Vreun spor de performanta la iPhone 4 cu noul update?
Sa iti spun sincer mie mi se pare ca se misca relativ bine pe i4. La beta am avut o problema si anume ca uneori cand voiam sa fac swipe de pe o pagina pe alta, nu imi facea, ca si cum ar fi fost blocat meniul, desi jos se misca acele buline care iti arata pagina. De cand cu oficialul vad ca nu mai am problema respectiva. Daca mai scot si acel alb predominant eu sunt multumit maxim![]()
Tot pt iPhone 4, imi apare notificare in settings cum ca exista acest update. Cum fac sa scap de notificare fara sa fac updateul?
Nu ai cum. Ori faci update, ori astept jailbreak si-ti instalezi un tweek care nu-i mai da voie iOS-ului sa mai caute dupa versiuni noi.
Daca aflati cum ii spune tweak-ului care sa dezactiveze auto-download-ul la iOS7, sa-mi spuneti si mie. Tocmai am aflat ca nu doar te notifica de update, dar cand e in idle si sta la incarcat, chiar iti downloadeaza iOS7-ul (care e destul de maricel) si ocupa spatiu degeaba.
eu il am, dar stiu ca s-a instalat automat cand am facut jb cu evaders, de exemplu mie nu-mi aparedar am gasit ceva de genul pe google: “Software Update Killer" repo: BigBoss
Vedeti ca Apple numai semneaza SHSH pentru 6.x.x si nu exista vreo solutie de downgrade prea curand.
Guys vreau si eu sa stiu daca e vreo diferenta de viteza intre iOS6 si iOS7, in special la browsing! Pentru mine e unul din cele mai importante lucruri!
Pot sa-ti spun ca am facut eu rapid un compare intre 2 i5-uri. Unul cu iOS 6 si celalalt cu iOS7... iar in browsing se poate observa o diferenta de 10-20% or so. Chiar si in SunSpider JavaScript Benchmark pe iOS6 a dat undeva pe la 900ms pe cand pe iOS7 pe la 740ms. Deci da, Apple chiar a adus spor de performanta chiar si pt. device-urile mai "vechi".
Si ramane la fel de alb, n-au zis si ei de un alt font sau alta tema, o alta gama de culori, nimic...
Pai probabil se gandesc la mine, sa nu cumva sa ma supere si sa ma lase fara white-ul dorit![]()
Eu sunt fericit totusi ca problema cu giroscopul a fost doar software si nu a trebuit sa umblu iarasi pe la noumax...
Uite ce zic baietii pe aici: New Animations are SO MUCH BETTER [in 7.0.3] - MacRumors Forums
Mie imi place cum merge update-ul la Apple. Au reparat foarte repede cam tot ce era grav (inclusiv Bluescreenul din iWork apps).
- Adds iCloud Keychain to keep track of your account names, passwords, and credit card numbers across all your approved devices
- Adds Password Generator so Safari can suggest unique, hard-to-guess passwords for your online accounts
- Updates lock screen to delay display of "slide to unlock" when Touch ID is in use
- Adds back the ability to search the web and Wikipedia from Spotlight search
- Fixes an issue where iMessage failed to send for some users
- Fixes a bug that could prevent iMessage from activating
- Improves system stability when using iWork apps
- Fixes an accelerometer calibration issue
- Addresses an issue that could cause Siri and VoiceOver to use a lower quality voice
- Fixes a bug that could allow someone to bypass the Lock screen passcode
- Enhances the Reduce Motion setting to minimize both motion and animation
- Fixes an issue that could cause VoiceOver input to be too sensitive
- Updates the Bold Text setting to also change dial pad text
- Fixes an issue that could cause supervised devices to become un-supervised when updating software
Am incercat acuma si pe cealalta parte , tot 0.Mi se pare ciudat ca pe spate arata -1 , poate sa testeze cineva si cu alte iPhone-uri ?
Bookmarks