Nu poate nimeni sa iti garanteze ca NU vei lua ban chiar si jucand cu originale...riscul va exista tot timpul.
Nu poate nimeni sa iti garanteze ca NU vei lua ban chiar si jucand cu originale...riscul va exista tot timpul.
da.. atata timp cat ai jocuri originale nu ai nici o problema. Multi isi modeaza consolele pentru a scapa de region lock
R3 2 all .Alta intrebare de N00b :Imi puteti da si mie un link sau sa imi scrieti un tutorial pas cu pas despre cum pot conecta xboxul[normal pentru a juca pe xbox live] printr-un router
Ms anticipat.
Xbox LIVE
...acolo găsești tot.
*p.s.
Ai greșit secțiunea.
Eu stiu ca s-a luat ban si ca cineva si-a modificat viteza de rotatie a dvd-rom-ului, ca sa faca zgomot mai putin. de la microsoft te poti astepta la orice.
...ochelari noi (retro) pentru micul prieten virtual!(acum doar i-am observat)
Old -> New lol
Am cumparat mai devreme o luna de gold de pe maximuscards.com. Dupa checkout am primit un mail prin care mi se spunea ca tranzactia a fost efectuata cu succes, dar ca nu a putut fi trimis codul, si ca trebuie sa completez niste detalii pentru a-l primi. Am compeltat si am fost anuntat ca voi fi contactat in 12 ore. Am folosit google checkout pentru plata. Stie cineva ce se intampla?
salut.stie careva cum sa trec la resident evil 5 de ultimu boss de la 6-3?sunt pe insulita aia mica si nu fac altceva decat sa ma invart de nebunsi sa imping un bolovan.ms anticipat.o zi buna
De azi e disponibil Monkey Island Special Edition: Xbox LIVE Marketplace | Monkey Island: SE
Eu il pun la Queue pt disearaMustbuy
Nu imi mai merge live, mi se intrerupe la bara Internet >>> Xbox Live si imi zice ca este o eroare de DNS.Am 2 placi de retea si pana ieri mergea perfect.Jucam COD4 si s-a intrerupt curentu si de atunci nu mai merge.Are careva vreo idee?
Mie dupa ce se intrerupe curentul (aproape zilnic) nu mai merge netul 10 minute. Poate revine si al tau de la sine![]()
Bookmarks