Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 200 of 788 FirstFirst ... 100 150 190 198 199 200 201 202 210 250 300 700 ... LastLast
Results 3,981 to 4,000 of 15758

Thread: Clubul Xbox 360

1. #3981 SP
    Junior Member morpheus2k5's Avatar
    Intampin probleme la conectarea la XBox Live.

Setarile Network ale consolei sunt facute corect: am DHCP activat in reteaua de cartier din care fac parte si am lasat IP si DNS pe Automatic. De asemenea am modificat in Additional Settings MAC-ul consolei cu MAC-ul de pe placa mea de retea. Cand dau Test Network totul e ok, mai exact toate cele 3 puncte de verificare sunt Pass. Ulterior dau Join XBox Live si incep procedura.
    Buba este ca daca incerc sa accesez de pe consola serverele XBox Live primesc o eroare "XBox Live signup is unavailable at the time. Please try again later". Prima accesare are loc daca incerc sa schimb Locale insa cum deja e setat pe UK pot trece peste. Urmatoare accesare a serverelor este verificarea Gamertag-ului, mai exact daca este Available sau nu. Aici primesc inevitabil eroarea de mai sus.
    Ideea e ca imediat dupa ce primesc eroarea asta, daca dau Test Network in System Settings primesc eroarea DNS Failed (ca adresele DNS nu pot accesa serverele XBox). De aici trebuie sa conectez iar cablul ethernet la calculator, sa inchid consola, sa resetez setarile network la Factory Defaults si sa bag iar mac-ul PC-ului etc.
    Mentionez ca pe PC ma pot conecta fara nici o problema pe XBox.com UK US etc.
    De asemenea, in reteaua din care fac parte, folosim un mic programel pe care ne logam ca sa avem acces la internet si pentru a monitoriza status-ul (daca merge internetul, cat timp mai avem internet, cand este ultima zi de plata), insa daca introduc user-ul si parola in setarile PPPoE, network test-ul imi da failed la primul punct de verificare, cel pentru Network.

Sper ca am dat destul de multe detalii si sper de asemenea sa fie cineva care are o solutie pentru problema mea.

Imi cer scuze daca solutia se afla printre cele 120 de pagini ale acestui topic insa nu am gasit nimic edificator pentru problema mea folosind functia search.

2. #3982 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    S-a rezolvat problema cu marketplaceul dupa noul update..merge impecabil.

3. #3983 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    salut..am o intrebare,am un xbox 360 arcade si vreau sa imi cumpar un cablu HDMI si am gasit Cablu HDMI la HDMI 1.5m
    acesta este compatibil cu xbox 360?..si care este diferenta dintre cablul acela si cablul acesta http://ecx.images-amazon.com/images/I/41lfHItkIVL.jpg care e 121 de lei in magazin

4. #3984 SP
    Member digitalhater's Avatar
    Claudiu, nici una! Nu te lasa prostit de hotii astia care pun preturi si de 5 mil la HDMI! Eu am cablude 5m la 70 RON si n-am nici un stres! Am si pe ala original de la Microsoft care a venit cu consola, nici o diferenta! Deci nu arunca cu banii pe cabluri scumpe....

5. #3985 SP
    Cablu HDMI la HDMI 1.5m deci acest cablu este compatibil cu xbox 360?..sa-l cumpar? sau pe acesta CABLU HDMI 1.8M COMPATIBIL MICROSOFT XBOX 360 FULL HD 1080P ?

6. #3986 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Cablul original merita sa il cumperi daca vrei sa scoti audio prin optic sau prin 2 boxe separate. Daca scoti sunet in TV, iei orice cablu HDMI.

7. #3987 SP
    Member digitalhater's Avatar
    Dj Mo, la cablu optic are vreo importanta "brandul" ? Mi-am luat un z5500 si acum scot optic din X360 si PS3. Am luat un cablu ieftin...5M la 30 RON. Exista diferente sau ceva?

