O bun... Magarii inca din beta... Merge destul de prost si astazi. Se pare ca nu se asteptau la atatia cu "usb trick".
O bun... Magarii inca din beta... Merge destul de prost si astazi. Se pare ca nu se asteptau la atatia cu "usb trick".
Eu am jucat ieri si pe Old Town si Trenches, luni doar pe Trenches. Deobicei intra pe ele dupa cateva meciuri pe celelalte 2 meciuri.
April 18th – April 24th: TDM on Thrashball and Checkout.
April 25th – May 1st: TDM and KOTH on Thrashball, Checkout and Trenches.
May 2nd – May 8th: TDM, KOTH and CTL on Thrashball, Checkout, Trenches and Old Town.
May 9th – May 15th: TDM, KOTH and CTL on Thrashball, Checkout, Trenches and Old Town.
Da, furtuna de nisip poate �ntoarce tot meciul
Tu doar azi ai prins harta? Eu de 2 zile am jucat pe ea c�teva meciuri.
...ah, and btw, de ce nu-l am deblocat?-am deblocat totul �n GoW2. Ce mă enervează pe mine fazele astea.
Cică e 100 lv. maxim �n beta. Azi am văzut un tip cu 52...sau 56 (nu mai rețin).
E normal sa arate asa blocat, nu au implementat in beta citirea achievementurilor de la Gears of War 2.
Am o intrebare ! Maine incepe beta pentru cei cu pre-order dar eu am cont pe US. Eu vreau sa dau redeem in noaptea asta dupa ora 12, dar asta ar insemna 6 dupa amiaza in US. Ce sa fac? Sa astept pana maine? Pentru ca daca il folosesc mai devreme de 25 devine invalid.
Cel mai bine, il folosesti dupa ora 12.
---------- Post added 25-04-2011 at 09:09 AM ----------
Ufff... am primit mesajul This item isn't available from your current location. Nici VPN n-am, ce sa fac ?![]()
Vezi la "Guides". A pus paul un link catre un site unde poti face un cont gratis, care este valabil 2 ore sau 500MB. Incepi sa iei pe VPN, apoi treci pe conexiunea ta pana la 98% si termini pe VPN.
TheKingOfHate™, poti cu Hide-my-ass sau ceva de genu sa bagi codu pe xbox.com in contu tau, dupaia downloadeza var. de pe net pe USB stick. Si io am avut cod de US si nu imi mergea nicicum downloadu.
King of the Hill ii destul de mijto, mai fun ca deathmatch![]()
Am cateva coduri pentru beta numai ca sunt de Franta, nu stiu daca trebuie sa aveti contul setat pe Franta si/sau trebuie VPN de Franta sau merge si cu cont UK/VPN UK.
Trimiteti PM cine doreste cod.![]()
By RonanN1 in forum Muzica, Filme & Seriale
By Rasko in forum Microsoft Xbox One
By MonkY in forum Microsoft Xbox 360
By party_man in forum Videos
Bookmarks