restore, sa nu mai deschida consolegames.ro sau chestii de genul asta.

3. #103 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Da Monky dar oare vine 5S-ul si iPad 5 cu iOS 6 ? Ce facem iarasi asteptam un an dupa Jailbreak ? Intradevar , iOS-ul este mai mult un "Apps Launcher" dar macar sa arate decent si nu cu un design facut de niste copii de 6 ani.Sa nu imi spui ca iti place cum arata noul Dock

4. #104 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    Problema e alta:

1. Apple trambiteaza ca ios 7 este cel mai fantastic de pe planeta
    2. Utilizatorul isi face temele si se decide sa faca upgrade, (in caz ca nu ii place poate face downgrade lucru posibil la instalare iOS7)
    3. Dupa 2-3 zile utilizatorul e dezamagit (din multe puncte de vedere de sistemul nou - vezi problemele ipad) si vrea sa revina la vechiul sistem
    4. Apple interzice acest lucru

Bottom line - utilziatorul e scrued.

Aici nu putem blama utilizatorul - ci producatorul.

5. #105 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Mie imi pare rau ca nu am timp zilele astea... ca faceam repede o petitie, un site ceva... prin care sa cerem oamenilor semnaturi si sa le aratam celor de la Apple ce vrea lumea. Nu cred ca-i place nimanui dock-ul ala... Nici nu stiu de ce am impresia ca au vrut sa faca altceva si a ramas asa, neterminat. Poate o optiune de customizare a dock-ului?

Cat despre 5S, eu mai stau pe bara de data asta (i5-ul e suficient de rapid pt. ce fac eu pe el). La iPad 5 insa o sa-mi fie greu fara jailbreak. Nu stiu, sper sa se rezolve.

P.S. Daca are cineva timp, sa deschida un thread serios pe forumul Apple, si mergem toti acolo si-i batem la cap. Sau cautati si voi threaduri de genul asta, si mergem si postam. E imposibil sa nu se schimbe ceva.

6. #106 SP
    Nu se uita nimeni pe topic-urile alea ( nimeni de la Apple ) .
    L.E :

Security my...

7. #107 SP
    Ehh - din pacate majoritatea utilizatorilor de ios7 nu sunt tech-savy - ei sunt doar consumatori sau dumb-mf (vezi milioanele de filme de pe youtube)

Din nou problema asta e doar a producatorilor, care s-au obisnuit sa gandeasca stream-line, fara sa ia in cosiderare utilzatorul, cu alte cuvinte o miscare total useless pentru binele utilizatorului, doar ca Apple sa se laude ca vezi doamne iOS7 are cea mai mare penetrare comparat cu concurenta.

Asa a fost mereu Apple - sa ne comparam cu concurenta, de parca asta conteaza pentru minte, un OS bun si niste produse hardware cu o calitate peste concurenta ar fi putut fi vandute si fara aceste comparatii, mai ales ca in ultima perioada Apple nu prea mai sta asa bine la cifre, ce-i drept nici nu poti concura cu 10 producatori diferiti fiecare cu 10 deviceuri diferite cand tu ai in oferta doar 2-3, aici intervine selectia naturala, oamenii sunt diferiti si cu gusturi diferite, nu le poti baga pe gat design si inovatie cu lopata, indiferent cat de cutting edge este, e ca in zicala gusturile nu se discuta, daca userului ii place Samsung Galaxy S4 sau Andoid Kit Kat - indiferent cat de avansat ar fi sistemul iOS sau Iphene - userul tot nu il va cumpara.

Ma rog - pentru a nu se intelege gresit (Monky) ce am scris mai sus este o parere OBIECTIVA, subiectiv consider ca eco-sistemul Apple este light-years peste concurenta, din punctul meu de vedere device-urile Apple sunt si ele pe gustul meu (comparativ cu ce oferta am de la concurenta) si deep down chiar imi pare rau sa vad cum Apple isi taie singur craca (un motiv simplu e ios7, a 2-a oara cand ma dezamageste un sistem de operare de la ei, 1st one - vechiul ios 4) stiu ca va suna penibil insa mana de fier a lui Jobs lipseste. Iar desi stiu sigur ca este imposibil, sper ca Apple sa revina la design-ul "invechit" din ios 6 sau sa revizuiasca ios7 cat de repede.

My 2 cents ...

8. #108 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by Trefla0874 View Post
    Nu se uita nimeni pe topic-urile alea ( nimeni de la Apple ) .
    L.E :

Security my...
    Ala e 4S nu 5S + cum sa-ti tremure mana asa? WTF?!?!?!

