Nop, sunt tot gri. Uite cum arata gold (alege mai jos culoarea si o sa vezi diferenta) - Apple - iPhone - Compare Models
Nop, sunt tot gri. Uite cum arata gold (alege mai jos culoarea si o sa vezi diferenta) - Apple - iPhone - Compare Models
E acelasi gold ca pe 5S, in anumite situatii aduce mult cu gri. Te asigur ca cele doua poze puse de mine sunt cu cel gold.
Man in pozele puse de tine este doar Gri iphone'ul. Nu prea poti sa incurci "Aurul" cu "Argintul"
"Hey Apple, welcome to the Plus family!" - chiar am ras. Daca bateria de la 6 Plus nu tine cu 50% mai mult, ma declar dezamagit de Apple. La cat e de mare, au spatiu mai mult decat suficient pentru autonomie.
Cam asta am reusit sa scriu: http://www.consolegames.ro/forum/f11...iphone-6-plus/. Daca vrea cineva sa scrie despre Apple Watch, e binevenit... Daca nu, scriu eu dupa ce revin dintr-un mare somn. Sau din Destiny, whichever comes first!
---------- Post added 10-09-2014 at 05:10 ----------
Si hai sa punem filmuletele prezentate si reclamele de pe TV gasite:
---------- Post added 10-09-2014 at 05:25 ----------
Avand in vedere diferentele destul de maricele intre device-uri, ce ziceti... sa redenumim threadul acesta in "iPhone 6 & iPhone 6 Plus" sau mai bine deschidem inca un thread separat denumit "iPhone 6 Plus"?
Si-a mai cumparat cineva iPhone din state in ziua lansarii ? Stiti cumva daca variantele unlocked se gasesc doar in magazinele apple sau si la alti distribuitori din state (bineinteles cumparat la liber) . Am un amic cu work and travel care mi-a zis ca ma poate ajuta sa-mi iau telefon . Stocul deobicei e suficient incat sa fie onorate precomenzile ?
In momentul asta, la precomanda, telefonul ajunge undeva intre 7-10 zile dupa lansare. Asta incerc sa determin si eu cu carrier-ii. Pe MacRumors citeam ca varianta aia "contract-free" de la T-Mobile de pe .com e unlocked, doar ca primesti si o cartela T-Mobile pe care daca nu o activezi, nu ar trebui sa ai probleme.
In Germania estimarile de livrare pt. preorder s-au dus la dracu' in praznic. iPhone 6 de 64GB precomandat in primele 5 minute, estimare de livrare 8 - 15 Octombrie. iPhone 6 de 128GB - 26 Sept - 1 Octombrie. La cel de 5.5" si 128GB estimarea era pe la 3 saptamani... dupa care au oprit precomanda la el (out of stock?).
Prin urmare, se pare ca sunt mai mari sanse la modelele cu 128GB... Cele de 16GB si 6+ cred ca sunt in topul precomenzilor. Chiar sunt curios ce cifre vor anunta la lansare.
---------- Post added 14-09-2014 at 07:35 ----------
In caz ca va intrebati care e treaba cu "dual domain pixels" din iPhone 6 si 6Plus, Anandtech face o mica prezentare: AnandTech | Understanding Dual Domain Pixels in the iPhone 6 and iPhone 6 Plus.
OK, am deschis thread separat pentru iPhone 6 Plus. Nu de alta, dar din punctul meu de vedere sunt doua telefoane al naibii de diferite, unul dintre ele fiind un ditamai phablet-ul: http://www.consolegames.ro/forum/f81...iphone-6-plus/.
Since the grand unveiling of iPhone 6 and iPhone 6 Plus, a lot of talk has been diverted to one particular aspect of the smartphones – the latest A8 processing chipset with 1.4 GHz Cyclone CPU and an unknown graphics unit. Created with a 20nm manufacturing method, Apple claimed that the chip will deliver faster CPU and GPU performance at a lower power consumption when compared to its predecessor A7 chip. However, latest iPhone 6 benchmark reveal that iPhone 6 is but a little improvement over iPhone 5s.
Pai si de unde au facut aia rost de un iPhone 6 ? Yo zic sa asteptam livrarea telefoanelor.
Primul hands-on la iPhone 6 "for real":
Desi personal nu inteleg de ce Dzeu o fi atat de greu sa arate toate functiile... sa faca niste benchmark-uri, etc...
---------- Post added 17-09-2014 at 10:46 ----------
Si hai ca avem si primul review mai serios: iPhone 6 and 6 Plus review: bigger and better, but with stiffer competition. Imi place ce spune acolo... e exact cum ma asteptam. De-abia astept sa vina 6-ul
Cateva benchmark-uri de la CNET, pentru a ne face o idee de diferentele dintre 5S, 6 si 6+.
3DMARK ICE STORM -- UNLIMITED
Bigger is better:
Apple iPhone 5S - 13,858
Apple iPhone 6 - 17,374
Apple iPhone 6 Plus - 17,565
GEEKBENCH 3
Bigger is better:
Apple iPhone 5S - 1412.2 / 2,562
Apple iPhone 6 Plus - 1619 / 2881
Apple iPhone 6 - 1627 / 2924
LINPACK MULTITHREAD
Bigger is better:
Apple iPhone 5S - 975.92
Apple iPhone 6 Plus - 1358.2
Apple iPhone 6 - 1378.2
SUNSPIDER 1.0.2
Smaller is better:
Apple iPhone 5S - 416.6
Apple iPhone 6 Plus - 381.9
Apple iPhone 6 - 345.2
Eu, care ma gandeam sa trec la un iPhone 5S, pot spune ca sunt multumit de ce vad. Diferentele nu sunt chiar "wow", insa e clar o evolutie in performanta. Cel mai mult ma intereseaza partea cu sunspider-ul si web rendering, si vad ca a scazut foarte bine pe iPhone 6. Acum cu iOS 8, Apple va da acces la Nitro engine tuturor aplicatiilor... prin urmare, daca o aplicatie ca Facebook zbura pe un iPhone 5S (fata de orice alta Android), acum va fi racheta... Lovely!
Pe partea de foto/video noile modele stau foarte bine. Excelent chiar, ținând cont că vorbim totuși despre un telefon, nu o cameră foto.
iPhone 6 Plus Camera Review: Iceland — Austin Mann
Bookmarks