Salut, revin cu o alta intrebare...am primit un "prop"(nu stiu ce e ala) pentru ca m-am uitat la trailerul die hard, intrebarea este: ce pot face cu el? si daca pot face ceva, cum?
Salut, revin cu o alta intrebare...am primit un "prop"(nu stiu ce e ala) pentru ca m-am uitat la trailerul die hard, intrebarea este: ce pot face cu el? si daca pot face ceva, cum?
Ai un avatar. Propul e ceea ce face avatarul tau cand te uiti la el( tu sau prietenii tai). CA sa il pui, te duci la avatarul tau, si ii setezi propul respectiv.
pai de exemplu si la far cry 3,uneori personajele din departare sunt foarte pixelate,la fel si la Forza Motorsport 3,nu exagerat de pixelat dar se observa
Am cumparat de pe okazii un L.A Noire si abia dupa 2 ore am vazut Ca pe cutiuta scrie NTSC-J .Eu am consola pal.Am sanse sa imi mearga?
Stie cineva ce e cu update-ul de azi de pe Xbox Live? Mi-a cerut acum, si pare a fi unul obligatoriu, si destul de mare (sta de ceva minute in Downloading). Cumva aduc cei de la Microsoft noi functii, fix inainte de lansarea PS4? Ar fi tare.
Am spus in gluma pe Threadul Clubul Xbox360 ca poate fi un BAN Wave, dar real nu se stie nimic ...
Naiba stie, nu se anuntase nimic ca ar aparea nou si de obicei Major Nelson anunta schimbarile din timp. Oricum nu ma incalzeste Facebook, Bing sau Twitter pe consola !
Hei, ar fi o chestie sa introduca Google Maps ? Poate asa ne convinge sa luam consola in masina ? NOT !
Este o conspiratie microsoft impotriva sony si prin acest update toti cei care vor folosi maine 360-ul, vor participa la un hack masiv indreptat catre conferinta sony. Sau se transforma in 720, inclusiv drive-ul devenind bluray.
This is what the update is for:
"Just a small background change related to the auto-power down function. Nothing else."
O fi la misto sa credem si noi ca Microsoft mai misca si ei ceva
Bookmarks