Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 27 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 14 ... LastLast
Results 61 to 80 of 540

Thread: iPhone 6

1. #61 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Si eu cred ca arata suficient de bine... nu trebuie sa reinventeze roata. 4.5"- 5" e suficient de mare pt. oricine, iar cei care vor dori acelasi 4" sau mai mic vor avea probabil un iPhone 6C or something.

Ma gandesc ca vom avea parte de multe bonusuri odata cu cresterea diagonelei. De exp. acum vor avea mai mult spatiu sa puna un speaker mai mare (poate chiar stereo?). Acum pot muta butonul de power pe una din parti, pentru a fi mai usor de ajuns la el. Va fi loc de o baterie mai mare (dar asta oricum o pierdem datorita consumului mai mare al ecranului) si poate, cine stie... ceva functii noi?

Fix la polul opus, ma gandesc cu groaza ce se va intampla daca Apple va veni cu acelasi 4". Pe mine unul nu m-ar deranja, insa ma uitam la poll-urile facute de CNET & Co... si majoritatea covarsitoare (peste 80%) vroia ecran mai mare. Oricum te-ar chema (chiar si Apple), daca vii cu ceva fix invers decat ce se cere... ti-o furi. Sper sa nu fie cazul...

2. #62 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    hmm
    Spatele arata foarte ciudat, pozitia camerei mai ales, ciudat rau.
    Attached Images Attached Images screen-shot-2014-05-08-17.39.00.png screen-shot-2014-05-08-17.40.11.png

3. #63 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Arata ca un M8 mai nereusit. Pana acum insa fiecare leak s-a cam adeverit. Deci asta e telefonul. Multe priviri nu o sa intoarca.

4. #64 SP
    iry
    Pai daca ala e spatele....e oribil. I mean wth

5. #65 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eh, cand a facut Apple ceva atat de urat? Ideea era sa vedem forma, care pana la urma e cea a unui iPod... pt. ca in rest arata de parca ar fi lipit cu banda adeziva (poate chiar e). E totusi un mockup... Numai faptul ca nu are 2 flash-uri si ma face sa cred ca nu e acela design-ul final.

6. #66 SP
    iry
    Exact, bine zis

7. #67 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Prieteni, acum 2 ani 4.7-5" era paleta de ping pong. Chiar am avut schimburi radicale de opinie pe aici, iar lumea credea ca sunt Ghita Muresan. Acum ca il face Apple e perfect? Come on, e lopataaaaaaaaaa

8. #68 SP
    iry
    Lopata este, la 5.5. La 4.7 e doar lopatica, acceptabil

9. #69 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by x2z View Post
    Prieteni, acum 2 ani 4.7-5" era paleta de ping pong. Chiar am avut schimburi radicale de opinie pe aici, iar lumea credea ca sunt Ghita Muresan. Acum ca il face Apple e perfect? Come on, e lopataaaaaaaaaa
    Prietene, unii dintre noi nu avem ce face si mai evoluam... sau ne mai schimbam parerile in functie de cum evolueaza tehnologia. Sau poate unii dintre noi ne schimbam modul de lucru (daca acum 3 ani eram o persoana extrem de activa iar un 3.5" era prea mare, acum poate stau la birou si vreau 10"). Sau mai rau, poate unii dintre noi mai imbatranim si avem nevoie de ecrane mai mari. Sau cine stie, poate unii si-au schimbat garderoba, si acum au buzunare suficient de mari pt. 5"-uri.

Eu raman la parerea ca pt. a fi perfect pocketable si usor de folosit, trebuie sa se incadreze in 4". Dar daca ai probleme cu ochii (de exp. mamei mele a trebuit sa-i caut ceva cu diagonala mare unde sa pot seta totul - nu doar fonturile - foarte mare), sau daca vrei sa faci ceva productivitate (o sa radeti, dar multi chiar scriu pe smartphone-uri pt. reviste, bloguri and so on)... atunci iti trebuie clar o diagonala mai mare. E si motivul pt. care eu mai mult stau pe iPad decat pe smartphone (si vorba aceea, am telefon cu diagonala de 5.7").

Acum insa, lucrurile au evoluat in alte arii. Si cel mai bun exemplu este un iPhone 5 sau 5S fata de un iphone 4 sau 4S. Desi are diagonala mai mare un i5 fata de un i4, este mult mai usor si mai subtire. Dupa ce vei face trecerea de la un i4 la un i5, vei spune cu siguranta "wow!". Eu asta sper sa se intample si la i6. Daca vor merge pe margini mai subtiri, telefonul va fi la fel de usor (sau o foarte mica diferenta), e super acceptabila o diagonala de 4.5" - 4.7". La 5" and above, chiar si cu margini 0 si deja sunt mari.

