Cei de la PhoneBuff au facut si drop test. Cu cat le fac mai subtiri, cu atat sunt mai vulnerabile. 5S e mult mai rezistent.
Cei de la PhoneBuff au facut si drop test. Cu cat le fac mai subtiri, cu atat sunt mai vulnerabile. 5S e mult mai rezistent.
Safirul n-avea nicio treaba cu rezistenta la impact (mai ales la grosimea asta). Rezista mai bine la zgarieturi, nu la shock-uri.
Si da, normal ca un 5S e mai rezistent, deoarece are mai putina sticla... Daca vreti un smartphone rezistent la asa ceva, recomand http://www.consolegames.ro/forum/f11...-la-panasonic/![]()
Da, dar daca te gandesti logic, nu cred ca e prea ok ca un telefon ce cade de la 1m inaltime sa se faca atat de praf ecranu. 4S-ul mi-a cazut de cateva ori de pe birou (tot cam 1m) si nu a patit absolut nimic. Si e si mai greu si are si mai multa sticla.
Pai cred ca acesta este dezavantajul de a face telefoanele mai subtiri si cu diagonale mai mari. Eu cand le spun sa mai renunte naibii la "subtirimea" asta, ca nu vreau sa ma tai in telefon... nu ma asculta nimeni. Sper ca trendul urmator sa nu mai fie acesta, si sa inceapa sa treaca la chestiile mai serioase, gen rezistenta/durabilitate + baterie.
Oricum eu voi folosi in continuare back cover... ca si pana acum... so it's ok for me. Ceilalti cred ca pot pune screen shield-uri sau alte nebunii.
Mda, deci e chestie de noroc... Ma distreaza ce fete face tipul al doilea (cel care filmeaza cu Samsung-ul).![]()
Yo spun ca e vrajeala. La minutul 3:50 se vede destul de clar cum ecranul s-a desprins putin de spate, iar cand il ridica, nu are nimic.
Ati vazut ce faza tare la lansarea iPhone 6 in Hong Kong? Cum stateau "samsarii" la iesire si ofereau pretul dublu pe iPhone-ul cumparat? Multi renuntau la ele cand vedeau atatia bani...![]()
Well, avem teardown de la iFixit si pentru iPhone 6. Here is the original: https://www.ifixit.com/Teardown/iPhone+6+Teardown/29213.
Well, un scor de "repairability de 7" nu e rau deloc. Oricum, cu ocazia aceasta am aflat de ce Samsung a inceput campania Anti-Apple atat de urat. Se pare ca noul procesor A8 nu mai este facut de Samsung, ci de TSMC. Cu alte cuvinte, Samsung tocmai a pierdut cateva sute de milioane de comenzi. Oops!
iPHONE 6 - eMAG.ro
Am prins si eu un 6 Black de 64 GB , ce o fi o fi.
Clar daca cineva isi permite un telefon de 850 eu => tara e super bogata, sau asa cryyo![]()
la 18+ mil statistic vorbim sunt cam 500 mii care isi permit cam orice (2-3 % din populatie) si tara ramane inca saraca.
Daca insa 30-40 % si-ar permite vila de 200 K eu si limuzina de 50k eu ... atunci vorbim despre o tara cu adevarat instarita.
Cat despre ihphone - din cate am citit eu pana in mom de fata nu se justifica upgrade de la 5s la 6 singurul ATU (cu adevarat un plus) fiind ecranul mai mare.
Eu (utilizator de 5) ma gandesc daca merita sa trec la 6 ... insa nu sunt convins - mai asteptam 6s![]()
Bookmarks