Nu va dau voie sa-l jucati pana ce nu-mi ajunge si mie. Puteti sa-l desigilati doar si sa va puneti poza cu el la "ce ne-am cumaprat azi" pentru a primi thanks-uri.
Nu va dau voie sa-l jucati pana ce nu-mi ajunge si mie. Puteti sa-l desigilati doar si sa va puneti poza cu el la "ce ne-am cumaprat azi" pentru a primi thanks-uri.
M-am apucat deja..
Mereu am jucat preorder-urile cu 1-2 zile inainte de lansare, pana acum n-au fost probleme.. Daca asa livreaza ShopTo, ce sa le fac..In plus, cred ca singura varianta piratata e pentru JTAG, asa ca e destul de clar cine joaca Gears legal azi..
Pana si in joc, pe pagina de Events din meniu, scrie ceva de genul:
No worries..Congrats!
You're one of the lucky people playing Gears 3 prior to the official launch date. Enjoy!
Heads up: You may notice a few bumps as we begin to bring our full set of services online for a smooth launch![]()
Ok atunci, poate ne impuscam in seara asta...nu stiu daca mi-a ajuns inca,pt ca sunt la munca, dar aflu intr-o ora
---------- Post added 19-09-2011 at 04:43 PM ----------
Mda....cred ca sparg ceva prin casa...am primit avizul,m-am dus la posta, si aia imi zice ca nu il gaseste, si dadea din umeri ca proasta.....ma duc la sf programului, sa vad ce zice postasul care mi-a lasat avizul, ca "Este pe teren"...il pun sa il manance avizul ala daca nu imi dau pachetul!!!!
"Weapon skins"-urile si "Season Pass"-ul sunt disponbile pentru download: Gears of War 3 - Xbox.com
Weapon Skin Bundle - Haze Animated Set - Xbox.com este gratis, desi pe dashboard apare la 320.
O editie de colectie pur si simplu superba. Fara prea multe mizerii "deblocabile" in game, ci foarte multe lucruri "palpabile" + o figurina pur si simplu superba.
Cat este o astfel de editie de colectie ? Sunt curios daca s-au facut mai mult de 1000 de astfel de bucati.
LE: surprinzator, nu este chiar atat de scumpa cat ma asteptam. "Doar" 149$ mi se pare mai mult decat acceptabil pentru asa ceva.![]()
Sare de 700 RON, nu-i o sumă chiar mică. Bine, pentru un colecționar sau un fan �nrăit al seriei nu prea ar trebui să conteze lucrul ăsta.
Posibil să mai scadă din preț, exact cum s-a �nt�mplat la Killzone Helgast, �nsă la fel de posibil este să se epuizeze stocurile, deoarece din c�te știu ediția Epic este chiar limitată (spre deosebire de alte titluri la care "limited" nu-i chiar așa de limited de fapt .. ), sau cel puțin așa se vehicula, deși nu s-au oferit exact niște cifre.
Mie mi se pare la fel...ce e drept l-am inceput pe normal pt a ma bucura de toate locatiile, deci mi se pare foarte usor....apoi trec la co-op in 4 pe insane...that should be fun!
Pff pana il primesc eu voi deja il terminati si in co-op. Asa imi trebuie daca il comand de la chinezi.![]()
Ofer gratuit cod pentru 5 Weapon Skins (cel care a venit cu controller-ul) -- cine are jocul și este interesat, aștept PM.
De asemenea (oarecum off-topic) mai am tot din aceeași sursă și un coduleț de 2-Day Gold Pass pe care �l donez, you know what to do
---------- Post added 20-09-2011 at 09:35 PM ----------
Codul de Weapon Skins a mers la kragod, care a fost cel mai rapid. Enjoy!
Multiplayer-ul se misca foarte bine. 2-ul nu l-am jucat in MP, dar am inteles ca erau destule probleme. Acum sunt cam 100 000 online si nu este deloc lag.
Este demential multiplayer-ul! Nu mai are nici o legatura cu 2-ul, este si se misca mult mai rapid totul. Nu ma mai pot dezlipi de el. Are un ritm nebunesc care personal cred ca o sa imi ia ceva timp sa ma obisnuiesc. Grafica si design-ul nivelelor nu stiu de ce, dar imi aduce aminte de Unreal Tournament. Foarte colorat, mai ales nivelele de multiplayer cu deschidere la mare si multa, foarte multa vegetatie.
Gears Of War 3 - EPIC WIN!!
Numa' sange pe rana, toti au Gears 3 si eu astept ca abia a plecat din US pentru ca in EU nu este de gasit.
Daca ajunge intreg, e Epic Edition, daca nu.. e Broken Heart/Butthurt �130 Edition.
Desi le am originale (chiar dubluri la Gears 1 si 2, regular + LE), tot le jucam si alea leaked, pentru ca n-am rabdare.. 2 consoles FTW.
Bookmarks