Ala necesita timp ca sa il faci. Daca iti place jocul in multiplayer, il joci destul de mult timp.
Ala necesita timp ca sa il faci. Daca iti place jocul in multiplayer, il joci destul de mult timp.
Da. Seriously 2.0 se poate face usor, jucand misiunea cu Brumak'ul deoarece se contorizeaza orice kill, fie ca e din camapanie, din horde sau multiplayer.
Eu am intrebat daca e achieve cand atingi level 100 in multy. De Seriousley 2.0 cu 100.000 kills stiu.
la dead rising era unu mai "greu" : kill all the zombies in the game . si parca zicea in paranteaza (34.500 sau cva de genu ) . now that could take forever
Este un tunel in joc, unde poti face acel achievement. Reapar mereu zombie acolo si sunt o gramada. Intri cu masina si ii calci.
Da, am facut acel achievement "Defeat at least 53,594 zombies.", cum spune si Donely, in acel tunel, cu o strategie anume. Mi-a luat in jur de vreo 4-5 ore de munca repetitiva...
Eventual unul pentru care sa nu fie nevoie sa cumperi jocul si eventual sa faci 0 kills![]()
Trials HD
Marathon - 40G
The player has completed the Ultimate Endurance tournament without any faults.
Practic trebuie sa completezi 24 de piste fara nici o greseala si fara restart. Iata ce au spus si developerii despre dificultatea achievement-ului:
- "I agree that this might be too hard achievement, fault limit should be reevaluated. (This could be only changed with title update)"
- "[...]And achievements/gamerscores are for almost everyone, they should be fun not only for 0.0001% of the players.[...]"
(Click pentru sursa)
Dupa cate stiu eu, doar o persoana in lume are achievement-ul pana la ora actuala, si cu toate ca as vrea sa ma apuc si eu de el, trebuie prima oara sa termin jocul pe extreme...![]()
Bookmarks