Eu as fi vrut altceva de la un iPhone 6... dar din pacate e un lucru care nu cred ca se va intampla. As fi vrut sa treaca de la ratio 16:9 la unul de 16:10... E aproape imposibil sa vezi ceva coerent (in afara de filme) pe un astfel de ratio. E motivul pt. care iubesc iPad-ul. Insa, asa cum am spus, nu se va intampla vreodata asa ceva, pt. ca s-ar fragmenta in draci developmentul pe iOS (ar deveni Android in toata regula).

10. #70 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Ce a vrut colegul sa sublinieze a fost altceva si anume faptul ca toti fanii Apple au apreciat mereu diagonala mica a iPhone si au aruncat cu rosii in Samsungurile palete. Acum, la 4.5" sau chiar 4.7", telefonul nu este pocketable si nici one-handed use nu este posibil de catre o persoana cu niste maini de dimensiuni medii. Nicio domnisoara nu va putea folosi telefonul folosind o singura mana. Insa cu toate astea, odata cu zvonurile unei diagonale mai mari, toti fanii Apple au acceptat automat cresterea ecranului si totodata li se pare normala o astfel de miscare. Asta desi pana de curand aruncau cu rosii in orice era mai mare de 4". La asta se referea colegul de mai sus.

11. #71 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Nu ai fost atent. Ideea e ca fanii Apple au cerut cresterea diagonalei, nu a impus-o Tim Cook sau Jony Ive... Uita-te pe forumul Apple sa vezi ce-i acolo. Vezi poll-urile facute de CNET, Engadget & Co. Toti vor ecran mai mare. Ori daca piata o cere, nu cred ca e nimeni nebun la Apple sa spuna din nou "nu, mergem pe ce a ramas de la Steve Jobs". Cum am zis, unii evolueaza... altii raman la aceleasi idei si discutii de acum cativa ani. Partea funny e ca Samsung din cate am inteles vrea sa inceapa sa scada diagonalele. Probabil ca dupa cativa ani de testare pe useri, vor ajunge la un numitor comun... probabil un 4.5" cu margini minimaliste ar fi ideal.

12. #72 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Nu conteaza cine a impus-o, e doar distractiv cum S3/S4/HTC One erau palete, iar un posibil iPhone de diagonala similara este oarte ok. In fine, eu ma descurc si cu 4" si cu 5". Mai mult nu prea am nevoie, dar never say never.

13. #73 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    OK, si care e alternativa ? Aratati-mi acum un telefon high-end cu diagonala mai mica de 5". Toate au cel putin atat. Samsung, HTC, LG, Nokia etc. In momentul asta, nu mai exista flagship-uri de dimensiuni normale. Iar "fanii Apple" vor primi anul acesta un iPhone cu diagonala mai mare. Sa fie Cook de vina, sa fie fanii de vina, sa fie piata de vina? Habar n-am si n-are nicio importanta. Ideea e ca se intampla, ca ne place, ca nu ne place. Eu sustin pana in momentul asta ca pentru mine un iPhone care sa aiba in continuare 4", dar cateva feature-uri grele, ar fi superb. Nu simt pentru nicio secunda nevoia de ecran mai mare. As putea ramane in continuare la 5S. Are 4", face orice ii dau, e o bijuterie. Dar ce fac peste un an, peste doi ani, cand incepe sa mearga ca porcu'? Fie accept sa raman cu un produs disfunctional, fie pun mana si cumpar ultimul tip de hardware.

Urmeaza sa fim pusi in fata faptului implinit : iPhone-ul va fi mai mare. Toata industria asta e compusa din telefoane uriase. Si-atunci va intreb, ma, baieti, noi ce facem? Ce ziceti? Mergem in Cupertino si il strangem de gat pe Ive? Sau ne intoarcem la Nokia 3310? Ca ala nu e paleta.

Si tocmai din motivele astea, parerea mea e ca cei care se amuza de "fanii Apple" sunt mult mai ipocriti decat acestia din urma in situatia de fata.

14. #74 SP
    iry
    Noi astia fanii Apple, preferam paleta din aluminiu, decat una de plastic. De fapt, asta e tristul adevar )
    In rest, sa auzim de bine

15. #75 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu stiu voi, eu ma voi multumi cu un 5S cand iese 6-le Si sa fiu sincer, eu raman la apple pentru iOS, nu pentru altceva. Paleta de aluminiu avem si HTC One, ambele, dar tot nu vreau sa trec la ele.