9. #109 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Security my...
    Trefla: Imi place ca toti iau chestiile facute la misto in serios. In primul rand acela nu cred ca este un iPhone 5S (arata cam bizar fingerprint reader-ul - dar e posibil sa ma insel, pentru ca nici calitatea nu e prea ok). In al doilea rand, chiar si pe un 5S daca lipesti ceva de deget care este transparent, ar trebui sa functioneze (pt. ca se face scanarea in adancime). In al treilea rand, orice sistem de protectie se sparge... vorba aceea, sunt cititoare de amprente de mii de dolari si tot au fost sparte. Ideea celor de la Apple nu este de a pune ceva infailibil (nimic nu este, repet), ci de a usura accesul (eu care deschid de zeci de ori pe zi telefonul, apreciez ca nu mai stau sa introduc parola)... E optional la urma urmei. Nu vrei, nu-l folosesti. Nu vrei, nu-l cumperi.

rodarkone: nu stiu de ce te referi la mine cand vine vorba de intelegere. Eu nu-mi pun iOS7 (inca). Din punctul meu de vedere are cateva tampenii de ne-acceptat din partea Apple. Chiar vroiam (sper sa-mi fac ceva timp si pt. asta) sa fac un filmulet sau macar o imagine care sa ajunga virala si sa-l trazneasca pe Ive in cap... poate se trezeste din ce a mai fumat lately.

10. #110 SP
    Ai uitat ca 5S numai are margini negre ? Monky uitate atent ca foloseste alt deget.

11. #111 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Monky uitate atent ca foloseste alt deget.
    Poti sa introduci cate degete vrei in baza de date... de unde stii ca nu a fost deja si degetul celalalt introdus? (hai ca deja vorbesc "porcos")

Macar sistemul nu e atat de prost precum cel cu recunoasterea faciala la Android, pe care-l pacalesti cu o simpla poza

12. #112 SP
    Hehe...Valid Point Macar Apple sa nu se mai laude ca iOS-ul e cel mai sigur sistem mobil de operare din lume.
    L.E : Really ? Cu o poza ?

13. #113 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Poti sa introduci cate degete vrei in baza de date... de unde stii ca nu a fost deja si degetul celalalt introdus? (hai ca deja vorbesc "porcos")

Macar sistemul nu e atat de prost precum cel cu recunoasterea faciala la Android, pe care-l pacalesti cu o simpla poza
    Parcă puteai să introduci doar 5 fingerprints.

14. #114 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Off: cum naibi pacalea sistemul cu o poza? Eu nu am reusit sa il fac sa ma recunoasca pe mine... Bine ca am fost precaut si aveam si alternate unlock.

On: oricum, de parca nu avem de sters si asa o groaza de urme de degete de pe ecran

15. #115 SP
    Admin MonkY's Avatar
    L.E : Really ? Cu o poza ?
    Really. Fingerprint-ul a plecat de la un simplu post pe care l-am pus acum vreo 3-4 ani la Apple. Si da, gresesti enorm cand spui ca angajatii Apple nu citesc ce e pe forumul lor... Au o armata intreaga care se ocupa de ce se vorbeste despre ei pe social media (twitter, facebook), forums, etc... Plus inca o alta armata de "Genius" care raspund pe forum, email, etc.

---------- Post added 23-09-2013 at 18:03 ----------

Quote Originally Posted by Mask View Post
    Parcă puteai să introduci doar 5 fingerprints.
    Citisem ca poti sa introduci 10 per persoana (per account)... si avand in vedere ca poti face cate conturi vrei tu... Acum insa vad ca in pagina de help la Touch ID scrie de maximum 5.

16. #116 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Un aspect care iese din ce in ce mai mult in evidenta pe masura ce utilizez telefonul e cel legat de efecte. Nu ca sunt neplacute in vreun fel, dar am impresia ca incetinesc enorm telefonul. Pe iOS 6 dadeam slide to unlock si eram good to go. Aici apar aplicatiile mult mai incet. La fel si atunci cand deschizi una dintre ele si iti da zoom pe ea. E ok animatia, dar ia mult mai mult. Cand vine vorba de viteza, parca era mult mai fluid si multitasking-ul.

In fine...probabil ca nu mai duce telefonul. Vreau sa vad in ce masura sunt rezolvate toate astea pe 5S.

17. #117 SP
    Member Duni's Avatar
    Un bug pe care l-am intalnit si in versiunile beta, imi dispare bara cu reteaua, sembalul, ora si bateria.
    Attached Images Attached Images imageuploadedbytapatalk1380011814.899434.jpg

18. #118 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Duni View Post
    Un bug pe care l-am intalnit si in versiunile beta, imi dispare bara cu reteaua, sembalul, ora si bateria.
    La cat de bine arata fara toate cele de sus... ai zice ca e feature! Fullscreen psychedelic beauty

P.S. Ce-o fuma Ive... dar si voi, cu background-urile acelea colorate... imi dati senzatia ca-mi trebuie un shot de insulina repede...
    Attached Images Attached Images candy.jpg

19. #119 SP
    Bai au inceput astia sa faca update la aplicatii si odata cu asta schimba si iconurile sa dea bine in iOS7 ... insa nu mai arata asa bine in OS urile vechi.

20. #120 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Le tot schimba de vreo luna de zile... de m-am plictisit sa fac update-uri zilnic. Noroc ca de la iOS7 ai optiune de Auto-update... sau cel putin asa se laudau

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 13 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 ... LastLast