---------- Post added at 11:03 AM ---------- Previous post was at 11:01 AM ----------

Quote Originally Posted by Claudiu View Post
    Cablu HDMI la HDMI 1.5m deci acest cablu este compatibil cu xbox 360?..sa-l cumpar? sau pe acesta CABLU HDMI 1.8M COMPATIBIL MICROSOFT XBOX 360 FULL HD 1080P ?

Nici o diferenta. Toate sunt compatibile cu xbox 360. Verifica sa fie 1.3 si asta te cam intereseaza.

8. #3988 SP
    Nu exista nici o diferenta. Toate scot la fel.

9. #3989 SP
    multumesc Dj Mo si digitalhater

10. #3990 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by muggs View Post
    S-a rezolvat problema cu marketplaceul dupa noul update..merge impecabil.
    ...așa din prima, ce-mi place mie:

C-au adăugat Eject
    C-au adăugat Clear System Cache (adio )
    C-au adăugat bulina de GOLD și Achievement Progress Blade
    C-au adăugat Marketplace/Awards la Avatar Menu

...cam at�t (mai vedem ).

11. #3991 SP
    Mda. O data cu update-ul, adio Netflix. Este blocat pe ip de US.

12. #3992 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    pai nici cu VPN nu iti merge? (probabil ca s-au prins ca multi si-au facut cont de netflix cu proxy si apoi faceau streaming fara nici o problema).

13. #3993 SP
    Merge prin VPN, dar viteza este putin mai mica si se simte la calitatea stream-ului

14. #3994 SP
    ...�ncet, �ncet, ăștia limitează tot! (eu sincer am crezut că s-au oprit dar vă că...).

Defapt...ce #%*&^ le trebuie? Banii noștri nu-s buni?

�n ritmul ăsta...și banala conectare la Live o să necesite VPN.

15. #3995 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Noi suntem cantitate nenglijabila... Pentru ca pentru fiecare gamer roman care isi ia un joc original pe 360 sunt alti nu stiu cati care il pirateaza fara probleme. Cum serviciile despre care se vorbeste aici sunt pe XBL (deci strict in relatie cu jocurile), pur si simplu nu merita pentru M$ sa "dea drumul" la servicii si aici.

Pe mine din cauza asta ma apuca toate crizele cand ii vad pe unii pe aici dandu-si sfaturi despre vitezele la care "se scrie verbatimu". Pentru ca atata timp cat nu se opresc astia din furat situatia nu se va schimba (si, din punctul asta de vedere, banii nostri nu sunt buni, intr-adevar). Mai mult, vorba lui Ronan, s-ar putea inrautati.

16. #3996 SP
    ...starea mea, c�nd e vorba de Xbox Live e asa ->

Efectiv (Sandra Stoicescu) nu știu la ce să m-aștept.

La ce carnaval s-a ajuns cu consolele și jocurile domle'...vai de ^%#&. Asta-i evoluție? Asta-i spre binele consumatorului? Dacă asta e...atunci mă lipsesc

Mă rog...

...alte chestii:

Xbox.com | Xbox LIVE Discussion - Re: List of games that unlock awards?

și

17. #3997 SP
    Preturile pentru item-urile din Avatar Marketplace sunt de o nesimtire crasa. 160 MS Points pentru niste cizme care arata identic cu unele gratis care sunt la ora actuala.

240 MS Points pentru ce am pus pe avatar
    Attached Images Attached Images avatar-body.png

18. #3998 SP
    Junior Member rares's Avatar
    Salut .Am o problema in conectarea la xbox live.Am introdus in consola direct cablul RDS[fara router]am setat corect consola cu MAC si alea alea si tot nu merge.Cine e dispus sa imi dea si mie un id de mess si sa ma indrume pas cu pas va rog.Ms anticipat.

19. #3999 SP
    Member kane86's Avatar
    a cumparat cineva pana acum de pe zavvi.co.uk ? sunt ok ?

20. #4000 SP
    ...aici o listă cu toate awards-urile posibile din jocul Splosion Man.

Achievamon - Gotta Unlock Them All!

Acesta o să fie site-ul informativ, un fel de xbox360achievements.org doar că pentru awards.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.