16. #76 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eu nu ma consider fan Apple asa cum nu ma consider fan Sony sau Microsoft, Canon sau Nikon, Samsung sau Dzeu stie ce. Dar sunt si am fost foarte multumit de produsele lor (si servicii)... mi-a placut dintotdeauna mentalitatea asta de "facem putine produse dar trebuie sa fie perfecte"... Sau in fine, daca imi plac anumite produse probabil ca pot numi fan... insa nu cred ca are legatura cu modul in care imi cumpar device-urile lor. Ca dovada, inca nu am un 5S nici pana acum, si sper ca i6 sa ma faca sa nu pot rezista tentatiei (facem un credit cu buletinu', ne descurcam noi, doar traim in Romania).

Pe de alta parte, poate sa si dezamageasca, asa cum a facut-o cu iOS 7. Nu am avut atatea reboot-uri in anii de la iPhone 3 incoace cate am avut la iPad Air intr-o luna. Si nu e el de vina, cat iOS 7... Din pacate, ultima versiune care mai repara din probleme, nu o pot instala pt. ca nu vreau sa renunt la Jailbreak. So you see... i kinda hate Apple for that.

Dar in final, suntem oameni si cadem prada tentatiilor... Doar ca unii suntem mai cu capul pe umeri si mai informati, si altii nu fac altceva decat sa repete mantra "iPhone-ul e pt. spalatii pe creier". Bleah. Probabil ca nu cunosc istoria Apple, ca nu au vazut produse Apple care si dupa mai bine de 10 ani de folosire merg ca in prima zi... nu au vazut ca mine notebook Apple care a mers in continuu ANI... fara issues.

Now, back on topic: se pare ca i6 va mai veni cu ceva super interesant: OIS (Optical Image Stabilization) si Super Resolution Mode (un HDR mai avansat). Detalii aici: Future iPhones may use optical image stabilization to create 'super-resolution' images. Daca le iese treaba asta, dupa ce ca erau printre cei mai buni... acum chiar ca nu vor mai avea rival pe partea de fotografie pe un smartphone.

17. #77 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Ma enerveaza bolborositul asta plictisit, dar anyway:

Daca asa arata, pe langa ca e copiat dupa HTC One, mai are si bezel prea mare pentru 2014 si arata ca si un iPhone obisnuit rescaled la 120%.

18. #78 SP
    Intr-adevar, bezelurile de sus-jos sunt patetice pentru 2014, cand LG si Samsung (and Co.) au reusit sa le reduca atat de mult. Si daca iPhone 6 arata asa, inseamna ca si 6S va arata la fel, deci cel devreme 2016 am putea sa primim ceva mai retusat, ceea ce e cam mult...
    Attached Images Attached Images iphone-6-vs-moto-x-vs-lg-g2-mini.jpg

19. #79 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Nu cred totusi sa fie adevarat, dar toata lumea vorbeste despre acel dummy. Chiar cred ca vor face ceva la partea de design. Dupa 2 ani de la ultima schimbare mi-e greu sa cred ca vin cu acelasi lucru doar mai mare. Daca totusi se va dovedi ca asa arata, sunt convins ca 6S nu va mai pastra traditia si va primi modificari estetice. Altfel va fi DOD.

Eu ma gandesc ca au zeci, poate sute de variante si dummy-uri cu care se joaca in interior, trebuie doar sa aleaga ce e mai potrivit. Sunt convins ca l-au scapat pe asta in mod intentionat in presa tocmai pentru a vedea reactiile. Cum toata lumea se plange de design, de bezel, de toate cele, sunt convins ca nu va arata asa. Si Microsoft a dovedit ca poate asculta de clienti cu Xbox One, nu cred ca Apple isi mai permite sa mearga dupa propriile filozofii fara sa asculte.

Cu o lansare in toamna eu cred ca pe la mijlocul/sfarsitul lui iunie telefonul intra in productie. Cred ca abia zvonurile de atunci merita sa primeasca mai multa atentie, leak-urile din perioada aia vor avea mai multa credibilitate.

20. #80 SP
    Eu nu as fi chiar asa sigur de asta. Dupa cum bine stim, Steve avea toleranta ZERO la telefoane/parti/imagini "scapate" pe internet, dar cu Tim e altfel. E cam singura reclama, singura modalitate prin care Apple ramane in atentia publicului aproape mereu si cred ca se complace in situatia asta.

Eu sper sincer sa ma insel, ca daca voiam HTC One, imi luam HTC One si daca vreau fata aia la telefon, raman la 4S.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 27 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 14 ... LastLast