King'ule ai PM!
macar de un beta bun sa am parte in banii pe care i-am dat pe gow 2 in care si-au batut joc de noi
Dupa aproape o zi intreaga de Gears 3, pot scrie cateva pro si contra. O sa incep cu lucrurile bune, pentru ca pe astea le asteapta toti (nu voi mentiona partile pro, care sunt prezente si in Gears 2):
Pro:
- a disparut complet "lag-ul" infernal din Gears 2. Pot spune ca se misca mai bine si decat Gears 1.
- totul, din punct de vedere grafic, este mult mai finisat si la fel ca si la trecerea de la 1 la 2, impactul este prezent.
- miscarea personajului, identica cu cea din Gears 1 - pentru mine este un punct pro.
Contra:
- "spawn point-urile" - sper sa scoata "spawn-ul" inamicului in spatele tau. Nu inteleg de ce au schimbat lucrul asta. Fiecare echipa sa isi ia, ca pana acum, "spawn" in baza ei.
- "retro lancer" - mult prea puternic si de neoprit in momentul in care se face "charge".
In afara de punctele contra mentionate mai sus, jocul este superb. Epic s-au depasit pe ei, cu acest joc. Se vede ca au dat tot ce au putut pentru a scoate un joc frumos/bun pe o consola care inca de anul trecut a inceput sa isi arate varsta.
Legat de alarma de pe Checkout:
Am tot jucat si eu ieri seara si azi dimineata.
E tot Gears dar mai smooth si mai fun. Problemele care au ramas in el sunt aceleasi de cand Gears 1 cu controlu.
Cred ca am sa ma tot joc zilele astea, cine vrea poate sa imi dea add pe GT: CulBoji13
Domnu', din ce am vazut pe forum la ei multi se plang de Plancer ca-i prea puternic si probabil pana in jocul final vor remedia asta.
Retro lancerul e al treilea shotgun.
E foarte puternic. O sa il rezolve pana la urma, asta e si scopul betaului, sa faca armele "balanced".
Cat despre "Easter eggs" au spus ca o sa fie multe si se asteapta ca unul din ele sa fie descoperit foarte tarziu.
...cam pică serverele(cel puțin azi). Din...20 de meciuri jucate...7 le-am terminat doar.
---------- Post added 20-04-2011 at 12:13 AM ----------
...no iară, suntem 3 rom�ni și am primit host migration de 2 ori și un game server nush ce...![]()
Based upon all of the great #gears3beta matchmaking data that you've generated, I've made an update that will improve ded srv matchmakingBTW, to get the awesome #gears3beta tweaks, you need to reload the beta by quiting to dashboard and launching againyou're out of synch with servers likely or you have a Strict NAT. Quit to dash, restart the Beta and check NATMAKE SURE you re-launch the beta occasionally to get updated settings and tweaks for matchmaking and servers. #Gears3BetaSpread the word for me please,you will *NOT* get on a dedicated server unless you quit to dash and relaunch occasionally....Hey all, we're currently deploying more dedicated servers and that's causing some hiccups. Thanks for you patience.
---------- Post added 20-04-2011 at 08:54 AM ----------
Celelalte harti nu le mai baga? Din cele scrise pe site-ul oficial, trebuiau sa fie prezente de la inceput. Doar cele doua moduri, veneau mai tarziu. M-am plictisit de "Thrashball" si "Checkout".
cine nu se risca ,nu joaca ,adevarul ca la capitolul harti sta prost ,din toate cele 4 harti cu nici una nu au reusit sa ma incante cum au facut-o cu cele din gow 1 si 2
Mie mi-a mers foarte bine ieri seara. Hartile chiar imi plac, sunt bine gandite si arata fain. Ce nu imi place e ca nu au schimbat nimic drastic la gameplay.
Uneori intra in map rotation si celelalte 2 dar doar in unele meciuri, Old Town si Trenches parca.
Pana s-a dat drumul la Beta-ul din Bulletstorm erau toate hartile si au scos luni 2 pe care le vor baga pe parcurs impreuna cu alte moduri de joc.
Inca sunt meciuri cu Old Town si Trenches pentru ca host-ul nu a mai iesit din beta ca se actualizeze cu informatiile noi de la servere.
By RonanN1 in forum Muzica, Filme & Seriale
By Rasko in forum Microsoft Xbox One
By MonkY in forum Microsoft Xbox 360
By party_man in forum Videos
Bookmarks