iOS 8 features split-screen apps support, developer says - CNET
Printable View
Hmm, de ce ar ascunde tocmai un asemenea feature?
Dunno , poate nu e gata si o sa il lanseze odata cu 8.1 ? :-??
Din ce am testat eu , Yosemite si iOS 8 au cele mai proaste versiuni beta de la Apple din istorie.
What's new in iOS 8 Beta 4 (or at least some of the changes):
http://youtu.be/MlG9wGoWNWk
Renuntati la JB si faceti update? :)
Pe telefon (daca o sa iau 5S sau i6) da, pentru mine nu mai este atat de "must have" JB-ul... pe iPad insa nu, pana nu am JB nu fac upgrade.
stie cineva la ce ora se lanseaza ios 8 maine ?
sau mai bine zis stie cineva cum dezactivez auto-soft-update pe iphone ? maine o sa am nevoie de 3g la servici si nu vreau sa downloadeze ca bou'in background si sa ma trezesc cu factura de 20 de milioane , am vazut ca au mai fost patiti pe aici.
thnx
Nu se downloadeaza NIMIC pe 3G. Exista limita de 100mb (daca nu ma insel) si daca aplicatia sau ce downloadezi, are mai mult, nu o ia deloc. Nu e vorba ca ia doar 100mb din cat are ea.
am i5s cred ca are si 4g sau whatever, mie mi-e sa nu downloadeze in background aia 2 gb cat o fi ios8 , am cautat in toate meniurile de setari unde sa dezactivez auto update si nu gasesc. :)capisci ?
Nu are treaba daca e 5s si ai 4G. Nu downloadeaza pachete mai mari de 100mb fara wi-fi.
Eu asa stiu.
Nu de 100MB, limita e de 50MB. Tin minte ca aveam un prieten cu 4S care avea vreo 9GB trafic la abonament lunar, insa nu avea router acasa (implicit, nici Wi-Fi) si era super isteric ca nu isi putea lua aplicatii > 50MB. Iar ca sa dezactivezi update-urile : Settings -> iTunes and App Store -> Automatic Downloads -> Updates-Off.
Doua articole foarte bune despre iOS8:Foarte tari functiile "ascunse". Me like it!
---------- Post added 17-09-2014 at 09:27 ----------
Avem si primul review: iOS 8 review: Some overdue updates, but well worth the wait.
Voi folositi o tastura noua? Pentru ca vad ca Fleksy , Swiftkey si altele imi corecteaza in engleza deci nu au nicio valoare.
De asemenea propun sa dam exemple de cateva aplicatii ce se merita sa le avem in notification center. Pana acuma eu am pus numai wunderlist.
LE: ma chinui de ceva timp sa integrez 1Password cu Safari. Voi ati reusit?
Un review foarte profesionist scris si detaliat - iOS 8, thoroughly reviewed | Ars Technica
apbaciu: ti-as spune, insa nu am trecut inca pe iOS 8... si nici nu voi trece foarte curand. Fie cand vine iPhone 6-ul... fie cand va iesi un update sa repare toate bug-urile sau jailbreak.
Si review-ul Anandtech e bine facut: AnandTech | The iOS 8 Review.
La mine safari merge ca pe un samsung din 2010 ...... Abia incarca paginile ..... Appstore-ul se deschide in 2 min
WTF. Am dat si all factory reset :(
Device: iAir
Al meu e ok. Chrome e singurul care nu merge cum trebuie.
Si al meu e OK. Sunt unele bug-uri (cand primesc un mesaj sau o notificare, trebuie sa ies din aplicatia in care sunt ca sa dispara), insa in rest, nu am probleme.